VOGSY Partner,  Advanced Zoho en G Suite Partner

Met VOGSY View krijg je meer inzicht in het verbeteren van je Professional Services Organisatie 

Lees hier hoe je het reilen en zeilen van je Professional Services Firma kan verbeteren. In VOGSY View vind je handige tips om beter samen te werken met Accounting, hoe je je organisatie soepeler laat draaien, op welke manier je innovatie kan creëren in je Professional Services Firma en meer. Hoe goed gaat het met jouw business?


Web je weinig tijd? Met handige infographics.


Hou me op de hoogte van een nieuwe VOGSY View

Zoek je snelle inspiratie om je consulting bedrijf of digital agency te verbeteren? Browse deze pagina voor tips om meer uit je professional services business te halen

Download Infographic

Vijf manieren om de efficiency in je professional services firma te verbeteren  

Meer concurrentie in je branche. Meer complexiteit in techniek en omgeving. Voortdurend. Wat moet je doen als Professional Services Firma? 


We geven je graag tips om je business onder te brengen in een enkel platform voor samenwerking en je team van administratie lasten te bevrijden. Lees ook de interviews om te profiteren van bruikbare inzichten in je organisatie. 


Lees en download

Interview met Melanie Chandruang, Founder van WeConsult, consultant voor creatieve bureaus

VOGSY PSO Expert Series - Interview

DOOR MARK VAN LEEUWEN, 19 DECEMBER 2019

Melanie Chandruang (MC) is oprichter en ´lead operations consultant´ van WeConsult. Met een bijzondere mix van kennis en vaardigheden in accounting, operations en human resources (HR), vond ze een eigen niche waarin ze eigenaars van ‘agencies’ helpt hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Lees en download

In de PSO VOGSY Expert Series heeft Mark van Leeuwen - CEO VOGSY - interactie met leiders en beïnvloeders in een breed scala professional services organisaties (PSO´s). De PSO Kennis Expert Serie brengt hun gedachten in kaart over onderwerpen die er voor hen het meest toe doen.

Drie krachtige manieren om een data gedreven cultuur in je organisatie te koesteren

Data vormt het hart van eigenlijk alles wat we doen inmiddels. In onze professional services businesses is het cruciaal hoe we data verzamelen, interpreteren en inzetten voor waardecreatie. Echter, het managen en onttrekken van waarde aan data is één van de lastigste transformaties voor teams om te maken. Een data-gedreven cultuur op je werk vereist aanwezigheid van drie fundamentele elementen: transparantie, strategie, en het vermogen ernaar te handelen ('personal agency'). 

Lees en download

Interview met Jody Grunden, auteur, martini rebel en pioneer van value-based virtual CFO services

VOGSY PSO Expert Series - Interview

DOOR MARK VAN LEEUWEN, ON OCTOBER 4, 2019  Jody Grunden is mede oprichter en & chief executive officer van Summit CPA Group. Deze pionier op het gebied van virtuale CFO diensten werkt op basis van een value-based model, waarbij forecasting en key performance indicators (KPIs) worden ingezet om de klant te helpen op langere termijn gezond te zijn en te blijven.

Lees en download

In de PSO VOGSY Expert Series heeft Mark van Leeuwen - CEO VOGSY - interactie met leiders en beïnvloeders in een breed scala professional services organisaties (PSO´s). De PSO Kennis Expert Serie brengt hun gedachten in kaart over onderwerpen die er voor hen het meest toe doen.

Waarom ecosystemen ertoe doen in professional services organisaties

Service Performance Insight Research heeft onderzocht hoe PSO's, met hun behoefte aan hogere mobiliteit en real-time informatie, zich wenden tot het Google platform and VOGSY PSA om hun organisaties te optimaliseren in hun white paper, “Why ecosystems matter for professional services organizations.”

“Het netto effect van PSA is een meer productieve en winstgevende a business, en ook is sprake van toegenomen niveaus van voorspelbaarheid en klanttevredenheid,” rapporteert SPI.

Lees en download

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.

Lees hoe blij klanten zijn met VOGSY