VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

Lees VOGSY View en krijg inzicht in het sturen en verbeteren van je Professional Services Organisatie 

Lees hier hoe je het reilen en zeilen van je Professional Services Firma kan verbeteren. In VOGSY View vind je handige tips om beter samen te werken met Accounting, hoe je je organisatie soepeler laat draaien, op welke manier je innovatie kan creëren in je Professional Services Firma en meer. Hoe goed gaat het met jouw business?


Web je weinig tijd? Met handige infographics.


Hou me op de hoogte van een nieuwe VOGSY View

Zoek je snelle inspiratie om je consulting bedrijf of digital agency te verbeteren? Browse deze pagina voor tips om meer uit je professional services business te halen

Hoe kies je ERP voor je Professional Services Firma?

Het kiezen van ERP is een hele klus. Veel bedrijven schrikken weg van de reputatie die traditionele ERP-systemen hebben vanwege hun complexiteit. Dat is jammer, aangezien ERP voor professional services je bedrijf kan transformeren in een efficiënte, winstgevende machine.  


De vraag is dus niet alleen of, maar ook welke ERP-software tool je nodig hebt voor je professional services bedrijf. In dit artikel bespreken we de goede en slechte eigenschappen van ERP en waarmee je rekening moet houden voordat je ERP voor dienstverlenende bedrijven koopt, om het goede te krijgen zonder het slechte.

Lees en download

Waarom dienstverleners hun inkomsten onjuist voorspellen.  


In een verzwakte economie trilt de aarde anno 2020 onder de voeten van menig CEO van adviesbureaus, digital agency en andere dienstverleners. Men worstelt om meer grip te krijgen op de toekomst en daarover realistische cijfers te presenteren.  Vooral dienstverleners in professional services slagen er vaak niet goed in een betrouwbare 'revenue forecast' te publiceren. Lees hoe dat komt en hoe het systematisch beter kan. 

Lees en download
Download Infographic

Vijf manieren om de efficiency in je professional services firma te verbeteren  

Meer concurrentie in je branche. Meer complexiteit in techniek en omgeving. Voortdurend. Wat moet je doen als Professional Services Firma? 


We geven je graag tips om je business onder te brengen in een enkel platform voor samenwerking en je team van administratie lasten te bevrijden. Lees ook de interviews om te profiteren van bruikbare inzichten in je organisatie. 


Lees en download

Interview met Melanie Chandruang, Founder van WeConsult, consultant voor creatieve bureaus

VOGSY PSO Expert Series - Interview

DOOR MARK VAN LEEUWEN, 19 DECEMBER 2019

Melanie Chandruang (MC) is oprichter en ´lead operations consultant´ van WeConsult. Met een bijzondere mix van kennis en vaardigheden in accounting, operations en human resources (HR), vond ze een eigen niche waarin ze eigenaars van ‘agencies’ helpt hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Lees en download

In de PSO VOGSY Expert Series heeft Mark van Leeuwen - CEO VOGSY - interactie met leiders en beïnvloeders in een breed scala professional services organisaties (PSO´s). De PSO Kennis Expert Serie brengt hun gedachten in kaart over onderwerpen die er voor hen het meest toe doen.

Drie krachtige manieren om een data gedreven cultuur in je organisatie te koesteren

Data vormt het hart van eigenlijk alles wat we doen inmiddels. In onze professional services businesses is het cruciaal hoe we data verzamelen, interpreteren en inzetten voor waardecreatie. Echter, het managen en onttrekken van waarde aan data is één van de lastigste transformaties voor teams om te maken. Een data-gedreven cultuur op je werk vereist aanwezigheid van drie fundamentele elementen: transparantie, strategie, en het vermogen ernaar te handelen ('personal agency'). 

Lees en download

Interview met Jody Grunden, auteur, martini rebel en pioneer van value-based virtual CFO services

VOGSY PSO Expert Series - Interview

DOOR MARK VAN LEEUWEN, ON OCTOBER 4, 2019  Jody Grunden is mede oprichter en & chief executive officer van Summit CPA Group. Deze pionier op het gebied van virtuale CFO diensten werkt op basis van een value-based model, waarbij forecasting en key performance indicators (KPIs) worden ingezet om de klant te helpen op langere termijn gezond te zijn en te blijven.

Lees en download

In de PSO VOGSY Expert Series heeft Mark van Leeuwen - CEO VOGSY - interactie met leiders en beïnvloeders in een breed scala professional services organisaties (PSO´s). De PSO Kennis Expert Serie brengt hun gedachten in kaart over onderwerpen die er voor hen het meest toe doen.

Services als product verpakken. Vergroot je winst en domineer je industrie.

Voor professional services organisaties die de top willen bereiken, gaat het er niet om telkens meer services te verkopen. Het gaat vooral om efficiency - de manier waarop je je diensten levert, je software en ook je 'messaging'. Hoe overtuig je prospects dat jouw diensten beter zijn afgestemd dan dat van een ander bureau? 

Het antwoord is: er een product van maken

Lees en download

In G Mail kan je nu workflows afhandelen zonder je inbox te verlaten

DOOR MARK VAN LEEUWEN, 18  AUGUSTUS 2020

Met Dynamic email bestuur je de workflows in je professional services organisatie vanuit je email. Met Dynamic email in VOGSY kan je een quote goedkeuren, een factuur approven en meer. Omdat de meeste professionals zo goed als 'wonen' in hun inbox, is dit goed nieuws voor VOGSY gebruikers. Je kan al die workflows dus nu afhandelen in G Mail en VOGSY wordt automatisch bijgewerkt. 

Lees en download


Waarom ecosystemen ertoe doen in professional services organisaties

Service Performance Insight Research heeft onderzocht hoe PSO's, met hun behoefte aan hogere mobiliteit en real-time informatie, zich wenden tot het Google platform and VOGSY PSA om hun organisaties te optimaliseren in hun white paper, “Why ecosystems matter for professional services organizations.”

“Het netto effect van PSA is een meer productieve en winstgevende a business, en ook is sprake van toegenomen niveaus van voorspelbaarheid en klanttevredenheid,” rapporteert SPI.

Lees en download

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.

Lees hoe blij klanten zijn met VOGSY