GeeFirm
VOGSY + Microsoft 365 the project management dreamteam for Professional Services Automation

VOGSY + Microsoft365. The project management dreamteam. 

VOGSY is er voor ambitieuze, groeiende professional services organisaties die met projecten hun geld verdienen en die  hun business internationaal organiseren. 


Met VOGSY werk je in Microsoft 365 naadloos samen in projecten en gebruik je OneDrive, Outlook, Word en Excel. Zijn groei, samenwerking en innovatie belangrijk voor jouw organisatie en werken jullie met Microsoft365? VOGSY is er helemaal op ingericht. Met alle voordelen qua user experience, performance en schaalbaarheid. 

Je prospects, projecten, klanten, documenten, alles in OneDrive

Is goede en vlotte samenwerking belangrijk voor jou en je team? Je werkt al samen in Microsoft365 aan presentaties, rapporten en documenten? VOGSY is de natuurlijke aanvulling op Microsoft365.


Je gebruikt OneDrive voor opslag, 

Outlook voor email, Excel voor reports en Word voor offerte- en factuur templates. 


VOGSY helpt je organiseren, maakt automatisch mappen aan voor klanten, prospects en projecten, die op de juiste wijze gedeeld zijn met je team.

Workflows in VOGSY stuur je aan via je mail of via VOGSY. Ook op je mobiel. 

In VOGSY ontvang je berichten dat er een actie van je verwacht wordt: goedkeuren van een offerte, concept-factuur, gewerkte uren, factuur, declaraties en inkoopfacturen. 


Je ontvangt notificaties op je mobiel en berichten in je mail, die voorzien zijn van een 'action button', waarmee je kan goedkeuren of afkeuren. Met die knop stuur je de VOGSY workflow aan. 

 

VOGSY verhoogt de productiviteit en snelheid van projectmanagement processen van je bedrijf aanzienlijk


VOGSY maakt Charts aan en standaard reports in Microsoft Excel

Rapportages over prospects, projecten, declarabiliteit van medewerkers, de  winstgevendheid van projecten, debiteuren en stelt VOGSY standaard beschikbaar in een Excel spreadsheet format.  


Is transparantie belangrijk voor jouw bedrijf en je medewerkers?  VOGSY heeft standaard Charts aan boord. Die geven inzicht in het primaire proces, de prestaties en de exploitatie. 


De idee is dat iedereen dezelfde info heeft en dat je samen voortdurend tot de juiste besluiten en optimalisaties komt. 

​VOGSY werkt volledig geïntegreerd met Google Drive en met OneDrive

Voor klanten, projecten, prospects en personen maakt VOGSY automatisch een folder aan in Google Drive of OneDrive. 

Je files kan je daardoor een stuk gemakkelijker vinden, omdat ze  automatisch worden opgeslagen op de juiste plek. De teamleden van je project hebben via de projectkaart in VOGSY en je Drive toegang tot de projectdocumentatie. 

VOGSY is Quote to cash tooling voor professional services organisaties
VOGSY automatiseert je documenten met Google Docs

Automatiseer je documenten voor VOGSY met Word of Google Docs

In VOGSY manage je templates voor offertes en facturen in Word of in Google Docs. Je edit ze en personaliseert ze voor jouw bedrijf en branding, super eenvoudig. Editiem en personaliseren voor jouw organisaties is gemakkelijk. Al je offertes stuur je automatisch via je mail applicatie (G Mail of Outlook), al  of niet voorzien van een eigen tekst of persoonlijke noot.  


Manage je proposals, taken, projecten en alle documentatie en management informatie geïntegreerd in VOGSY als je eigen persoonlijke projecten platform. Met de vertrouwde 'look & feel', samenwerkingskwaliteit en wereldwijde performance van het Google Cloud Platform. 

​VOGSY maakt reports aan in Google Sheets en in Excel

De VOGSY Add-ons voor Google Sheets en Excel halen de actuele data uit VOGSY en presenteren ze in al gestructureerde reports in je spreadsheet editor, Spreadsheets of Excel, automatisch, op het moment dat jij het report nodig hebt. 

Je bewerkt vervolgens de data in je files, zoals je dat wilt en deelt de inzichten die je nodig hebt. 

VOGSY is Quote to cash tooling voor professional services organisaties
VOGSY automatiseert je documenten met Google Docs

Werk in VOGSY vanuit de favoriete tool van professionals, email

Als je een email bericht opent, laat VOGSY je de belangrijkste gegevens over project en klant zien. Vervolgens kan je eenvoudig een vervolgactie aanmaken: 

 • naar de betreffende informatie gaan in VOGSY
 • de email bewaren bij de klant, project of opportunity in VOGSY
 • een conversatie starten met je team in VOGSY
 • taken toewijzen aan jezelf en aan anderen


​De VOGSY workflows landen in je email zodat je snel kan doen wat moet  

VOGSY stuurt je standaard meldingen in je email van belangrijke gebeurtenissen, waarbij er actie van je verwacht wordt, zoals:

 • goedkeuren van timesheets, facturen. voorstellen, quotes/proposals en 
  'expenses'
 • tracken van veranderingen in opportunities
 • monitoren van project progress
 • activeren van je teams - middels conversaties
 • op de hoogte blijven van klantrelaties
VOGSY workflows handel je af vanuit Gmail met dynamic email

In Gmail kan je nu workflows afhandelen zonder je inbox te verlaten

Met Dynamic email bestuur je de workflows in je professional services organisatie vanuit je email. Met Dynamic email in VOGSY kan je een quote goedkeuren, een factuur approven en meer. Omdat de meeste professionals zo goed als 'wonen' in hun inbox, is dit goed nieuws voor VOGSY gebruikers. Je kan al die workflows dus nu afhandelen in Gmail en VOGSY wordt automatisch bijgewerkt. 


Manage je projecten, je prospects, uren en facturen in één app in de Google Cloud

Marketing, Agencies, Digital

Digital
​Agency
​Marketing

Snelheid en samenwerking

Is co-creation in je firma geweldig, met VOGSY wordt samenwerken nog effectiever. Je organiseert samen je project, werkt vanuit dezelfde informatie en verliest geen tijd. VOGSY neemt saaie taken voor zijn rekening zodat jij je kan toeleggen op de inhoud, samenwerking met je collega´s en klant en uiteraard het resultaat.

Consulting

Consulting
​Organisatie Advies
​Detachering

Transparantie en overzicht

Als management consultant en organisatie adviseur houd je graag het overzicht. Met VOGSY is het boeken van je uren, declareren van je onkosten en samen een offerte  de deur uit krijgen eenvoudig. VOGSY geeft een transparant beeld van de KPI´s van je organisatie.

ICT Companies

ICT bedrijven

Zorgeloos administreren

Ben je MSP provider, ICT diensten leverancier, 

IT consultant of ICT adviesbureau? Met VOGSY organiseer je moeiteloos je urenadministratie, je facturen en je projecten. En je offertes, pijplijn en management informatie.


Lees hier waarom DiUs, Specialisterren, Metis Communication en andere Professional Services Organisaties enthousiast zijn over VOGSY

Lees de VOGSY klantverhalen