GeeFirm
Wil jij ook je eigen cloud innovatie programma?

Je wilt cloud, schaalbaarheid, lage kosten en performance? 

Wil jij alle voordelen realiseren van een platform? Lage kosten, hoge schaalbaarheid, prima performance en hoge veiligheid. Met daarnaast nog eens flexibiliteit, integraties met andere applicaties en platforms op je verlanglijst? En innovatie, uiteraard. En natuurlijk wil je dat alles in Cloud oplossingen vormgeven. 


Wij helpen je graag verder met je eigen Cloud Innovatie Programma (CLIP). Wat wil je bereiken, waar ga je beginnen. We helpen je antwoorden te vinden op deze vragen en gerelateerde vraagstukken. Samen komen we verder. 

De voordelen van een platform. Ja, maar.. 

Veel voordelen, maar.. hoe kom je daar? Welke keuzes maak je. Wat komt eerst en wat komt later? Wat te doen met je oude mail data als je over wilt naar G Suite? En hoe passen keuzes voor de Cloud eigenlijk bij je bedrijfsstrategie? En bij je HRM beleid?


En wat is een goede transitie strategie?  Big bang, of in cellen of op een andere manier ..? Hoe leid je je medewerkers op als je voor een nieuwe platform kiest. Veel vragen. En meer vragen als je er bij stil staat. 


Hoe  meer vragen, des te beter. Dat triggert de bewustwording dat er niet alleen zaken en processen moeten veranderen, maar dat medewerkers de veranderingen moeten dragen. We helpen je er graag mee. 

Cloud Consulting

Onmisbaar voor trefzekere innovatie, levering van diensten en tevredenheid van klanten en medewerkers. Al je data en software, veilig in de Cloud. 

We helpen je met een passend Cloud Innovatie Programma (CLIP), op basis van de voor jou relevante doelstellingen. 

We kijken dan ook en vooral naar organisatorische voorwaarden. Wat is er voor nodig? 

Onze consultants helpen je graag op weg. Het resultaat is een heldere marsroute, waarbij de door jou gekozen oplossingen bijdragen aan het blijvend verankeren van het succes van jouw organisatie.

Veilig in de Google Cloud

Alles wat Google bouwt is gemaakt voor de Cloud. Google doet er alles aan om jou een optimale ervaring en maximale veiligheid te bieden tegen een zeer lage kostprijs. 


Al je data draait op eigen Google servers in eigen datacentra. Transport van data vindt plaats over het eigen data netwerk van Google. Encrypted. Ook Google kan je bedrijfsdata niet lezen - en - overigens dus nooit gebruiken voor andere doeleinden dan die van jezelf. 


De bedrijfsvoering van Google voldoet aan de hoogste standaarden en wordt ieder jaar extern getoetst. 


Lees hier waarom Forrester aan de Google Cloud het predikaat 'wereldwijde leider' heeft toegekend op het gebied van Cloud veiligheid.  G Suite is een op cloud gebaseerde set van productiviteitstools waarmee teams communiceren en efficiënt en effectief kunnen creëren - waar ze ook zijn.

Gemaakt voor de cloud en mobiel heb je je G Suite altijd bij je. Met G Suite kan je daadwerkelijk mobile first werken. Een presentatie geef je door vanaf je mobiel je slides deck naar een scherm of projector te casten. G Suite is gemaakt voor hedendaagse professionals.