Advanced Zoho Partner en G Suite Partner

Zoho Desk maakt customer service het kloppend hart van jouw business

Zoho Desk is een diepe en baanbrekende Zoho applicatie, waarin je je gehele customer service operatie kan onderbrengen en automatiseren. Voor managers, customer service agents en klanten. Bijzonder aan Zoho desk is dat je altijd de relevante context krijgt aangereikt. Elke ticket krijgt een 'gezicht'. Managers hebben perfect inzicht in de call center operatie en de belangrijke metrics, inclusief 'customer happiness'. 


Klanten help je via alle denkbare media: social media, email, telefoon, chat, forums, customer portals, webforms. En Zoho Desk heeft API's naar ordersystemen, voorraadsystemen en andere relevante omgevingen. Geen wonder dat bedrijven voor wie de Customer Service Functie key is, kiezen voor Zoho Desk. Maar ook voor een kleine organisatie en een team van beperkte omvang is Zoho Desk een perfecte oplossing. Multi channel ticketing zonder weerga. 

Met Zoho Desk verbeter je de dienstverlening. Constant. 

Met Zoho Desk ben je in staat altijd en voortdurend te werken aan een perfecte customer support, service delivery en klantervaring. En daarnaast stelt Zoho Desk je in staat om constant te leren van de data, door trends te analyseren, patronen te herkennen en elkaar te inspireren de service te verbeteren. En je bent altijd geïnformeerd over de status van de tickets, uitgevoerde acties, productiviteit van agents en meer. In Zoho Desk werk je niet alleen, maar deel je de zorg voor de klant met je collegae. Met de on-board collaboration en reporting functionaliteit van Zoho Desk mobiliseer je de kennis van je collegae en help je elkaar en de klant vooruit. Leren en verbeteren. Meer weten over Zoho Desk, klik hier.


Free


Inbox, web forms, work modes, basic reports, manager dashboards, agent dashboard, ticket overview dashboard and more 


Up to 3 agents Zoho Desk

Professional

Plus multi channel support, help desk automation, multi department management, customer happiness ratings, cloud telephony integrations, advanced reporting  


From 12 EUR/agent/month

Enterprise

Plus contract management, multi brand center, role based access control, customer ticket templates, live chat support  and moreFrom 25 EUR/agent/month