VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

Verbreed je kennis met VOGSY White Papers over Professional Services Automatisering 

Leer hoe je met professional services automation het engagement van je huidige en toekomstige medewerkers en klanten kan vergroten. Specifieke zaken komen aan bod zoals hoe software kan helpen je business te laten groeien. Hoe eenvoud en transparantie bijdragen aan de cultuur in je organisatie. Hoe je de 'spaghetti tooling' in je organisatie kan bestrijden. 


En hoe dit alles je leven gemakkelijker maakt. 


Hou me op de hoogte van een nieuwe whitepaper

Doe je voordeel met inzicht in processen, operaties en financiën van client services organisaties, dienstverleners en bureaus.

Verhoog de productiviteit en winst met transparantie van data

Meer Tools betekent niet automatisch hogere productiviteit. 

Leer hoe u uw tools kunt stroomlijnen, inzicht kunt krijgen in uw gegevens en kunt profiteren van bruikbare inzichten in uw organisatie.


Lees de whitepaper

Eenvoud doet ertoe. Ook in professional services organisaties

SPI Research Whitepaper 


Informatie is het nieuwe geld in professional services. Vandaag de dag hebben professional services organisaties oplossingen nodig die eenvoudig in gebruik zijn en die uitnodigend zijn om hogere niveaus van productiviteit en winst te behalen. En uiteraard met behoud van hoge niveaus van tevredenheid van klanten en medewerkers. 


Lees de whitepaper

PSA gids voor bureaus en agencies

Als het om marketing gaat, zijn de tijden behoorlijk veranderd. Van advies tot adverteren en public relations, op vrijwel alle terreinen heeft Digital het speelveld volledig overgenomen. Zelfs nu agencies en bureaus blijven  leren nieuwe tools te gebruiken, nieuwe technology en strategieën in te zetten, voor zichzelf en voor klanten. 

Lees de whitepaper

Ecosystemen zijn ècht van belang

SPI Research Whitepaper 

Nu ontwrichtende krachten vrijwel elke industrie herdefiniëren, zijn leiders meer afhankelijk dan ooit tevoren van informatie om inzichten te verstrekken die leiden tot concurrentieel voordeel.

Lees de whitepaper

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.

Lees hoe blij klanten zijn met VOGSY