GeeFirm

Marketplace for Zoho - Grenzeloos uitbreiden zoals jij dat wilt

Grenzeloze mogelijkheden op de Zoho Marketplace

Integreer jouw Zoho suite met de applicaties die jij nodig hebt

Net zoals je gewend bent om een applicatie aan te roepen voor je telefoon in de Playstore voor Android of de Appstore voor Apple, werkt het in de Zoho Cloud. Je kan Zoho extensies en plugins naar zeer veel software vinden op de Zoho Marketplace. Sommige apps kosten niets, andere iets. En als je geregistreerd gebruiker bent van een Zoho applicatie, dan kan je een mobiele App uiteraard kosteloos installeren via de appwinkel van je keus. 


Op de Zoho Marketplace zijn plugins beschikbaar met vele standaardapplicaties. Zoals Slack, Mailchimp, Google Drive, OneDrive, Twitter, Asana en meer.   

Zoho Marketplace brengt je industry solutions van Zoho Partners

Sommige Zoho partners hebben de afgelopen jaren applicaties gebouwd voor specifieke verticals, zoals retail of non-profit. Deze applicaties zijn tegen betaling beschikbaar op de Zoho Marketplace. Bijvoorbeeld, ben je een non-profit fundraiser, dan is er een fundraising applicatie beschikbaar op de Marketplace.  Idem, een CRM applicatie voor een Travel Agency en applicaties voor Real Estate. De applicaties zijn doorgaans gebouwd met de customization tools van Zoho, zoals Flow, Deluge en Creator of gebaseerd op Zoho CRM. 


Een wereld om te ontdekken. Bezoek de Zoho Marketplace.