VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

Project Management met onboard Task Management, Kanban & Gantt views

Gebruik de tools waar je plezier in hebt en die dingen voor je doen. Plan, budgetteer, maak je project af met VOGSY.  Eenvoudig taken aanmaken, veranderen en mensen toewijzen. 


Taken kan je zowel zien in de bekende Gannt view (in de tijd) of Kanban (naar status). Wat het beste bij je past. 

Taak management  voor iedereen

Of je nu werkt aan een deal of een projecttaak toewijst, taken zijn in VOGSY beschikbaar voor iedereen in je organisatie. Taken voor iedereen in je bedrijf. Ook bijvoorbeeld voor Finance of HR als die iets voor je project moeten regelen. Zo zorg je ervoor dat je je project echt managet en je telkens op tijd klaar bent met je project.

Gemakkelijk factureren van taken

Taken die je in rekening brengt bij je klant worden gelinked aan het juiste stuk werk in je project, op het moment dat je die taak aanmaakt. 


Dat zorgt ervoor dat alle timesheet informatie compleet en correct is en bespaart je veel tijd, moeite en wellicht ergernis :-) 

Taken niet in rekening brengen? 

Geef je project een heldere opbouw, zodat je snel en voorspelbaar resultaat boekt. Deliverables, activiteiten en task management. Eenvoudig aangeven van de mate van gereed ('level of completion')


Je bepaalt zelf of een taak in rekening gebracht wordt bij de klant of niet. 

Verdien je je geld in projecten en werk je met Google Workspace ? 
Dan is VOGSY perfect voor je.

VOGSY is gemaakt voor Google Cloud en voor mobiel. VOGSY integreert met Google Workspace. Google Drive, G Mail, Google Spreadsheets en Docs.

Ik wil een demo boeken

Tijdschrijven op je taak met een timer

Taken die je bij de klant in rekening brengt geef je eenvoudig een timer, zodat je kan tracken hoeveel tijd je eraan besteedt. Je klikt op 'play', doet je ding en daarna 'stop'. Je Timesheet wordt vervolgens automatisch van een  update voorzien. Wel zo makkelijk/ 

Is project accounting belangrijk voor je bedrijf en voor je project?  
Laat VOGSY je het gemakkelijk maken. 

VOGSY regelt je Work-in-Progress, Omzetverantwoording,  Project kosten en Projectfacturen, Onkosten, Tijdschrijven, Kosten/opbrengsten ratio's, Daadwerkelijke marge versus geplande marge, Debiteurendagen en meer. Je bent met VOGSY altijd op de hoogte, ook van de financials.

Ik wil een demo boeken

Laat geen tijd en geld verloren gaan

Taken gerelateerd aan een project of een opportunity, die al dan niet factureerbaar zijn, zijn altijd te zien in je project kaart of klantenkaart. Dus nooti meer raden of zoeken wat het was, hoeveel tijd er mee gemoeid ging, je hebt de informatie altijd bij de hand. 

Ik wil een demo boeken

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.

Lees hoe blij klanten zijn met VOGSY