Met Zoho Campaigns geef je een boost aan je sales 

Zoho Campaigns geeft je de mogelijkheid je prospects te bereiken en met je klanten te communiceren. Zoho Campaigns is een krachtige tool voor email marketing met integraties met Zoho CRM en social media. Bouw bestendige relaties op met je klanten door effectieve marketing campagnes te maken, verzenden en volgen. Zoho Campaigns is een World Class Product en uitgeroepen tot Leader  door G2Crowd. En uiteraard GDPR compliant, zoals alle andere Zoho applicaties.
Probeer gratis Zoho Campaigns

Marketingautomatisering helpt je bij het voeden en betrekken van je leads en klanten met gepersonaliseerde inhoud. Je kunt segmenten maken, interessante doelgroepen bereiken, emails verzenden naar nieuwe abonnees op basis van hun voorkeuren en nog veel meer.

Volledig afgestemd met Zoho CRM

Zoho Campaigns synchroniseert en integreert naadloos met Zoho CRM leads en contacten. Op deze wijze heb je de mogelijkheid je eigen klanten database te gebruiken. Ook kun je met Zoho CRM je email marketing koppelen aan werkstroom regels en geautomatiseerde antwoorden. Daarnaast geeft Zoho Campaigns real-time feedback resultaten over je campagne resultaten.

Zoho Campaigns integreert super met social media en met Zoho Social

Breng je email marketing campagnes een stap verder en promoot ze direct op social media. De integraties van Zoho Campaigns met Facebook, Twitter en LinkedIn helpen je het bereik van je promoties en aanbiedingen te vergroten.


Moeiteloos

Breng je campagnes en nieuwsbrieven naar een hoger niveau met Zoho Campaigns. Maak gebruik van standaard sjablonen en de editor, of maak er zelf een nieuwsbrief met de HTML editor. Omdat de tools gemakkelijk te gebruiken zijn, kun je je concentreren op het opbouwen van goede relaties met je klanten.


Analytics

Blijf op de hoogte van wat er gebeurt na het verzenden van email- en social media campagnes. Je kunt de volgers, fans en vrienden van je bedrijf beter begrijpen. De ingebouwde analyse tools meten wanneer, waar en hoe een ontvanger de nieuwsbrief opent. De analyses laten ook zien hoe vaak een nieuwsbrief is bekeken en gedeeld op social media. 


Mobile first

Beheer je mailinglijst en verzend campagnes via elk apparaat. Je kunt zelfs de campagne resultaten bijhouden en lijsten beheren via je mobiele apparaat. Met Zoho Campaigns kun je jouw bereik ook vergroten door social media te gebruiken. Til je campagnes naar een hoger niveau en gebruik social media om je campagnes te promoten en beter je doelgroep te bereiken. Met Zoho Socialonderdeel van Zoho CRM Plus, plan je je social media berichten snel en eenvoudig 


Stel hier je vraag over Zoho Campaigns