GeeFirm
In VOGSY manage je op plezierige wijze je projecten en je taken

Project Management met onboard Task Management, Kanban & Gantt views

Gebruik de tools waar je plezier in hebt en die dingen voor je doen. Plan, budgetteer, maak je project af met VOGSY.  Eenvoudig taken aanmaken, veranderen en mensen toewijzen. 


Taken kan je zowel zien in de bekende Gantt view (in de tijd) of Kanban (naar status). Wat het beste bij je past. 

Taak management  voor iedereen

Of je nu werkt aan een deal of een projecttaak toewijst, taken zijn in VOGSY beschikbaar voor iedereen in je organisatie.  Ook bijvoorbeeld voor Finance of HR, of het nu niet of wel met een project van doen heeft.  Zo zorg je ervoor dat je je project echt managet en je telkens op tijd klaar bent met je project.

Gemakkelijk factureren van taken

Taken die je in rekening brengt bij je klant worden gelinked aan het juiste stuk werk in je project, op het moment dat je die taak aanmaakt. 


Dat zorgt ervoor dat alle timesheet informatie compleet en correct is en bespaart je veel tijd, moeite en wellicht ergernis :-) 

Taken niet in rekening brengen? 

Geef je project een heldere opbouw, zodat je snel en voorspelbaar resultaat boekt. Deliverables, activiteiten en task management. Eenvoudig aangeven van de mate van gereed ('level of completion')


Je bepaalt zelf of een taak in rekening gebracht wordt bij de klant of niet. 

Verdien je je geld in projecten en werk je met Google Workspace of Microsoft365? 
Dan is VOGSY perfect voor je.

VOGSY is gemaakt voor Google Cloud en voor mobiel. VOGSY integreert met je Drive in Google Workspace en Microsoft365.

Tijdschrijven op je taak met een timer

Taken die je bij de klant in rekening brengt geef je eenvoudig een timer, zodat je kan tracken hoeveel tijd je eraan besteedt. Je klikt op 'play', doet je ding en daarna 'stop'. Je Timesheet wordt vervolgens automatisch van een  update voorzien. Wel zo makkelijk.  

IN VOGSY maak je je taken zelf aan, ze landen automatisch in je timesheet en je kan met een timer tijdschrijven
In VOGSY manage je op plezierige wijze je projecten en je taken

Werken met taken direct vanuit je mail

Met de VOGSY Add/ons voor Gmail en Outlook kan je eenvoudig belangrijke emails in VOGSY loggen en direct, vanuit je inbox, een taak aanmaken. Nieuwe taken komen ook in je email binnen en je kan vanuit je mail in actie komen. Bijvoorbeeld uren goedkeuren of een concept-offerte goedkeuren.

Is project accounting belangrijk voor je bedrijf en voor je project?  
Laat VOGSY je het gemakkelijk maken. 

VOGSY regelt je Work-in-Progress, Omzetverantwoording,  Project kosten en Projectfacturen, Onkosten, Tijdschrijven, Kosten/opbrengsten ratio's, Daadwerkelijke marge versus geplande marge, Debiteurendagen en meer. Je bent met VOGSY altijd op de hoogte, ook van de financials.

Laat geen tijd en geld verloren gaan

Taken gerelateerd aan een project of een opportunity, die al dan niet factureerbaar zijn, zijn altijd te zien in je project kaart of klantenkaart. Dus nooit meer raden of zoeken wat het was, hoeveel tijd er mee gemoeid ging, je hebt de informatie altijd bij de hand. 

In VOGSY zie je voor elk project of opportunity de daarmee verbonden taken

Integraties met JIRA en met Trello

Werken jullie met Trello of JIRA, we bieden een koppeling tussen VOGSY en JIRA en Trello, zodat je in je eigen favoriete taak en ontwikkel software kan blijven werken.  

IN VOGSY maak je je taken zelf aan, ze landen automatisch in je timesheet en je kan met een timer tijdschrijven

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.