GeeFirm

Qntrl is workflow orkestratie zodat je zonder spreadsheets kan

Misschien durven we het niet te zeggen. Maar toch, in elk bedrijf zijn er meerdere applicaties werkzaam die op het niveau van de business processen en reporting niet goed aansluiten. Zodat je telkens ad-hoc en handmatige acties, analyses en reports nodig hebt. Vaak in Excel en in spreadsheets. Dat is uiteraard niet fijn, zeker niet vanuit een conrol en compliance perspectief. 


Je zou willen dat je een applicatie had die ervoor zorgt dat de business processen volledig in software zijn ingericht en zorgen voor een naadloze overdracht van gegevens van de ene naar de andere applicatie. idem ten aanzien van reporting: automatisch gegevens ophalen uit je apps, in een gedefinieerde workflow, die teleksn voor actueel inzicht zorgt van je KPI's. 


Daarvoor is er nu Qntrl uit de stal van Zoho. Worklow en business processautomatisering waarbij er vele apps betrokken zijn. Inclusief reporting, zoals jij dat wilt.

Grote en kleine bedrijven kiezen voor Qntrl

Eliminatie van ongewenste spreadsheets

Als je de leiding hebt over een proces, een afdeling of een organisatie, en je wilt meer inzicht in wat er in je omgeving gebeurt, wil je controle over wat er wel en niet gebeurt. 


Heb je dat? We zijn het erover eens, je wilt niet afhankelijk zijn van spreadsheets. De beschikbaarheid daarvan en de fouten erin. 


Met Qntrl kan je het dagelijkse werk van jou en je collega's vereenvoudigen door middel van automatisering.


 Spreadsheets die onheus gebruikt worden om data uit verschillende apps te gebruiken worden daarmee overbodig. 


Dat is de belofte van Qtrl. 

Integratie van business processen

Als manager en afdeling wil je de tijd besteden aan de belangrijke dingen. 

En je wilt geen aftekensystemen op papier of in spreadsheets en wil je de tijd die gemoeid gaat met het herstellen van fouten en veranderen  van bewerkingen minimaliseren. Laat liever de details en repetitieve taken over aan software. Met Qntrl kan je periodieke facturering, plannen, facturen uitsturen, en ook herinneringsbrieven voor achterstallige betalingen sturen. Ook kan je met Qntrl boekingen in je boekhoudtool laten uitvoeren. Low code of no-code automatisering van je bedrijfsprocessen.

Gestandaardiseerde en geintegreerde reporting

Met Qntrl richt je op eenvoudige wijze de reporting in over je belangrijkste KPI's. 


Je haalt de info op uit de relevante applicaties en integreert ze tot de voor jou belangrijke weergaves en vergelijkingen met doelen of eerdere periodes. 


Schone data is de ruggengraat van elk bedrijfsproces. Met Qntrl manage je data en documenten, over workflows en afdelingen heen en verzeker je de toegang tot accurate, complete en consistente data. GDPR compliant.

Met Qntrl breng je de compliance van je organisatie en processen op orde. 
Qntrl kent geautomatiseerde workflows met alle voor jou organisatie belangrijke applicaties, inclusief Microsoft365 en Google Workspace. 

Qntrl is er in een gratis variant, tot 5 gebruikers. 
De standaard business variant is €8 per gebruiker per maand.


Gratis

  • Tot 5 gebruikers
  • Tot 5 orchestrations

Business

  • Geen limiet voor aantal gebruikers 
  • Geen limiet voor aantal orkestraties

Enterprise

Prijs bij meer dan 500 users te bepalen in overleg met Zoho