VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

Blog categorized as VOGSY

Iedereen werkt hard aan je projecten, maar je houdt te weinig geld over?

Vraag een CEO, CFO of COO wat de belangrijkste reden is dat ze 's nachts slecht slapen. Hun antwoord is: geldzorgen. Iedereen in je servicebedrijf werkt hard voor klanten en menigeen haalt wel eens een hele nacht door om deadlines te halen. En toch maak je geen winst, of minder dan...

11-02-2021 12:53 - Reactie(s)
Gebruik de informatiestromen om je digital agency te laten groeien

Het runnen van een webdesign- en development bureau is een constante race om de nieuwste trends en ontwikkelingen voor te blijven en tegelijkertijd de dagelijkse zaken soepel te laten verlopen.  Als je begrijpt hoe informatie tussen afdelingen moet stromen, kan je deze gaan gebruiken voor groei...

31-01-2021 18:39 - Reactie(s)
Met transparantie van data meer productiviteit en winst

Wanneer je professional services bedrijf groeit, heb je flink meer te managen - meer klanten, medewerkers, data en facturen, de lijst is eindeloos. Organisaties compenseren dit door meer tools te omarmen. Wanneer er zoveel gebeurt, verlies je gemakkelijk het zicht op je data. 


20-01-2021 22:53 - Reactie(s)
Maak je dienstverlening meer aantrekkelijk voor prospects.

Wil je naar de top komen in je services branche? Maak dan van de service waarmee je wilt groeien een 'product'. Daarmee wordt je service efficiënter en kan je je dienst beter afstemmen op de behoefte van je klant. Maak je dienstverlening aantrekkelijker voor prospects door te 'productizen'. 

30-12-2020 00:24 - Reactie(s)
Met VOGSY handel je je workflows af in G Mail. Zonder G Mail te verlaten. 

Dynamische email is nu beschikbaar voor VOGSY gebruikers. Onlangs heeft VOGSY haar Google Workspace Add-on for Gmail gelanceerd, die professional services organisaties in staat stelt onmiddellijk actie te ondernemen en mails van klanten op te volgen, direct vanuit hun inbox. 

04-12-2020 15:17 - Reactie(s)
Waarom dienstverleners moeite hebben met 'revenue forecasts'

Of het nu moeilijke tijden zijn of het voor de wind gaat, dienstverleners hebben moeite een juiste prognose te maken van hun omzet in de komende maand. Met een eenvoudige formule voor 'revenue forecasting' is dat een stuk eenvoudiger. 

03-09-2020 14:38 - Reactie(s)
Met VOGSY rust in je hoofd


Met hoeveel tools werk jij om je projecten uit te voeren? Met VOGSY heb je al je projectdata in de Google Cloud en op je mobiel bij de hand. En kan je de financiële gegevens van je project inzien. VOGSY brengt rust in je hoofd, ervaar het zelf https://bit.ly/2tcBi8f

15-01-2020 00:17 - Reactie(s)
Professional Services is een teamsport

In een projectenbedrijf moet je samen presteren om je tijdlijnen te halen. Goede samenwerking is de sleutel tot de beste project resultaten. VOGSY stelt je in staat om juist dat te doen. Alle informatie in één applicatie, op al je apparaten toegankelijk. 

26-11-2019 12:39 - Reactie(s)
Manage je project, portfolio en pijplijn met VOGSY 

Met VOGSY werk je samen aan je project, je portfolio en je pijplijn aan prospects. VOGSY is gemaakt voor je mobiel en voor de Google Cloud en is geintegreerd met G Suite. En met Salesforce, HubSpot, Copper en Exact Online en Twinfield.

28-10-2019 22:42 - Reactie(s)