VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner
Zoho One, Business Applications Suite

Zoho One zorgt voor innovatie en bedrijfsvoering van jouw business

Zoho One is de alles-in-één business suite, geïntroduceerd in 2017. Daarin werken 50+ Zoho applicaties samen. Bij een onovertroffen prijsstelling is het resultaat ongeëvenaard klantvoordeel. Dagelijks gebruiken meer dan 50 miljoen mensen de software van Zoho.


Meest geavanceerde business software 

Zoho One is een suite van applicaties. Van wereldformaat. Het aantal gebruikers groeit met dubbele cijfers. 


Gartner ziet Zoho als technologisch vooraanstaand en zeer kansrijk. Met Zoho beschik je over een ecosysteem waarin je je informatievoorziening volledig organiseert. 

Bel ons als je meer wilt weten

37 euro per maand per werknemer  

Ofwel ongeveer 1 EUR per persoon per dag. Business software is niet langer een schaarse resource, maar een utility waarmee iedereen aan het werk kan. 


Die je gewoon moet hebben om je werk te kunnen doen. Vergelijk stroom die op ieder bureau beschikbaar is in een kantoor. 

Je wilt Zoho One gratis proberen?

Een licentie om je droom te realiseren

Zoho One geeft je de enterprise versie van alle software, voor één prijs. Geen smart pricing of sneaky upgrades. 

Zoho One is een licentie voor rust in je hoofd, zodat jij aan jouw business kan werken en jouw droom gestalte kan geven.

Je wilt met Zoho aan de slag?

Je bedrijfsvoering innoveren doe je met Zoho One

Zoho One, Business Applications Suite

Zoho One heeft meer dan 50 applicaties inclusief mobiele apps

Van marketing en sales automatisering, websites bouwen, webwinkels, voorraadbeheer, abonnementen, facturatie en meer. Inclusief mobiele applicaties voor Android en iOS. En inclusief koppelingen naar honderden softwarepakketten van derden.


Vrijwel elke maand komen er nieuwe applicaties bij. Bijvoorbeeld Zoho Bookings waarmee klanten  via het web afspraken kunnen maken in je agenda. 

+50 applicaties en mobiele applicaties, single sign-on

Zoho One integreert alle applicaties die een bedrijf nodig heeft om haar klanten te werven en te bedienen: marketing, sales, support. Daarnaast heeft Zoho koppelingen met honderden andere applicaties.


De applicaties op een rij

Zoho One uitproberen? Free Trial van 30 dagen

We helpen je graag met het uitrollen van Zoho One in je organisatie. Uitproberen kan je zelf met een free-trial. Eventueel kan je kiezen voor een Flexible Plan: je bepaalt zèlf het aantal gebruikers, maar je betaalt de hogere prijs van 75 dollar, bij een jaarfactuur.

30 dagen uitproberen

Software reviews? Zoho krijgt hoge scores

Software reviews? Op Capterra krijgt Zoho een score van 4,4 uit 5. Zoho krijgt ook hoge scores met Orchestly en met Zoho Creator, het low-coding platform van Zoho. Verder lezen over Zoho? 
Meer weten over Zoho Corp?

Zoho Corporation is volledig gebootstrapped sinds 1996

Zoho Corporation is als start-up begonnen in 1996 en heeft nu meer dan 10.000 werknemers, eigen academies en talloze applicaties. Zoho is in staat om de geaccumuleerde ervaring van de medewerkers te behouden door ze gedurende lange tijd te binden. De meeste werknemers van het eerste uur zijn nog steeds in dienst. Zoho is volledig op eigen kracht gegroeid, heeft geen investeringen van derden en heeft nog nooit een bedrijf over genomen. Alles op eigen kracht dus. Wil je meer weten over Zoho, het bedrijf, kijk en luister dan naar een recente presentatie over Zoho van Sridhar Vembu. 

Zoho heeft de afgelopen tien jaar een compleet ecosysteem in de eigen Zoho Cloud gezet. Compleet met mobile applicaties. 

Lees meer over belangrijke applicaties in Zoho One op deze site: 

Sridhar Vembu vertelt over Zoho

Zoho One voor alle werknemers* in je organisatie

*iedereen op je payroll

€37 per medewerker per maand

jaarlijks in rekening gebracht


€45 per medewerker per maand
 maandelijks in rekening gebracht

Zoho One voor zelf te kiezen medewerkers in je organisatie

€90 per medewerker per maand

jaarlijks in rekening gebracht


€105 per medewerker per maand

maandelijks in rekening gebracht

Probeer Zoho One gratis uit - Enterprise functionaliteit voor een kleine prijs