VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

Ontmoet het GeeFirm team 

We investeren in specialisten die gedreven zijn door het gebruik van de Zoho en Google Ecosystemen. We geloven in een andere manier van samenwerken door mensen in organisaties en in partners die vandaag de technologie van morgen voor hun klanten omarmen.   

w.klok@geefirm.com

MANAGING DIRECTOR

h.vdlinden@geefirm.com

PRINCIPAL CONSULTANT

p.vandenbroek@geefirm.com

Patrick van den Broek

SALES MANAGER

finance@geefirm.com

Irma Jouby

FINANCE

e.nasirkhan@geefirm.com

Edjaaz Nasirkhan

SUPPORT ENGINEER

Mail mij
b.topal@geefirm.com

Burak Topal

BUSINESS CONSULTANT 

h.soemodihardjo@geefirm.com

Henk Soemodihardjo

BUSINESS CONSULTANT

l.koster@geefirm.com

Leo Koster

GROUP CEO

j.jaspars@geefirm.com

Joep Jaspars

BUSINESS CONSULTANT & GOOGLE CLOUD ARCHITECT

Ontmoet de GeeFirm partners

We werken samen met gespecialiseerde partners die in de cloud geloven en waarmee we zeker weten dat we samen additionele toegevoegde waarde leveren. Development vaardigheden, tools en effectieve samenwerkingen in één team. 

f.timoerie@geefirm.com

Fawad Timoerie

ROADMAPSTUDIOS

Roadmap Studios is een full-service digital agency met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van technologie oplossingen voor processen van MKB bedrijven. Roadmap Studio´s heeft specialisaties in onder meer Zoho Inventory en WooCommerce.  GeeFirm werkt samen met Roadmap Studios op het gebied van logistieke processen, ecommerce en SEO. 

a.stam@geefirm.com

Annee Stam

PROSOLIC

Als gecertificeerd Zoho Creator partner is Prosolic in staat om hoogwaardige maatwerk oplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

Dankzij de ruime ervaring met procesanalyses en applicatieontwikkeling kan Prosolic u helpen met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

h.noordhuis@geefirm.com

Henk Noordhuis

ALLSOLUTIONS

AllSolutions maakt samen met VOGSY en GeeFirm deel uit van de GAV.International Groep. AllSolutions is leverancier van ERP software en diensten voor dienstverleners, waterschappen, handel-, service en verhuurorganisaties, NGO's en ledenorganisaties. GeeFirm werkt samen met AllSolutions op het gebied van onder meer G Suite integraties.