VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner
VOGSY Professional Services Automation Google Cloud

Met VOGSY haal je Professional Services Automation ​in huis. Enterprise Class. Op je mobiel.

VOGSY is er voor ambitieuze, groeiende professional services organisaties die met projecten hun geld verdienen en die  hun business internationaal organiseren. Met VOGSY werk je naadloos samen in projecten en houdt iedereen het juiste overzicht. Zodat je weet hoe het gaat met je pipeline, je projecten en de business. Zijn samenwerking en innovatie belangrijk voor jouw organisatie en werken jullie met Google Workspace? Dan past VOGSY als een handschoen, want VOGSY is volledig geïntegreerd met Google Workspace. 

Vertel me over VOGSY

Werken in projecten in Google Workspace

Is goede en vlotte samenwerking belangrijk voor jou en je team? Je werkt al samen in Google Workspace aan presentaties, rapporten en documenten? Dan is VOGSY de natuurlijke aanvulling op Google Workspace.


Organiseer je projecten, schrijf uren, stuur facturen, werk de milestones bij, definieer deliverables, stel je team samen, plan resources en boek kosten.

Neem contact met me op

Gezamenlijk plannen in VOGSY

VOGSY helpt je met het plannen van je projecten en deliverables en geeft je inzicht in declarabiliteit en KPI's. 


Klanten tekenen je offertes on-the-fly elektronisch, zodat je snel met je nieuwe opdracht aan de slag kan, zonder papierwerk. 


Met VOGSY verhoog je je productiviteit. En uren schrijven en declaraties indienen was nog nooit zo gemakkelijk.

Meer weten over VOGSY

Voor innovatieve project gedreven organisaties

Als professional hou je van je werk en werk je samen in je projectteam aan het behalen van het beoogde resultaat voor je opdrachtgever. 


VOGSY neemt je  veel werk en zorgen uit handen wat betreft de administratieve taken rondom je project. Zodat jij je tijd kan besteden aan dat waar jij goed in bent: nieuwe oplossingen maken en je project op tijd en met de juiste kwaliteit afronden. 

Vertel me over VOGSY

VOGSY is de enige PSA oplossing voor Google Workspace

Stel je vraag over VOGSY
Marketing, Agencies, Digital

Digital
​Agency
​Marketing

Snelheid en samenwerking

Is co-creation in Google Workspace geweldig, met VOGSY wordt samenwerken nog effectiever. Je organiseert samen je project, werkt vanuit dezelfde informatie en verliest geen tijd. VOGSY neemt saaie taken voor zijn rekening zodat jij je kan toeleggen op de inhoud, samenwerking met je collega´s en klant en uiteraard het resultaat.

Consulting

Consulting
​Organisatie Advies
​Detachering

Transparantie en overzicht

Als management consultant en organisatie adviseur houdt je graag het overzicht. Met VOGSY is het boeken van je uren, declareren van je onkosten en samen een offerte  de deur uit krijgen eenvoudig. VOGSY geeft een transparant beeld van de KPI´s van je organisatie.

ICT Companies

ICT bedrijven

Zorgeloos administreren

Ben je MSP provider, ICT diensten leverancier, 

IT consultant of ICT adviesbureau? Met VOGSY organiseer je moeiteloos je urenadministratie, je facturen en je projecten. En je offertes, pijplijn en management informatie.


Lees hier waarom Kirkman Company, Specialisterren en Metis Communication en andere professional services organisaties enthousiast zijn over VOGSY

Lees de VOGSY klantverhalen