GeeFirm

Meer van Zoho One

Met ​Zoho Campaigns geef je een boost aan je sales

Met Zoho Campaigns bereik je prospects en communiceer je met je klanten. Zoho Campaigns is een krachtige tool voor email marketing met integraties met Zoho CRM en social media. Bouw bestendige relaties door effectieve marketing campagnes te maken, te verzenden en te volgen. 


Zoho Campaigns is een World Class Product en uitgeroepen tot Leader  door G2Crowd. En AVG/GDPR compliant, zoals ook andere Zoho applicaties.

Online videomeetings met Zoho Meeting

​Zoho Meeting is je veilige online meeting en webinar applicatie

Met Zoho Meeting houdt je met je collega's, klanten en doelgroepen contact via video conferencing en audio calls. Met live webinars kan je indrukwekkende online presentaties en ontmoetingen  tot stand brengen en je publiek bij je onderwerp betrekken. Je kan opnames maken van de webinars, documenten delen en samenwerken in je presentaties en discussies vanaf verschillende locaties. 

Zoho Connect is jouw platform voor communicatie

​Zoho Connect is jouw platform voor communicatie en teams

Zoho Connect is software voor werk in teamverband die personen en de middelen die teams nodig hebben verzamelt op één plek, zodat het gemakkelijker wordt om werk gedaan te krijgen. Met behulp van integratie van Zoho Connect met andere apps, kan je alle meldingen op één pagina verzamelen en openen vanuit Zoho Connect.

Trch websitebezoekers met Zoho SalesIQ

Met ​Zoho SalesIQ track je website bezoekers en chat en bel je met ze

SalesIQ stelt je in staat om te zien wie er op je website is. En of het een terugkerende of nieuwe bezoeker is. Bezoekers kunnen berichten sturen in een chatwindow en je bellen. Informatie over bezoekgedrag kan je meenemen in leadscoring. 


Breng je klanten dichterbij, integreer online en offline en verhoog je online omzet met SalesIQ. En voed Zoho CRM met relevante informatie om de effectiviteit van je campagnes te vergroten.  

Verkoop wereldwijd met Zoho Commerce

Met ​Zoho Commerce geef je een boost aan je on-line sales

Beheer je volledige webshop van begin tot eind op één platform. Zoho Commerce bevat alle tools die je nodig hebt. Bouw je website, ontvang de bestellingen, houd de voorraad bij, beheer verzendingen en verwerk de betalingen. Zet je merk in de markt en analyseer je gegevens. 

Beheer klantabonnementen in Zoho subscriptions

​Zoho Subscriptions is je platform voor abonnementen omzet

Platform voor de gehele levenscyclus van je klanten en abonnees. Vele integraties met de meest gebruikte betaaloplossingen. Weet waar je met je business staat met on-board dashboards. 


Uitgerust met standaard koppelingen met Zoho CRM, Zoho Cliq, Slack, G Suite, Google Analytics en met REST API's voor integratie met andere software. Met mobiele applicatie. Voor goede doelen organisaties gelden na voorafgaande goedkeuring door Zoho eventuele verlaagde tarieven. 

Manage je social media met Zoho Social

Met ​Zoho Social bouw je effectief relaties met je doelgroep  

Vergroot de aanwezigheid van je merk op de social media netwerken die het meest belangrijk voor je zijn, met behulp van de social media beheer tool van Zoho. Beheer al je social media netwerken op één plaats en maak, plan, post, monitor ze allemaal vanuit één dashboard. Je kunt Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn en Instagram koppelen.

Zoho People

​Zoho People - award winning human resource management om werknemers gelukkiger te maken

Zoho People is een 360 graden HR-oplossing, waarin werknemersgegevens veilig worden opgeslagen. In een oogopslag heb je zich op besteding van tijd, verlof en aanwezigheid van je mensen. 


In Zoho People kan je de HR werkprocessen automatiseren, formulieren aanmaken en case-management inrichten. Employee Self Service en Management Self Service aan boord.  


Met Zoho en Exact heb je een betrouwbare en innovatieve business keten

De ​Zoho + Exact koppeling geeft je een complete business keten 

Met de Zoho - Exact Online koppeling doe je de administratie in Exact. Zo heb je de voordelen van werken met de vertrouwde Nederlandse boekhoud applicatie en met het innovatief business platform van Zoho. Kortom, het beste van twee werelden. En je business kan je volledig aansturen vanuit Zoho en verantwoorden in Exact. Wat wil je nog meer? 


Zoho + Exact koppelt via Zoho Books en/of via Zoho Inventory. En die applicaties koppelen weer met Zoho CRM en Desk, dus je hele service keten is dan een geïntegreerde business keten. 


Wij werken met een rijke koppeling tussen Zoho en Exact, die zowel orders als facturen en voorraden kan synchroniseren en meer. Zoals cost centers, betalingsvoorwaarden, verkoopmedewerkers, creditnota's en meer. De koppeling is Zoho en Exact gecertificeerd. 

Zoho People

​Zoho HRM - award winning human resource management applicaties

Zoho HRM bestaat uit Zoho People en Zoho Recruit. Ze vormen de basis voor een uiterst moderne human resources management suite. Begin met één van beide applicaties en breid uit naar andere. Zo kan je voor specifieke acties als evenementen Zoho Backstage toevoegen. 


Wil je een centrale helpdeskfunctie vanuit HR voor je 'business klanten' ? Kies er dan voor om Zoho Desk ook te gebruiken. 


Voor online training en web conferencing gebruik je Zoho Showtime. En wil je een leer/ en ontwikkel omgeving creëren voor een specifieke doelgroep, dan is er Zoho Wiki. Maar de basis is: Zoho People en Zoho Recruit 


Zoho Invoice

Met ​Zoho Invoice gemakkelijk en snel rekeningen versturen

Zoho Invoice is webgebaseerde software waarmee je offertes, facturen en betalingsherinneringen kunt genereren en verzenden. Gemakkelijk je bestede uren bijhouden en klanten vervolgens correct factureren.


Geautomatiseerde betalingsherinneringen zorgen dat je op tijd betaald krijgt. Je kunt eventueel gepersonaliseerde bedankjes versturen na het ontvangen van betalingen. Zoho Invoice heeft een functie om kosten bij te houden en bevat up-to-date status rapporten. 


Vanuit Zoho Invoice kan je real-time online met je klanten communiceren en prijzen en condities bespreken en onderhandelen in een customer-portal. 


Zoho Projects is effectief zoals je projecten dat moeten zijn 

Veel bedrijven werken projectmatig en elk project moet binnen budget en op tijd worden opgeleverd. Planning is daarom essentieel. 


Werken met Zoho Projects is efficiënt en nuttig voor het voltooien van projecten. De applicatie zorgt ervoor dat je altijd je werk kunt doen, kan samenwerken met je team, waar je ook bent. 


Met on-board taken, kanban views, GANNT views, issue management, SLA's, workflow automatisering rondom taken, reports en meer.  


Marketplace Zoho - grenzeloos uitbreiden zoals jij dat wilt 

Net zoals je gewend bent om een applicatie aan te roepen voor je telefoon in de Playstore voor Android of de Appstore voor Apple, werkt het in de Zoho Cloud. Je kan Zoho extensies en plugins naar zeer veel software vinden op de Zoho Marketplace. Sommige apps kosten niets, andere iets. 


En als je geregistreerd gebruiker bent van een Zoho applicatie, dan kan je een mobiele App uiteraard kosteloos installeren via de appwinkel van je keus. 

Op de Zoho Marketplace zijn er plugins beschikbaar met vele standaardapplicaties. Zoals Slack, Mailchimp, Google Drive, OneDrive, Twitter, Asana en meer.   

Betere email marketing met Zoho Campaigns

Maak professionele campagnes, verwerk de respons van je prospects klanten. Maak multichannelcampagnes.
Real time inzicht in de resultaten met advanced analytics in Zoho Campaigns.