GeeFirm
VOGSY Professional Services Automation Google Cloud

Voor wie? Klanten van VOGSY werken in projecten, werken met veel mensen samen en lopen voorop in wat zij doen

VOGSY is er voor ambitieuze, groeiende professional services organisaties die met projecten hun geld verdienen en die  hun business internationaal organiseren. Met VOGSY werk je naadloos samen in projecten en houdt iedereen het juiste overzicht over tijd, geld en prestaties. Zodat je weet hoe het gaat met je pipeline, je projecten en de business. Zijn samenwerking en innovatie belangrijk voor jouw organisatie en werken jullie met Google Workspace? Dan past VOGSY als een handschoen, want VOGSY is volledig geïntegreerd met Google Workspace

Marketing, Agencies, Digital

Digital Agency
Creative Bureau
​Design Bureau
​Marketing

Snelheid en samenwerking

Is co-creation in Google Workspace geweldig, met VOGSY wordt samenwerken nog effectiever. Je organiseert samen je project, werkt vanuit dezelfde informatie en verliest geen tijd. VOGSY neemt saaie taken voor zijn rekening zodat jij je kan toeleggen op de inhoud, samenwerking met je collega´s en klant en uiteraard het resultaat.

Consulting

Management Consulting
​Organisatie Advies
​Engineering
​Detachering

Transparantie en overzicht

Als management consultant en organisatie adviseur houdt je graag het overzicht. Met VOGSY is het boeken van je uren, declareren van je onkosten en samen een offerte  de deur uit krijgen eenvoudig. Facturen sturen is een peuleschil.
VOGSY geeft een transparant beeld van de KPI´s van je organisatie.

ICT Companies

ICT bedrijven
​Technology Consulting
​Innovatie Advies​

Zorgeloos administreren

Ben je MSP provider, ICT diensten leverancier, 

IT consultant of ICT adviesbureau? Met VOGSY organiseer je moeiteloos je urenadministratie, je facturen en je projecten. En je offertes, pijplijn en management informatie. VOGSY integreert met JIRA, Exact Online en Twinfield.

VOGSY is de enige PSA oplossing voor Google Workspace

Integratie Google Workspace

ERP voor Professional Services (PSA) helpt

Vaak gebruik je meerdere apps voor projecten, tijdregistratie, communicatie en facturen en heb  je een CRM oplossing, een financiële oplossing.

Samenwerken in een enkel systeem neemt niet waardetoevoegend  werk weg en zorgt voor eenduidigheid en realtime-beschikbaarheid van informatie, waardoor de efficiency en de kwaliteit van besluitvorming in je organisatie verbetert. 

Gezamenlijk werken en plannen in VOGSY

VOGSY helpt je met het plannen van je projecten en deliverables en geeft je inzicht in declarabiliteit en KPI's. 


Klanten tekenen je offertes on-the-fly elektronisch, zodat je snel met je nieuwe opdracht aan de slag kan, zonder papierwerk. 

Met VOGSY verhoog je je productiviteit. En uren schrijven en declaraties indienen was nog nooit zo gemakkelijk.

Laat je professionals aan hun projecten werken

Als professional hou je van je werk en werk je samen in je projectteam aan het behalen van het beoogde resultaat voor je opdrachtgever. 


VOGSY neemt je  veel werk en zorgen uit handen wat betreft de administratieve taken rondom je project. 

Zodat jij je tijd kan besteden aan dat waar jij goed in bent: nieuwe oplossingen maken en je project op tijd en met de juiste kwaliteit afronden. 

Lees hier waarom Kirkman Company, Specialisterren en Metis Communication en andere professional services organisaties enthousiast zijn over VOGSY

Lees de VOGSY klantverhalen