GeeFirm richt zich op organisaties die Mobile First en Cloud Only willen werken. GeeFirm wil een eigentijdse service delivery strategie voor Professional Services organisaties realiseren, die excellente dienstverlening faciliteert en innovatie stimuleert.

GeeFirm legt zich toe op het inrichten van de bedrijfsprocessen van Professional Services organisaties, die voor de de ecosystemen Google en Zoho hebben gekozen. GeeFirm is specialist in het implementeren en onderhouden van de robuuste tools van G Suite en Zoho One

* Google: G Suite, Google Cloud Platform en de G Suite Marketplace waaronder in het bijzonder VOGSY als Quote-Cash oplossing voor Professional Services Organisaties
* Zoho: Zoho One, Zoho CRM, Zoho CRM Plus, Zoho HRM en applicaties uit de Zoho One suite

GeeFirm biedt Professional Services bedrijven een perfecte toolkit om wendbaar, innovatief en schaalbaar te zijn in de bedrijfsvoering, terwijl professionals meer productief kunnen zijn, tevreden werknemers kunnen zijn en daarmee gemotiveerd om klanten tevreden te stellen.  

Waarom Google? Waarom Zoho? 

Google is het meest innovatieve software bedrijf ter wereld en is volledig toegewijd aan de cloud. Vrijwel alle fundamentele cloud ontwikkelingen komen van Google of via een Google community tot stand. We herkennen ons zelf verder in elementen uit de Google filosofie als: fun, slim, samenwerken, perfectie, mobile first en professioneel. 

Waarom Zoho? Zoho heeft de afgelopen jaren indrukwekkende prestaties geleverd met de ontwikkeling van applicaties als Zoho CRM en aanverwante tooling. Zoho heeft altijd in het world wide web geloofd als platform voor business applicaties. Zoho heeft een zeer brede en toegankelijke business suite ontwikkeld voor dienstverlenende en organisaties voor wie klantcontact en services ertoe doen.

Om het volledige voordeel van deze innovaties te ervaren is het belangrijk doorbraken te realiseren door het denken in verleden tijd en in oude oplossingen achter ons te laten. Essentieel is om alle strategieën voor operaties en service offerings opnieuw te bepalen. Beginnen met een lege bladzijde. GeeFirm wil je graag ondersteunen bij het proces van analyse, herontwerp en vervolgens implementatie en optimalisatie. 

Wij kiezen voor een langdurige klant relatie met jouw organisatie. We beginnen pas eigenlijk als de oplossing live is. Daarna begint een proces van leren, optimaliseren en innoveren. En er komen natuurlijk telkens nieuwe applicaties die kunnen toevoegen. Dat proces van leren, ontdekken en innoveren doen we graag met jou. 

Waarom VOGSY?

Professionals van nu willen werken met tools van nu. Dat staat soms in schril contrast met aangeboden applicaties. Voor milennials en digital natives is Google steeds vaker platform of choice, zeker als zij in hun studie hebben gewerkt met G Suite en Chromebooks. Het favoriete scherm van de hedendaagse consultant, marketeer en digital agent is de smartphone. Alle applicaties voor het werk moeten toegankelijk zijn op de smartphone. Deze generaties professionals willen mobile first werken. 


En het moet simpel, herkenbaar en relevant zijn. Je moet niets hoeven leren om een applicatie te gebruiken. Een business applicatie moet zich gedragen als een social media app. En vooral, relevante info bieden waarbij jij bepaalt wat relevant is. Met deze gedachten is VOGSY ontwikkeld. Zo vindt je in VOGSY een tijdlijn met voor jou relevante gebeurtenissen, kan je een organisatie, prospect en project 'volgen' en 'ontvolgen'. Je kan Boards aanmaken met voor jouw relevante informatie gegroepeerd. Met @mentioning kan je berichten sturen naar je collega die in context bewaard worden. 


En natuurlijk de integratie met G Suite voor gemak, samenwerking en veiligheid in de Google Cloud. Artificial Intelligence en Big data Analytics on board. Hier worden we bij GeeFirm blij van en we maken jou er ook graag blij met VOGSY.Ik wil graag een gesprek over Google, Zoho en VOGSY