GeeFirm
VOGSY Professional Services Automation Google Cloud

Voor wie? Klanten van VOGSY werken in projecten, werken met veel mensen samen en lopen voorop in wat zij doen

VOGSY is er voor ambitieuze, groeiende professional services organisaties die met projecten hun geld verdienen en die  hun business internationaal organiseren. Met VOGSY werk je naadloos samen in projecten en houdt iedereen het juiste overzicht over tijd, geld en prestaties. Zodat je weet hoe het gaat met je pipeline, je projecten en de business. Zijn samenwerking en innovatie belangrijk voor jouw organisatie? Dan past VOGSY als een handschoen. 

Marketing, Agencies, Digital

Digital Agency
Creative Bureau
​Design Bureau
​Marketing

Snelheid en samenwerking

Is co-creation geweldig, met VOGSY wordt samenwerken nog effectiever. Je organiseert samen je project, werkt vanuit dezelfde informatie en verliest geen tijd. VOGSY neemt saaie taken voor zijn rekening zodat jij je kan toeleggen op de inhoud, samenwerking met je collega´s en klant en uiteraard het resultaat.

Consulting

Management Consulting
​Organisatie Advies
​Engineering
​Detachering

Transparantie en overzicht

Als management consultant en organisatie adviseur hou je graag het overzicht. Met VOGSY is het boeken van je uren, declareren van je onkosten en samen een offerte  de deur uit krijgen eenvoudig. Facturen sturen is een peulenschil.
VOGSY geeft een transparant beeld van de KPI´s van je organisatie.

ICT Companies

ICT bedrijven
​Technology Consulting
​Innovatie Advies​

Zorgeloos administreren

Ben je MSP provider, ICT diensten leverancier, 

IT consultant of ICT adviesbureau? Met VOGSY organiseer je moeiteloos je urenadministratie, je facturen en je projecten. Ook je offertes, pijplijn en management informatie. VOGSY integreert met JIRA, Trello, CRM systemen en met Exact Online en Twinfield, Quickbooks, XERO en Sage.

VOGSY is ERP voor Professional Services Organisaties die hun professionals blij willen maken

Integratie Google Workspace
Integratie Microsoft365

Voordelen van ERP voor Professional Services 

Vaak gebruik je meerdere apps voor projecten, tijdregistratie, communicatie en facturen en een CRM oplossing en een financiële oplossing.

Samenwerken in een enkel systeem neemt niet waardetoevoegend  werk weg en zorgt voor eenduidigheid en realtime-beschikbaarheid van informatie, waardoor de efficiency en de kwaliteit van besluitvorming in je organisatie verbetert. 

Gezamenlijk werken en plannen in VOGSY

VOGSY helpt je met het plannen van je projecten en deliverables en geeft je inzicht in declarabiliteit en KPI's. 


Klanten tekenen je offertes on-the-fly electronisch, zodat je snel met je nieuwe opdracht aan de slag kan, zonder papierwerk. Met VOGSY verhoog je je productiviteit. Uren schrijven, je planning bijwerken en declaraties indienen was nog nooit zo gemakkelijk.

Laat je professionals aan hun projecten werken

Als professional hou je van je werk en werk je samen in je projectteam aan het behalen van het beoogde resultaat voor je opdrachtgever. 


VOGSY neemt je  veel werk en zorgen uit handen wat betreft de administratieve taken rondom je project. 

Zodat jij je tijd kan besteden aan dat waar jij goed in bent: nieuwe oplossingen maken en je project op tijd en met de juiste kwaliteit afronden. 

Lees hier waarom Kirkman Company, Specialisterren en Metis Communication en andere professional services organisaties enthousiast zijn over VOGSY

Lees de VOGSY klantverhalen