VOGSY is de enige Professional Services Automation oplossing voor Google's G Suite.

VOGSY is intuïtief, 'mobile first', social media style. Je kan 'volgen', een 'board' maken, in context communiceren, je tijdlijn organiseren. Kortom, een cursus heb jij niet nodig. 


Met VOGSY organiseer je klanten, offertes, projecten, planning en facturen. VOGSY geeft je overzicht en inzicht in de voortgang van je prospects en projecten. De concept-facturen staan voor je klaar en je uren en declaraties bijwerken is secondenwerk. Met alle KPI's bij de hand brengt VOGSY rust in je hoofd. En alles in een Googly mobile-first design. 


Voor een overview van de VOGSY Features klik hier

VOGSY maakt je leven gemakkelijker en je business slimmer 

Laat je business groeien door voortdurend te sturen op de juiste deliverables en ontwikkeling van je financieel resultaat.  


Je wilt inzicht in de omzet per maand versus de begroting deze maand? En weten hoe je ervoor staat ten opzichte van de realisatie van vorig jaar? VOGSY geeft je de juiste inzichten. 


VOGSY zorgt ervoor dat je als manager, projectmanager en teamlid optimaal geïnformeerd bent over de voortgang van je prospects en projecten. 


VOGSY houdt je alert en geeft je een snellere cashflow 

Met VOGSY breng je uren, facturen en geld samen in een enkele workflow rondom je opportunities en je projecten. 


Je ontvangt notificaties over prospects, projecten en facturen. Er gaat geen tijd verloren tussen stappen in het proces.  Je planning kan je voortdurend bijstellen en dat zorgt ervoor dat er geen capaciteit of tijd verloren gaat. 


Het resultaat is een snelle afhandeling van de kernprocessen en daarmee komt je cashflow sneller tot stand. Wil je de G2Crowd reviews lezen over VOGSY klik hier

Werk je met G Suite en leef je van projecten? Maak je leven mooier met VOGSY

Neem contact met me op

Geïntegreerd met G Suite

VOGSY integreert met G Suite en werkt in de Google Cloud, zodat jij overal ter wereld niet alleen fantastisch kan samenwerken, maar ook een geweldige performance ervaart. 


Over de ontwikkeling van Big Data Analytics in jouw bedrijf hoef je je geen zorgen te maken als jij kiest voor het Google platform. Evenmin over de bijdrage van IT aan je innovatief vermogen. 


En last but not least: nergens ter wereld wordt er zoveel aandacht gegeven aan de veiligheid van data, processen en infrastructuur als bij Google. Ook daarom heeft Google ook haar eigen world-wide-infrastructuur. Daarmee doe jij je voordeel. 

Al je prospects, projecten en planningen in VOGSY

VOGSY zorgt voor een volledig geïntegreerde 'quote to cash' keten 

VOGSY kent integraties met boekhoudpakketten, CRM applicaties en workflow apps. Zodat jij over een volledige keten kan beschikken, je gegevens maar één keer hoeft in te voeren en de data actueel is. VOGSY integreert met boekhoudpakketten als Twinfield, Exact Online, Quickbooks en XERO. En  met CRM pakketten als Salesforce, Copper, Hubspot en meer. Wil je agile werken dan is Jira van Atlassian een wereldstandaard, waarmee VOGSY samenwerkt. 

VOGSY verbindt je CRM en je Finance

Met GCP heeft VOGSY 'on board innovation', ongekende performance en schaalbaarheid

Google heeft zich als platform een plaats verworven ook in het business-to-business domein. In het bijzonder met G Suite, met Google Cloud en uiteraard Search. 


Google beschikt over een ongekend innovatief vermogen en evenzo grote en snelle schaalbaarheid. 


Geen zorgen meer over het Quote-to-Cash proces

Met VOGSY is je Q2C op orde

Sjoerd van der Maaden, Founder van Specialisterren

"Met VOGSY van start gaan was snel en eenvoudig. Iedereen kwam vlot aan boord eigenlijk vanaf het prille begin. Direct al zagen we forse en direct merkbare verbeteringen in overall-efficiency, als gevolg van het sneller en beter uitwisselen van informatie. In de tweede maand dat we VOGSY gebruikten viel onze workload voor het sturen van de facturen terug van 2 dagen naar 2 uur". 

Lees meer over de casus Specialisterren