GeeFirm
VOGSY Whitepaper

Waarom een ecosysteem ertoe doet voor Professional Services Organisaties van vandaag

Ecosystemen zijn ècht van belang

Nu ontwrichtende krachten vrijwel elke industrie herdefiniëren, zijn leiders meer afhankelijk dan ooit tevoren van informatie om inzichten te verstrekken die leiden tot concurrentieel voordeel. Ook in professional services sectoren als management consulting, marketing advies, digital agencies en ICT advies.

SPI Research Paper

Nu ontwrichtende krachten vrijwel elke industrie herdefiniëren, zijn leiders meer afhankelijk dan ooit tevoren van informatie om inzichten te verstrekken die leiden tot concurrentieel voordeel.


In consulting, engineering, zakelijke dienstverlening (In het algemeen: professional services) staat real-time informatie inmiddels op de eerste plaats nu bedrijven zoeken naar nieuwe wegen voor groei in productiviteit, versnellen van groei en het realiseren van hogere winstniveaus. 

Lees de whitepaper van Service Performance Insight (SPI), top research firma voor de professional services industries, om meer aan de weet te komen over:

  • Waarom platforms ertoe doen
  • Hoe het Google Platform als hefboom te benutten

  • De kracht en voordelen van professional services automation (PSA)

  • VOGSY PSA op het Google Platform

      Download de Whitepaper                                             

Sjoerd van der Maaden, Founder van Specialisterren

"Met VOGSY van start gaan was snel en eenvoudig. Iedereen kwam vlot aan boord eigenlijk vanaf het prille begin. Direct al zagen we forse en direct merkbare verbeteringen in overall-efficiency, als gevolg van het sneller en beter uitwisselen van informatie. In de tweede maand dat we VOGSY gebruikten viel onze workload voor het sturen van de facturen terug van 2 dagen naar 2 uur".