GeeFirm

De ​juiste mensen met de juiste vaardigheden op het juiste tijdstip 

Gebruik tools waar je plezier in hebt en die dingen voor je doen. Plan, budgetteer, maak je project af met VOGSY.  Eenvoudig planning optimaliseren, veranderen en mensen toewijzen. 


Betere tools zorgen voor betere resultaten en hogere werknemerstevredenheid en meer motivatie. Met VOGSY maak je je mensen blij. Eenvoudig, intuïtief, snel.

Verdien je je geld in projecten en werk je met Google Workspace of Microsoft365
Dan is VOGSY perfect voor je.

VOGSY is gemaakt voor Google Cloud en voor mobiel. VOGSY integreert met je Drive in Google Drive of OneDrive.

​Heatmaps voor alle medewerkers in je organisatie 

Alle informatie over beschikbare mensen, hun billable tijd en niet-billable tijd. En ook hun tijdsbesteding op één plek. 

Je deelt de informatie met je team. Met transparantie over je project doe je je klant, je team en je bedrijf een groot plezier. En vermijd je overbezetting en bankzittijd. 

Is project accounting belangrijk voor je bedrijf en voor je project?  
Laat VOGSY je het gemakkelijke maken. 

VOGSY regelt je Work-in-Progress, Omzetverantwoording,  Project kosten en Projectfacturen, Onkosten, Tijdschrijven, Kosten/opbrengsten ratio's, Daadwerkelijke marge versus geplande marge, Debiteurendagen en meer. Je bent met VOGSY altijd op de hoogte, ook van de financials.

​Matching van activiteiten met vaardigheden en beschikbaarheid 

Met een click taken toewijzen aan de juiste mensen, waarbij VOGSY je slimme resource suggesties geeft en 'skill matching'. En uiteraard laat VOGSY je de beschikbaarheid van mensen zien in het door jou aangegeven tijdvenster. 

Maak een ​voorspelling van de behoefte aan resources in je projecten portfolio

Plan voor langere tijd en voorkom planningsconflicten met eenvoudige overzichten van de beschikbaarheid van iedereen, maanden van te voren. 

​Met placeholders en soft bookings kan je projecten optimaal plannen

Creëer je eigen model-rollen in VOGSY met bijbehorende vaardigheden en tarieven. Je kan je medewerkers alvast inzetten op opportunities, in de vorm van 'soft-bookings'. Bereken opbrengsten, kosten en marge voordat het project is verkocht. En weet welke vaardigheden je moet inhuren en voor welke periode.   

​Een planning in zijn geheel verschuiven 

Vooral in het begin van trajecten wijzigt de planning nogal eens. Je kan een 'pending project' of een deliverable die nog niet gestart is in dat project, in zijn geheel naar voren duwen in de tijd. Het resource plan zal dan automatisch meebewegen.

​Wat te doen met niet-factureerbare tijd, vakanties en ouderschapsverslof?

Plannen werk alleen goed als je alle geplande tijd van een medewerker of resoruces kent, niet alleen de factureerbare uren. Je kan een 'holiday schedule' gemakkelijk opvoeren, voor je gehele bedrijf of afdeling, en op individueel niveau de werkdagen en uren van een medewerker. Creëer je eigen bedrijfscategorieën voor te plannen tijd en je bent klaar.  

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.