VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

Social Enterprise Specialisterren gaat 'social' met VOGSY

Toen McKinsey in 2016 de sociale onderneming Specialisterren bestempelde tot een Society Changer, betekende dat veel voor de jonge onderneming Specialisterren. Het Nederlandse bedrijf levert software testservices aan de grote banken en verzekeraars, grote retailers en IT bedrijven. Maar met een bijzondere twist erin: Specialisterren werkt vrijwel uitsluitend met autistisch personeel, 'speciale sterren' genoemd

Lees het klantverhaal van Specialisterren
Lees het klantverhaal van Wilderness

Samen bereiken we meer. Betere projecten voor klanten. En een mooiere toekomst met VOGSY

Professional services bedrijven over de gehele wereld vertrouwen op VOGSY om hun dagelijks business beter te runnen. Eén voor één succesverhalen, die je laten zien hoe een enkelvoudig, innovatief platform van VOGSY en G Suite tot aanzienlijke verbeteringen leidt van je 'quote-to-cash' processen. Er gaat minder tijd verloren, facturen gaan snel de deur uit en iedereen is vanuit zijn eigen perspectief in staat te sturen. Lees de klantverhalen en neem een kijkje in een mooiere toekomst met VOGSY. 

Lees het verhaal over invoering van VOGSY bij RaceRocks

Racerocks verbetert kwaliteit en financiële voorspelbaarheid met VOGSY

RaceRocks bedt big-data analyse, virtuele training en Technology Enhanced Learning (TEL)- diensten aan multinationale lucht- en ruiimtevaart, militaire en defensiesectoren. Sectoren die hoge eisen stellen aan kwaliteit en tijdigheid van processen. Met invoering van VOSY zijn key metrics beter zichtbaar, is de systematiek van project management vereenvoudigt en de financiële voorspelbaarheid verhoogd. 

Lees het klantverhaal van RaceRocks

Sociale Onderneming gaat 'social' met VOGSY

Het verhaal van de Speciale Sterren.
De erkenning door McKinsey in 2016 als een Society Changer, betekende heel veel voor Specialisterren. 

Lees het verhaal van Specialisterren

Een partnerschap voor een betere toekomst

De oplossing VOGSY paste niet alleen goed bij de behoefte van Kirkman Company aan nieuwe tooling, maar vooral bij de eigen filosofie.  Hoe transparantie leid tot 'business insight' en veel minder gedoe.

Lees de story van Kirkman Company

Digital Agency organiseert voor meer impact

Hoe een prijswinnend communicatie bureau met VOGSY 75% minder tijd nodig had om te rapporteren en tot meer en betere inzichten kwam.  

Lees het verhaal van Metis

De opmaat naar groei vinden met PSA

Het verhaal van management consulting firma SS Branch. Hoe men de route naar groei vindt via het Google Platform en VOGSY.

Lees het verhaal van SS Branch

Je PS klantcases transformeren met PSA - VOGSY

White Stratus zocht naar een PSA oplossing om de professional services business van hun klanten te transformeren en vond VOGSY. 

Lees de story van White Stratus

Met VOGSY meer impact bij Digital Agency

Een digital agency ontdekt dat ze bestaande systemen kunnen elimineren of integreren met VOGSY als enige 'source of engagement'.

Lees het verhaal van Digital Agency

Sjoerd van der Maaden, Oprichter van Specialisterren

"We vinden het geweldig dat VOGSY in de Google Cloud draait als kosten-effectieve app zonder investerings lock-in. Dit komt compleet overeen met onze visie om geen technologie te kopen. En het rendement is nog groter dan we al verwachtten".

Lees het klantverhaal van Specialisterren