VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

Partnerschap voor een betere toekomst 

De oplossing VOGSY paste niet alleen goed bij de behoefte van Kirkman Company aan nieuwe tooling, maar vooral bij de eigen filosofie.  Hoe transparantie leid tot 'business insight' en veel minder gedoe.

Lees het verhaal van Kirkman Company

Met VOGSY heb je inzicht in je pijplijn, opdrachten en portfolio van je consulting business.

Meer tijd aan klanten besteden, minder aan administratie en gedoe. Je wilt vooral tijd om je in de probleemstelling van de klant te verdiepen en alternatieve oplossingsrichtingen te verkennen. Helder. Van je bedrijfsvoering verwacht je dat die perfect op orde is, zodat je altijd ziet hoe je project en portfolio ervoor staan, ook financieel. En je verwacht gemak: sturing vanuit je workflow en snel en gemakkelijk je facturen versturen. 

Maar in de praktijk is het vaak anders:
  • administratie kost meer tijd dan je wilt
  • procedures zijn niet efficiënt en niet digitaal
  • gebrek aan overzicht en gebrekkig inzicht in KPI's 
  • weinig sturing op declarabiliteit en budget
  • geen betrokkenheid bij facturering

VOGSY geeft je overzicht en inzicht in prospects en projecten. VOGSY brengt rust in je hoofd. En VOGSY is gemaakt voor de mobiele professional. 

VOGSY maakt je leven gemakkelijker en je business slimmer 

Laat je business groeien door voortdurend te sturen op de juiste deliverables en ontwikkeling van je financieel resultaat.  


Je wilt inzicht in de omzet per maand versus de begroting deze maand? En weten hoe je ervoor staat ten opzichte van de realisatie van vorig jaar? VOGSY geeft je de juiste inzichten. 


VOGSY zorgt ervoor dat je als manager, projectmanager en teamlid optimaal geïnformeerd bent over de voortgang van je prospects en projecten. 


VOGSY houdt je alert en geeft je een snellere cashflow 

Met VOGSY breng je uren, facturen en geld samen in een enkele workflow rondom je opportunities en je projecten. 


Je ontvangt notificaties over prospects, projecten en facturen. Er gaat geen tijd verloren tussen stappen in het proces.  Je planning kan je voortdurend bijstellen en dat zorgt ervoor dat er geen capaciteit of tijd verloren gaat. 


Het resultaat is een snelle afhandeling van de kernprocessen en daarmee komt je cashflow sneller tot stand. Wil je de G2Crowd reviews lezen over VOGSY klik hier

Werk je met G Suite en leef je van projecten? Maak je leven mooier met VOGSY

Neem contact met me op

Geïntegreerd met G Suite

VOGSY integreert met G Suite en werkt in de Google Cloud, zodat jij overal ter wereld niet alleen fantastisch kan samenwerken, maar ook een geweldige performance ervaart. 


Over de ontwikkeling van Big Data Analytics in jouw bedrijf hoef je je geen zorgen te maken als jij kiest voor het Google platform. Evenmin over de bijdrage van IT aan je innovatief vermogen. 


En last but not least: nergens ter wereld wordt er zoveel aandacht gegeven aan de veiligheid van data, processen en infrastructuur als bij Google. Ook daarom heeft Google ook haar eigen world-wide-infrastructuur. Daarmee doe jij je voordeel. 

Al je prospects, projecten en planningen in VOGSY

Voor een overview van de VOGSY Features klik hier

VOGSY zorgt voor een optimaal project rendement en efficiënte werkprocessen  

VOGSY kent integraties met boekhoudpakketten, CRM applicaties en workflow apps. Zodat jij gegevens maar één keer hoeft in te voeren en de data actueel is. VOGSY geeft inzicht in budget en bestedingen van je projecten. 


Project documenten kan je altijd vinden op de juiste plek in de cloud. Werk je agile? Jira van Atlassian integreert met VOGSY.
Je uren invoeren is secondenwerk. Als projectleider zie je alles in je approval workflow voorbij komen: uren, declaraties, inkoopfacturen en facturen voor de klant. Met VOGSY heb je voortdurend inzicht in je projectresultaat, VOGSY geeft rust in je hoofd.

VOGSY verbindt je CRM en je Finance

Met GCP heeft VOGSY 'on board´ innovatie, performance en schaalbaarheid

Het Google Cloud Platform (GCP) heeft zich een belangwekkende  plaats verworven in het business-to-business domein. 


VOGSY draait volledig in de Google Cloud.  Dat betekent dat je kan rekenen op een ongeëvenaarde, wereldwijde beschikbaarheid en performance. En op de veiligheid en schaalbaarheid van de Google Cloud. 


En met VOGSY hoef je je dan geen zorgen meer te maken over de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van het Quote-to-Cash proces in je onderneming. Met VOGSY kan je grenzeloos groeien.

Met VOGSY is je Q2C op orde

Maak met VOGSY een einde aan de software spaghetti

"Toen onze business snel groeide, voegden we telkens nieuwe systemen en software toe. Op verschillende tijdstippen en om verschillende problemen op te lossen. We gebruikten systemen voor account management klantendatabase, order bookings, project management en customer support. En daarnaast separate systemen voor interne berichtgeving en communicatie, spreadsheets voor rapportages...'.  Van een opdracht wisten we vaak pas hoe die er voor stond, nadat deze allang was afgerond. 

Lees de klantcase: Digital Agency organiseert voor meer impact

Je PSA klant vraagstukken transformeren met PSA - VOGSY

White Stratus zocht naar een PSA oplossing om de professional services business van hun klanten te transformeren en vond VOGSY. 

Lees het verhaal van White Stratus

Een partnerschap voor een betere toekomst

De oplossing VOGSY paste niet alleen goed bij de behoefte van Kirkman Company aan nieuwe tooling, maar vooral bij de eigen filosofie.  Hoe transparantie leid tot 'business insight' en veel minder gedoe.

Lees de story van Kirkman Company

De opmaat naar groei vinden met PSA 

Het verhaal van management consulting firma SS Branch. Hoe men de route naar groei vindt via het Google Platform en VOGSY.

Lees het verhaal van SS Branch

Ivar Davids, 
Managing Partner van Kirkman Company 

"Het resultaat van invoering van VOGSY bij Kirkman Company is dat er nu sprake van een maximaal zelfbewustzijn en we niet meer wachten op reports of het opstellen daarvan. Er zijn zeer korte doorlooptijden en iedereen heeft meer ownership van het belangrijkste dat we samen doen een dat is zorgen dat we succesvolle resultaten voor onze klanten tot stand brengen".