GeeFirm

Professional Services Automation (PSA) voor Google Workspace en voor Microsoft365

Met VOGSY organiseer je klanten, offertes, projecten, planning en facturen. VOGSY geeft je overzicht en inzicht in de voortgang van je prospects en projecten. De concept-facturen staan voor je klaar en je uren en declaraties bijwerken is secondenwerk. Met alle KPI's bij de hand heb je inzicht in de volledige P&L versus de begroting. VOGSY brengt rust in je hoofd.  

VOGSY is intuïtief, 'mobile first', social media style. Je kan 'volgen', een 'board' maken, in context communiceren, je tijdlijn organiseren. Kortom, een cursus heb jij niet nodig voor deze project management tool. 

Met dynamic email kan je workflows in VOGSY vanuit je mail aansturen, zoals het goedkeuren van uren, facturen, inkoopfacturen en meer.


VOGSY maakt je leven gemakkelijker en je business slimmer 

Laat je business groeien door voortdurend te sturen op de juiste deliverables en ontwikkeling van je financieel resultaat.  


Je wilt inzicht in de omzet per maand versus de begroting deze maand? En weten hoe je ervoor staat ten opzichte van de realisatie van vorig jaar? VOGSY geeft je de juiste inzichten. 


Met VOGSY als projectmanagement tool zorg je ervoor dat je als manager, projectmanager en teamlid optimaal geïnformeerd bent over de voortgang van je prospects, pijplijn, projecten en KPI's. 


VOGSY houdt je alert en geeft je een snellere cashflow 

Met VOGSY breng je uren, facturen en geld samen in een enkele workflow rondom je opportunities en je projecten. 


Je ontvangt notificaties over prospects, projecten en facturen. Er gaat geen tijd verloren tussen stappen in het proces. Je planning kan je voortdurend bijstellen en dat zorgt ervoor dat er geen capaciteit of tijd verloren gaat. 


Het resultaat is een snelle afhandeling van de kernprocessen en daarmee komt je cashflow sneller tot stand. Wil je de G2Crowd reviews lezen over VOGSY klik hier

Werk je in projecten? Je wilt meer geïntegreerde tooling? 
Maak je leven mooier met VOGSY

Geïntegreerd met Microsoft365 en Google Workspace

VOGSY integreert met Google Workspace en met Microsoft365 en werkt in de Google Cloud, zodat jij overal ter wereld je eigen platform hebt voor fantastische samenwerking, met geweldige performance. 


Over de ontwikkeling van Big Data Analytics in jouw bedrijf hoef je je geen zorgen te maken als jij kiest voor VOGSY. Evenmin over de bijdrage van IT aan je innovatief vermogen. 


Met VOGSY beschik je over een progressive webapp voor al je apparaten die alle informatie over je prospects, projecten en portfolio in zich heeft en die werkt op de manier zoals jij het verwacht: liken, sharen, favorites, notifications zelf kiezen, @mentioning, boards en meer.

Al je prospects, projecten en planningen in VOGSY

VOGSY is Professional Services Automation voor Google Workspace

VOGSY zorgt voor een volledig geïntegreerde 'quote-to-cash' keten 

VOGSY kent integraties met boekhoudpakketten, CRM applicaties en workflow apps. Zodat jij over een volledige keten kan beschikken, je gegevens maar één keer hoeft in te voeren en de data actueel is. VOGSY integreert met Twinfield, Exact Online, Quickbooks en XERO. En  met CRM pakketten als Salesforce, Copper, Hubspot, Zoho en meer. Wil je agile werken dan is Jira van Atlassian een wereldstandaard, waarmee VOGSY integreert. 

VOGSY verbindt je CRM en je Finance

Met GCP heeft VOGSY 'on board innovation', ongekende performance en schaalbaarheid

Google heeft zich als platform een plaats verworven in het business-to-business domein. VOGSY maakt gebruik van het Google Cloud Platform en de stabiliteit en veiligheid daarvan.


Google beschikt over een ongekend innovatief vermogen en evenzo grote en snelle schaalbaarheid. En met VOGSY geen zorgen meer over het Quote-to-Cash proces.

Welke eisen stel jij aan een nieuw PSA voor jullie bedrijf?  Download de checklist PSA/ERP voor services firma's en vergelijk de 'best-in-class' functionaliteit

Foto van Sjoerd van der Maaden, oprichter van Specialisterren

Sjoerd van der Maaden, Founder van Specialisterren

"Met VOGSY van start gaan was snel en eenvoudig. Iedereen kwam vlot aan boord eigenlijk vanaf het prille begin. Direct al zagen we forse en direct merkbare verbeteringen in overall-efficiency, als gevolg van het sneller en beter uitwisselen van informatie. In de tweede maand dat we VOGSY gebruikten viel onze workload voor het sturen van de facturen terug van 2 dagen naar 2 uur".