GeeFirm
Wil je ook het maximum uit je data halen? GeeFirm helpt je met de juiste integraties

Haal alles uit je data met de juiste integraties.Wij zorgen ervoor dat je Zoho en Google applicaties samenwerken met jouw apps.

Je werkt met verschillende Cloud applicaties en je wilt een naadloze aansluiting bij de processen van jouw organisatie? Zodat je altijd met de juiste data werkt en de data werkelijk waarde krijgt en behoudt? GeeFirm helpt je met een robuust procesontwerp en realiseert trefzekere integraties die bij jouw bedrijfsvoering passen. Dit precisie werk, zoals koppelingen met je ERP systeem, boekhoudapplicatie of factureer module, levert je veel op. Niet in de laatste plaats blije medewerkers :-) 

Zoho Creator

Met Zoho Creator kan je niet alleen via drag-and-drop workflows produceren, maar ook complete business apps maken. Zodat Zoho CRM echt volledig bij jouw bedrijfsvoering past. Je begint niet met lege handen, want in het app deck van Zoho Creator vind je tientallen kant-en-klare apps. 


Met Creator beschik je over eindeloze mogelijkheden je zaken en bedrijfsprocessen naar je hand te zetten. 


Voor klant verhalen over applicaties gemaakt met Zoho Creator, klik hier

Marketplaces Zoho en Google Workplace

Zoho CRM heeft naast een eigen API ook een eigen applicatiewinkel, waar plugins en applicaties, die integraties met Zoho CRM verzorgen, aangeboden worden. 


Ook Google Workspace heeft een eigen marktplaats waarin applicaties worden aangeboden die geïntegreerd zijn met G Suite. 


GeeFirm adviseert je bij het maken van keuzes over connectiviteit met andere applicaties. 

Maatwerk applicaties

Cloud applicaties kunnen er doorgaans voor zorgen dat al je relevante data in de juiste Cloud staat en je workflow doet wat je ervan verwacht. Maar wellicht heb je heel specifieke wensen. 


Als dat betekent dat er een maatwerk applicatie gebouwd moet worden, kunnen we dat voor je doen. 


Of het nu om Zoho gaat of een Google Workspace omgeving, we helpen je graag met een praktisch advies en een betrouwbare oplossing. Ken je processen goed, zodat wij je goed kunnen adviseren

Belangrijk is dat jij weet hoe je werkprocessen er uit zien. En je weet welke triggers er in welke processtap zijn. Welke data heb je nodig in iedere stap?
Als jij weet hoe je wilt werken, kunnen we je beter adviseren en sneller aan de slag om een oplossing te bouwen. 

ERP integraties

Als je kiest voor Zoho als platform en je hebt een ERP systeem, dan wil je dat wellicht behouden. 


Er zijn integraties beschikbaar met ERP-systemen als MS Dynamics Nav, MS Dynamics365 Business Central, Sap Business One, Sage, Exact Globe, Priority en meer. 


Exact Online

Als je Zoho Books gebruikt voor je finance operaties, heb je een lokaal finance pakket nodig. 


Exact Online is een uitstekend alternatief wanneer veel van de ERP-functies zijn overgezet naar Zoho zoals CRM, HRM, Finance en Logistiek.  


Meer integraties

Integraties met telefonie (bijvoorbeeld met Xelion), en met MailChimp, Asana en Trello zijn standaard en gratis beschikbaar. 


Er zijn meer dan 1000 koppelingen beschikbaar op de Zoho Marketplace. Met Zoho Creator bouw je krachtige business applicaties. Automatiseer je business processen, manage je data, en doe nog meer met de maatwerk apps gebouwd met Zoho Creator