Advanced Zoho Partner en G Suite Partner

GeeFirm richt zich op organisaties die Mobile First en Cloud Only willen werken. GeeFirm wil een eigentijdse service delivery strategie voor Professional Services organisaties realiseren, die excellente dienstverlening faciliteert en innovatie stimuleert.

GeeFirm legt zich toe op het inrichten van de bedrijfsprocessen van Professional Services organisaties, die voor de de ecosystemen Google en Zoho hebben gekozen. GeeFirm is specialist in het implementeren en onderhouden van de robuuste tools van G Suite en Zoho One

- Google: G Suite, Google Cloud Platform en de G Suite Marketplace waaronder in het bijzonder VOGSY als Quote-Cash oplossing voor Professional Services Organisaties
- Zoho: Zoho One, Zoho CRM, Zoho CRM Plus, Zoho HRM en applicaties uit de Zoho One suite

GeeFirm biedt Professional Services bedrijven een perfecte toolkit om wendbaar, innovatief en schaalbaar te zijn in de bedrijfsvoering, terwijl professionals meer productief kunnen zijn, tevreden werknemers kunnen zijn en daarmee gemotiveerd om klanten tevreden te stellen.  

Waarom Google? Waarom Zoho?

Google is het meest innovatieve software bedrijf ter wereld en is volledig toegewijd aan de cloud. Vrijwel alle fundamentele cloud ontwikkelingen komen van Google of via een Google community tot stand. We herkennen ons zelf verder in elementen uit de Google filosofie als: fun, slim, samenwerken, perfectie, mobile first en professioneel. 

Waarom Zoho? Zoho heeft de afgelopen jaren indrukwekkende prestaties geleverd met de ontwikkeling van applicaties als Zoho CRM en aanverwante tooling. Zoho heeft altijd in het world wide web geloofd als platform voor business applicaties. Zoho heeft een zeer brede en toegankelijke business suite ontwikkeld voor dienstverlenende en organisaties voor wie klantcontact en services ertoe doen.

Om het volledige voordeel van deze innovaties te ervaren is het belangrijk doorbraken te realiseren door het denken in verleden tijd en in oude oplossingen achter ons te laten. Essentieel is om alle strategieën voor operaties en service offerings opnieuw te bepalen. Beginnen met een lege bladzijde. GeeFirm wil je graag ondersteunen bij het proces van analyse, herontwerp en vervolgens implementatie en optimalisatie. 

Wij kiezen voor een langdurige klant relatie met jouw organisatie. We beginnen pas eigenlijk als de oplossing live is. Daarna begint een proces van leren, optimaliseren en innoveren. En er komen natuurlijk telkens nieuwe applicaties die kunnen toevoegen. Dat proces van leren, ontdekken en innoveren doen we graag met jou.