Je wilt schaalbaarheid, lage kosten en performance? In de Cloud?

Wil jij alle voordelen realiseren van een platform? Lage kosten, hoge schaalbaarheid, prima performance en hoge veiligheid. Met daarnaast nog eens flexibiliteit, integraties met andere applicaties en platforms op je verlanglijst? En innovatie, uiteraard. En natuurlijk wil je dat alles in Cloud oplossingen vormgeven. 


Wij helpen je graag verder met je eigen Cloud Innovatie Programma (CLIP).  Wat wil je bereiken, waar ga je beginnen. We helpen je antwoorden te vinden op deze vragen en gerelateerde vraagstukken. Samen komen we verder. 

De voordelen van een platform, ja. Maar hoe kom je daar?

Jij wilt de voordelen van een platform. In de Cloud. Hoe kom je daar, welke keuzes maak je. Wat komt eerst en wat komt later? Wat te doen met je oude mail data als je over wilt naar G Suite? En hoe passen keuzes voor de Cloud eigenlijk bij je bedrijfsstrategie? En bij je HRM beleid?  En wat is een goede transitie strategie?  Big bang, of in cellen of op een andere manier ..? Hoe leid je je medewerkers op als je voor een nieuwe platform kiest. Veel vragen. En meer vragen als je er bij stil staat. Hoe  meer vragen, des te beter. Dat triggert de bewustwording dat er niet alleen zaken en processen moeten veranderen, maar dat medewerkers de veranderingen moeten dragen. We helpen je er graag mee. 

Cloud Consulting

Onmisbaar voor trefzekere innovatie, levering van diensten en tevredenheid van klanten en medewerkers. Al je data en software, veilig in de Cloud. We helpen je graag met een passend Cloud Innovatie Programma (CLIP), op basis van voor jouw organisatie relevante doelstellingen. Bij de definitie van zo'n programma kijken we niet alleen naar  technische oplossingen, maar ook en vooral naar organisatorische voorwaarden. Wat is er voor nodig om samen naar de Cloud te gaan?  Vind met GeeFirm de juiste 'smart digital solutions'. Onze consultants helpen je graag op weg. Het resultaat is een heldere marsroute, waarbij digitale technologieën als Social, Mobile, Analytics en Cloud oplossingen bijdragen aan het blijvend verankeren van organisatie succes. 

We helpen je graag.