GeeFirm

Happy Wilderness Agency

VOGSY zet je Creatieve Bureau en Digital Agency in de Google Cloud.

Goede campagnes, websites en apps vergen veel tijd en concentratie. Zeker als je echt wilt scoren. Je wilt dan geen administratieve romslomp, maar gemak en inzicht. En vooral wil je overzicht, zodat je de vrijheid voelt met mooie dingen te komen. Maar in de praktijk is dat regelmatig anders:
  • Vaak is er gebrek aan overzicht en inzicht in KPI's
  • Lastig te beantwoorden vraag, hoe staan we er financieel voor? 
  • Weinig sturing op declarabiliteit en budget
  • Vaak meerdere systemen en handmatige invoer

Met VOGSY organiseer je klanten, offertes, projecten, planning en facturen in één systeem, geïntegreerd met Google Workspace of met Microsoft365. VOGSY geeft je overzicht en inzicht in prospects en projecten. VOGSY brengt rust in je hoofd.  

VOGSY maakt je leven gemakkelijker en je business slimmer 

Laat je business groeien door voortdurend te sturen op de juiste deliverables en ontwikkeling van je financieel resultaat.  


Je wilt inzicht in de omzet per maand versus de begroting deze maand? En weten hoe je ervoor staat ten opzichte van de realisatie van vorig jaar? VOGSY geeft je de juiste inzichten. 


VOGSY zorgt ervoor dat je als manager, projectmanager en teamlid optimaal geïnformeerd bent over de voortgang van je prospects en projecten. 


VOGSY houdt je alert en geeft je een snellere cashflow 

Met VOGSY breng je uren, facturen en geld samen in een enkele workflow rondom je opportunities en je projecten. 


Je ontvangt notificaties over prospects, projecten en facturen. Er gaat geen tijd verloren tussen stappen in het proces. Je planning kan je voortdurend bijstellen en dat zorgt ervoor dat er geen capaciteit of tijd verloren gaat. 


Het resultaat is een snelle afhandeling van de kernprocessen en daarmee komt je cashflow sneller tot stand. Wil je de G2Crowd reviews lezen over VOGSY klik hier

Werk je met Google Workspace of Microsoft365 en leef je van projecten? 
Maak je leven nog mooier met VOGSY

Geïntegreerd met Google Workspace en MS365

VOGSY integreert met Google Workspace en met Microsoft365 en werkt in de Google Cloud, zodat jij overal ter wereld niet alleen fantastisch kan samenwerken, maar ook een geweldige performance ervaart. 


Over de ontwikkeling van Big Data Analytics in jouw bedrijf hoef je je geen zorgen te maken als jij kiest voor het Google platform. Gebruik Big Query of Datastudio.  


En last but not least: nergens ter wereld wordt er zoveel aandacht gegeven aan de veiligheid van data, processen en infrastructuur als bij Google. Ook daarom heeft Google ook haar eigen world-wide-infrastructuur. Daarmee doe jij je voordeel. 

Al je prospects, projecten en planningen in VOGSY

VOGSY integreert met Google Workspace en met Microsoft365

VOGSY zorgt voor een optimaal project rendement en efficiënte werkprocessen  

VOGSY kent integraties met boekhoudpakketten, CRM applicaties en workflow apps. Zodat jij gegevens maar één keer hoeft in te voeren en de data actueel is. VOGSY geeft inzicht in budget en bestedingen van je projecten. 


Project documenten kan je altijd vinden op de juiste plek in de cloud. Werk je agile? Jira van Atlassian integreert met VOGSY.
Je uren invoeren is secondenwerk. Als projectleider zie je alles in je approval workflow voorbij komen: uren, declaraties, inkoopfacturen en facturen voor de klant. Met VOGSY heb je voortdurend inzicht in je projectresultaat, VOGSY geeft rust in je hoofd.

VOGSY verbindt je CRM en je Finance

Met GCP heeft VOGSY 'on board´ innovatie, performance en schaalbaarheid

Het Google Cloud Platform (GCP) heeft zich een belangwekkende  plaats verworven in het business-to-business domein. 


VOGSY draait volledig in de Google Cloud. Dat betekent dat je kan rekenen op een ongeëvenaarde, wereldwijde beschikbaarheid en performance. En op de veiligheid en schaalbaarheid van de Google Cloud. 


Met VOGSY hoef je je dan geen zorgen meer te maken over de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de projectmanagement processen in je onderneming. Met VOGSY groei je je grenzeloos .

Maak met VOGSY een einde aan de software spaghetti

"Toen onze business snel groeide, voegden we telkens nieuwe systemen en software toe. Op verschillende tijdstippen en om verschillende problemen op te lossen. We gebruikten systemen voor account management klantendatabase, order bookings, project management en customer support. En daarnaast separate systemen voor interne berichtgeving en communicatie, spreadsheets voor rapportages...'.  Van een opdracht wisten we vaak pas hoe die er voor stond, nadat deze allang was afgerond. 

Met VOGSY gestroomlijnd proces bij Digital Agency

Een digital agency ontdekt dat ze bestaande systemen kunnen elimineren of integreren met VOGSY als enige 'source of engagement'.

Wilderness Agency blij met VOGSY platform

Met VOGSY beschikken de Wilderness teams nu over de middelen om winstgevendheid en een soepeler workflow te kunnen garanderen. 

Digital Agency organiseert voor meer impact

Hoe prijswinnend communicatie bureau Metis met VOGSY 75% minder tijd kan rapporteren en tot meer en betere inzichten komt.

GROWCorp switcht naar 
G Suite en VOGSY

Internationaal marketing en consulting agency  stapt over naar G Suite voor VOGSY en krijgt grip op groei, winst en wendbaarheid

Wilderness Agency blij met VOGSY platform

Met VOGSY beschikken de Wilderness teams nu over de middelen om winstgevendheid en een soepeler workflow te kunnen garanderen. 

Your Logo reduceert factuurrun tot één uur

Hoe prijswinnend communicatie bureau Your Logo met VOGSY dramatisch minder tijd besteedt aan hun factuurproces.  

Sjoerd van der Maaden, Founder van Specialisterren

"Met VOGSY van start gaan was snel en eenvoudig. Iedereen kwam vlot aan boord eigenlijk vanaf het prille begin. Direct al zagen we forse en direct merkbare verbeteringen in overall-efficiency, als gevolg van het sneller en beter uitwisselen van informatie. In de tweede maand dat we VOGSY gebruikten viel onze workload voor het sturen van de facturen terug van 2 dagen naar 2 uur".