GeeFirm

We geven je een vlotte start. Zodat jij je zaak snel op orde hebt.

Met een in de praktijk beproefde aanpak helpen we je snel op weg. We leiden  je op en geven een train-the-trainer opleiding aan je admin of functioneel beheerder. Ook na de implementatie blijven we betrokken, je kan bij GeeFirm een support contract afsluiten. Als functioneel beheerder van VOGSY, Zoho of G Suite kan je ons dan altijd vragen je te helpen. 


Gebruik de ervaring van GeeFirm  met implementaties en inrichting van software als VOGSY, Zoho CRM, Zoho CRM Plus, Zoho Marketing Hub, Zoho Desk, Zoho Campaigns, Google Drive en G Suite. Ook voor data migratie van je email en klantgegevens, koppelingen en maatwerk oplossingen.

Een bij jou passende inrichting van de software

Hedendaagse software is zoveel mogelijk standaard. En geeft je de vrijheid jouw processen en werkwijzen er netjes in te passen. 


Wij helpen je graag met een juiste inrichting. En wanneer er zaken veranderen in jouw organisatie, helpen we je de inrichting weer passend te maken. 


De ervaring leert dat het de snelheid en acceptatie ten goede komt als de software vlot in gebruik genomen wordt en het niet al te lang duurt voordat mensen zelf meerwaarde ervaren. 


De snelheid er in houden, het juiste tempo kiezen en het on-the-job opleiden van functioneel beheerder zijn voor ons vanzelfsprekende actiepunten. 

We zorgen er voor dat jij verder komt in de goede richting

Stilstaan is achteruitgang. Jouw organisatie is volop in beweging? 


Je wensen op het gebied van organisatie, processen en informatie veranderen voortdurend?  


En je verlangt van de software dat je die snel daarop kan aanpassen. En dat je vlot over aanvullende functionaliteit kan beschikken. GeeFirm helpt je daarbij.


Na de initiële implementatie staan we voor je klaar om je verder te helpen met je wensen. Dat kunnen scope uitbreidingen binnen een module zijn of uitbreidingen met andere relevante modules of integraties.. 


Laat ons je wensen weten. We gaan graag met je in gesprek.  

Best practice approach en on-the-job learning

De beste aanpak bepalen we samen. Vanaf het begin betrekken we je actief bij de implementatie. Door je te vragen naar de huidige en gewenste werkwijze in je organisatie. En door je bekend te maken met de mogelijkheden van de software. Om vervolgens samen aan het scherm te gaan zitten. Op die manier leren we je on-the-job al heel veel over de software. Zodat jij in no-time zelfstandig aan de knoppen zit.


We werken doorgaans in workshop-vorm, zodat we in concrete stappen progressie maken, jij bij alle te maken keuzes betrokken bent om zo gaandeweg de implementatie scope te realiseren. We leiden je op tot key-user zodat jij op jouw beurt je collega's kan helpen bij het dagelijks gebruik van de software. 

Voor meer informatie over de werkwijze van GeeFirm, neem contact op met onze consultants via chat, mail of telefoon