GeeFirm
GeeFirm richt zich op organisaties die cloud-only en mobile-first willen werken

GeeFirm richt zich op dienstverlenende organisaties die Mobile First en Cloud Only willen werken. 

GeeFirm wil een eigentijdse service delivery voor Professional Services organisaties realiseren, die excellente dienstverlening faciliteert en samenwerking en innovatie stimuleert. 

Kies tools die echt iets voor je doen

GeeFirm richt de bedrijfsprocessen in van Professional Services organisaties, die voor de de ecosystemen Google en Zoho hebben gekozen. GeeFirm is specialist in het implementeren van de robuuste tools van Google Workspace, VOGSY en Zoho One

  • Google Workplace, Google Cloud Platform en de Google Workspace Marketplace
  • VOGSY als Quote-Cash oplossing voor Professional Services Organisaties - in de Google Cloud
  • Zoho: Zoho One, Zoho CRM, Zoho CRM Plus, Zoho HRM en applicaties uit de Zoho One suite

Met de juiste toolkit kom je verder

GeeFirm biedt Professional Services bedrijven de toolkits om wendbaar, innovatief en schaalbaar te zijn in de bedrijfsvoering. Zodat professionals productiever zijn,en gemotiveerd om klanten tevreden te stellen. 


Met de tools van GeeFirm bevorder je transparantie en samenwerking en reduceer je blijvend de IT kosten.  


Wil je een aanpassing van de inrichting, omdat je werkwijze verandert of je nieuwe inzichten hebt?  We helpen je graag meer voordeel te realiseren met het gebruik van de juiste software of integraties en leiden je erin op. 


Voor professionals, milennials en zero's

Hedendaagse professionals willen alle informatie op hun mobiel. Project informatie, planningen, documenten en meer. En alles in één keer vinden. 


Met mobile first werken en de juiste tools zorg je voor meer engagement in je organisatie. En op hun beurt zorgen tevreden medewerkers weer voor hogere productiviteit, meer werkplezier en tevredener klanten. 


Verwachten milennials veel van tools en apps, zeros gebruiken amper desktops meer maar doen alles op hun mobiel. Ben jij er klaar voor? Samenwerking, transparantie en inzicht creëren snelheid en wendbaarheid

Snel en vlot besluiten nemen op basis van de juiste informatie voor alle mensen in je project en je organisatie

Samenwerken in wisselende verbanden stelt je niet alleen in staat om de beste teams voor de opdracht neer te zetten, maar ook om de slagvaardigheid van je organisatie als geheel te vergroten. 

Naarmate je de relevante informatie meer met elkaar deelt en benut om beslissingen te nemen, kan je sneller handelen. En de tijd tussen projecten beter benutten, elkaar beter vinden en heb je weer meer tijd om je inhoudelijk werk te doen. 

Ook het delen van informatie over normen, bezetting, tarieven en realisaties komt het gezamenlijk resultaat ten goede. Zo wordt je samen niet alleen meer wendbaar maar kan ook de output en daarmee de productiviteit en winst toenemen. 

Samenwerking, transparantie en inzicht creëren snelheid en wendbaarheid

Werk je met Google Workspace of Microsoft365 en leef je van projecten? 
Maak je leven mooier met VOGSY

Waarom Google?

Google is het meest innovatieve software bedrijf ter wereld en is volledig toegewijd aan de cloud. Vrijwel alle fundamentele cloud ontwikkelingen komen van Google of via een Google community tot stand. We herkennen ons zelf verder in elementen uit de Google filosofie als: fun, slim, samenwerken, perfectie, mobile first en professioneel. 

Om het volledige voordeel van deze innovaties te ervaren is het belangrijk doorbraken te realiseren door het denken in verleden tijd en in oude oplossingen achter ons te laten. 

Essentieel is om alle strategieën voor operaties en service offerings opnieuw te bepalen. Beginnen met een lege bladzijde. GeeFirm wil je graag ondersteunen bij het proces van analyse, herontwerp en vervolgens implementatie en optimalisatie. 

Wij kiezen voor een langdurige klant relatie met jouw organisatie. We beginnen pas eigenlijk als de oplossing live is. Daarna begint een proces van leren, optimaliseren en innoveren. 

En er komen natuurlijk telkens nieuwe applicaties die kunnen toevoegen. Dat proces van leren, ontdekken en innoveren doen we graag met jou. 

Waarom VOGSY?

Professionals van nu willen werken met tools van nu. Dat staat soms in schril contrast met aangeboden applicaties. Voor milennials en digital natives is Google steeds vaker platform of choice, zeker als zij in hun studie hebben gewerkt met G Suite en Chromebooks. Het favoriete scherm van de hedendaagse consultant, marketeer en digital agent is de smartphone. Alle applicaties voor het werk moeten toegankelijk zijn op de smartphone. 


En het moet simpel, herkenbaar en relevant zijn. Je moet niets hoeven leren om een applicatie te gebruiken. Een business applicatie moet zich gedragen als een social media app. En vooral, relevante info bieden, waarbij jij bepaalt wat relevant is. Met deze gedachten is VOGSY ontwikkeld. Zo vindt je in VOGSY een tijdlijn met voor jou relevante gebeurtenissen, kan je een organisatie, prospect en project 'volgen' en 'ontvolgen'. Je kan Boards aanmaken met voor jouw relevante informatie gegroepeerd. Met @mentioning kan je berichten sturen naar je collega die in context bewaard worden. 


En natuurlijk de integratie met G Suite voor gemak, samenwerking en veiligheid in de Google Cloud. Artificial Intelligence en Big data Analytics on board. Hier worden we bij GeeFirm blij van en we maken jou er ook graag blij met VOGSY.

Waarom Zoho?

Zoho heeft de afgelopen jaren indrukwekkende prestaties geleverd met de ontwikkeling van applicaties als Zoho CRM en aanverwante tooling. Zoho heeft altijd in het world wide web geloofd als platform voor business applicaties. 


Zoho heeft een brede en toegankelijke business suite ontwikkeld voor dienstverlenende en organisaties voor wie klantcontact en services ertoe doen. Met Zoho One ben je in staat om je volledige bedrijfsvoering in te richten, van HR tot en met je website, sales en marketing, support en meer. 


Zoho groeit met je mee. Je kan eenvoudig beginnen met een enkele app of deelsuite en daarna overstappen naar Zoho One. Met Zoho kan je ook vanuit je eigen business logica aan de slag om processen, triggers en acties te definiëren en kan je eventueel ook nog maatwerk applicaties maken. 


Voor alle standaard applicaties zijn zonder meerkosten ook mobiele applicatie beschikbaar voor iOS en Android. 


Zoho zit nog maar kort in Europa en zal naar onze stellige verwachting de komende jaren sterk gaan groeien. 

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.