GeeFirm
Verbreed je kennis over professional services automatisering met VOGSY White papers

Verbreed je kennis met VOGSY White Papers over Professional Services Automatisering 

Leer hoe je met professional services automation het engagement van je huidige en toekomstige medewerkers en klanten kan vergroten. Specifieke zaken komen aan bod zoals hoe software kan helpen je business te laten groeien. Hoe eenvoud en transparantie bijdragen aan de cultuur in je organisatie. Hoe je de 'spaghetti tooling' in je organisatie kan bestrijden. 


En hoe dit alles je leven gemakkelijker maakt. 


Doe je voordeel met inzicht in processen, operaties en financiën van client services organisaties, dienstverleners en bureaus.

Vijf maal beter financieel management van je services firma 


ITijd is geld in professional services, in consulting, marketing, advertising en digital. Onderzoek wijst uit dat het onvermogen van services firma's om daadwerkelijk grip te krijgen op het fenomeen 'tijd' hen veel geld kost. Niet zelden maken spreadsheets en ouderwets handwerk de dienst uit, als het gaat om running the business. 


Het managen van tijd ligt aan de basis van het managen van geld. En dat  proces heeft continue aandacht nodig. Lees hoe je het financieel management beter kan aanpakken in je services firma.

Vijf maal betere financieel management van je services firma
Verhoog de productiviteit en winst met transparantie van data

Verhoog de productiviteit en winst met transparantie van data

Wanneer je professional services bedrijf groeit, heb je flink meer te managen - meer klanten, meer medewerkers en vooral meer data. Het resultaat is niet zelden een wildgroei aan nieuwe tools. 


Maar, meer tools betekent ook veel meer werk en niet automatisch een hogere productiviteit. Leer hoe je je uw tools kunt stroomlijnen, inzicht kunt krijgen in je gegevens en daarvan kunt profiteren in je organisatie.

Eenvoud doet ertoe. Ook in professional services organisaties

SPI Research Whitepaper 


Informatie is het nieuwe geld in professional services. Vandaag de dag hebben professional services organisaties oplossingen nodig die eenvoudig in gebruik zijn en die uitnodigend zijn om hogere niveaus van productiviteit en winst te behalen. En uiteraard met behoud van hoge niveaus van tevredenheid van klanten en medewerkers. 


Eenvoud doet ertoe, ook in professional services organisaties
PSA gids voor bureaus en agencies

PSA gids voor bureaus en agencies

Als het om marketing gaat, zijn de tijden behoorlijk veranderd. Van advies tot adverteren en public relations, op vrijwel alle terreinen heeft Digital het speelveld volledig overgenomen. Zelfs nu blijven agencies en bureaus voortdurend leren nieuwe tools te gebruiken, nieuwe technologie en strategieën in te zetten, voor zichzelf en voor klanten. 

Ecosystemen zijn ècht van belang

SPI Research Whitepaper 

Nu ontwrichtende krachten vrijwel elke industrie herdefiniëren, zijn leiders meer afhankelijk dan ooit tevoren van informatie om inzichten te verstrekken die leiden tot concurrentieel voordeel.

Ecosystemen zijn echt van belang voor professional Services Organisaties

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.