GeeFirm

Geautomatiseerd offertes maken en laten tekenen 

Tijd is uiterst belangrijk in het verkoopproces. Laat VOGSY de saaie taken op zich nemen. Zoals het automatisch versturen van de quote - met de juiste opmaak en het juiste logo - naar je klant.


Je kan de klant vragen een e-handtekening te zetten. Daarna krijgt je opportunity de status 'gewonnen' en wordt het project automatisch aangemaakt. 

Je funnel en je pijplijn inzichtelijk en alert 

In VOGSY voer je je prospects op en houd je je funnel compleet en inzichtelijk. In aantallen en in geld, gewogen en ongewogen.


Waar zit muziek in en welke prospect heeft een extra zetje nodig? Met VOGSY heb je inzicht in pijplijn ontwikkeling en in de succesratio. Voor je team en voor je bedrijf. De 'staging' kan je zelf aanpassen.


VOGSY geeft je een alert als een prospect aandacht behoeft of moet worden bijgewerkt. 

Klanten, Portfolio en CRM data

VOGSY bevat de contactgegevens van je klanten en prospects. Bellen, mailen kan je vanuit VOGSY doen. Bij het invoeren van de gegevens van een prospect helpt Google Places je met de data :-) 


Je portfolio prospects, klanten en projecten selecteer je met één klik.   


VOGSY integreert ook met belangrijke CRM systemen, zoals HubSpot, Zoho, SalesForce en Copper. Je Sales Qualified leads worden in VOGSY ingevoerd, tweezijdige synchronisatie.

Voorspelling van je toekomstig inkomen

Vanuit je orderboek, geschreven uren en de facto facturatie plus verwachtingen omtrent de waarde van de pijplijn van je onderneming bepaalt VOGSY de verwachte inkomsten in de toekomst. 


VOGSY matcht de resources met het orderboek van je bedrijf en laat je zien welke geplande en daadwerkelijke opbrengsten er zijn en wat er aan pijplijn inkomsten verwacht wordt. 


Je kan de weging aanpassen en de invloed daarvan op de te verwachten inkomstenstroom direct zien. 

Client en portfolio management

Goed werk leveren is het beste recept om klanten blij te houden. Dus belangrijk om alle informatie over quotes, projecten en conversaties goed bij elkaar te houden. 

Voorspellen van je toekomstig inkomen

Ken de winstgevendheid van je klanten

Je wil niet alleen blije klanten, je wilt ook een gezonde financiële huishouding. Het is daarom belangrijk de winstgevendheid van je klanten goed in beeld te hebben. 

VOGSY houdt je voortdurend op de hoogte van de winstgevendheid van je klanten. 

Verdien je je geld in projecten en werk je met Google Workspace of Microsoft365? 
Dan is VOGSY perfect voor je.

VOGSY is gemaakt voor Google Cloud en voor mobiel. VOGSY integreert met je Drive in Google Workspace of Microsoft365.

Voorspellen van je toekomstig inkomen

Voorspellen van je toekomstig inkomen 

In een ideale wereld heb je altijd een idee van wat je wilt verdienen en hoe je er voor staat. En je weet welk deel je al gerealiseerd hebt - de gerealiseerde uren - wat er waarschijnlijk nog aan urenproductie binnenkomt aan uren - de planning van je teams -, wat er waarschijnlijk nog binnenkomt (nog niet ingepland orderboek), en wat er wellicht staat te gebeuren (pijplijn). Geen probleem met VOGSY: als je VOGSY gebruikt en de informatie is aan boord, dan heb je snel en eenvoudig te verdiepen inzichten in je operatie.

Is project accounting belangrijk voor je bedrijf en voor je project?  
Laat VOGSY je het gemakkelijke maken. 

VOGSY regelt je Work-in-Progress, Omzetverantwoording,  Project kosten en Projectfacturen, Onkosten, Tijdschrijven, Kosten/opbrengsten ratio's, Daadwerkelijke marge versus geplande marge, Debiteurendagen en meer. Je bent met VOGSY altijd op de hoogte, ook van de financials.

Statements of Work (SoW)

Als je een project aan het budgetteren bent en de planning opbouwt in VOGSY, waarom dan niet die gestructureerde informatie gebruiken om een Statement of Work te genereren? 

Inclusief alle tijdlijnen, deliverables en prijzen. Natuurlijk met je eigen logo en in een eigen opmaak. Je bent zo sneller klaar, in één keer goed en je maakt geen fouten. 

Kortom, een Statement of Work, die werkt.

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.