GeeFirm

Vlotte implementatie van PSA voor technologiebedrijf DiUs

DiUS ontwerpt en bouwt maatwerk software en hardware oplossingen op basis van 'emerging technology' om complexe business uitdagingen het hoofd te bieden en nieuwe ideeën naar de markt te brengen. DiUA faciliteert transformatieprocessen van haar klanten om de schaal en snelheid  van hun operatie te verbeteren. DiUS is blij met het gebruiksgemak, de user interface en met het onboarding process dat ze snel met VOGSY hebben doorlopen. 

Samen bereiken we meer. Betere projecten voor klanten. En een mooiere toekomst met VOGSY

Professional services bedrijven over de gehele wereld vertrouwen op VOGSY om hun dagelijks business beter te runnen. Eén voor één succesverhalen, die je laten zien hoe een enkelvoudig, innovatief platform van VOGSY en Google Workspace tot aanzienlijke verbeteringen leidt van je 'quote-to-cash' processen. Er gaat minder tijd verloren, facturen gaan snel de deur uit en iedereen is vanuit zijn eigen perspectief in staat te sturen. Lees de klantverhalen en neem een kijkje in een mooiere toekomst met VOGSY. 

Social Enterprise Specialisterren gaat 'social' met VOGSY

Social Enterprise Specialisterren gaat 'social' met VOGSY

Toen McKinsey in 2016 de sociale onderneming Specialisterren bestempelde tot een Society Changer, betekende dat veel voor de jonge onderneming Specialisterren. Het Nederlandse bedrijf levert software testservices aan de grote banken en verzekeraars, grote retailers en IT bedrijven. Maar met een bijzondere twist erin: Specialisterren werkt vrijwel uitsluitend met autistisch personeel, 'speciale sterren' genoemd

Racerocks verbetert kwaliteit en financiële voorspelbaarheid met VOGSY

RaceRocks bedt big-data analyse, virtuele training en Technology Enhanced Learning (TEL)- diensten aan multinationale lucht- en ruiimtevaart, militaire en defensiesectoren. Sectoren die hoge eisen stellen aan kwaliteit en tijdigheid van processen. Met invoering van VOGSY zijn key metrics beter zichtbaar, is de systematiek van project management vereenvoudigt en de financiële voorspelbaarheid verhoogd. 

Lees het verhaal over invoering van VOGSY bij RaceRocks
Milieu adviesbureau Solid Green boekt winstgevende groei met VOGSY

Milieu adviesbureau Solid Green boekt winstgevende groei 

Marloes Reinink, oprichter en directeur van Solid Green, startte het bedrijf met het idee dat het klein zou blijven. Maar toen het bedrijf exponentieel groeide, rees de vraag: hoe zou het de aanhoudende groei en winstgevendheid kunnen volhouden?


Met VOGSY wordt Solid Green in een 'scale-up' fase volwassen als een datagedreven milieuadvies bedrijf

Sociale Onderneming gaat 'social' met VOGSY

Het verhaal van de Speciale Sterren.
De erkenning door McKinsey in 2016 als een Society Changer, betekende heel veel voor Specialisterren. 

Eindelijk in staat om verantwoord te groeien 

Astig Planning wilde weten hoe efficiënt projecten en voorstellen werden beheerd, hoe en waar het personeel kon groeien en of projecten voldeden aan budget- en margevereisten. Met VOGSY lukte dit eindelijk.

Digital Agency organiseert voor meer impact

Hoe een prijswinnend communicatie bureau met VOGSY 75% minder tijd nodig had om te rapporteren en tot meer en betere inzichten kwam.  

De opmaat naar groei vinden met PSA

Het verhaal van management consulting firma SS Branch. Hoe men de route naar groei vindt via het Google Platform en VOGSY.

Je PS klantcases transformeren met PSA - VOGSY

White Stratus zocht naar een PSA oplossing om de professional services business van hun klanten te transformeren en vond VOGSY. 

Met VOGSY meer impact bij Digital Agency

Een digital agency ontdekt dat ze bestaande systemen kunnen elimineren of integreren met VOGSY als enige 'source of engagement'.

Sjoerd van der Maaden, Oprichter van Specialisterren

"We vinden het geweldig dat VOGSY in de Google Cloud draait als kosten-effectieve app zonder investerings lock-in. Dit komt compleet overeen met onze visie om geen technologie te kopen. En het rendement is nog groter dan we al verwachtten".