VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner
Projectmanagement in VOGSY is simpel en geeft je grip op je projectresultaat

​Project Management met VOGSY + Google Workspace, simpel met grip

Gebruik tools waar je plezier in hebt en die dingen voor je doen. Plan, budgetteer, maak je project af met VOGSY.  Eenvoudig planning optimaliseren, veranderen en mensen toewijzen. 


Betere tools zorgen voor betere resultaten en hogere werknemerstevredenheid en motivatie. Met VOGSY maak je je mensen blij. Eenvoudig, intuïtief, snel.

Al je docs in Google Drive, Reports in Google Spreadsheets 

VOGSY werkt geïntegreerd met Google Workspace. Je documenten staan in Drive, VOGSY maakt de folders automatisch voor je aan.


Reports kan je in Spreadsheets publiceren. Offertes maak je in VOGSY met DOC templates en meer. 


Met VOGSY draait je primaire proces in de Google Cloud.  VOGSY is gemaakt met Google's Material Design principles, voor je mobiel. Eén klik, ´single sign on´ via je Google Workspace account.

Vertel me over Workspace

Prospects, Projecten, Portfolio. Uren, facturen en CRM data

VOGSY is gemaakt voor de mobiele professional die overal aan projecten wil kunnen werken op telefoon, tablet en laptop. 


Met VOGSY manage je al je projecten,  de deliverables, de milestones, uren van je team, concept-facturen. En de bestedingen aan het project versus het budget. Uitbreidingen boek je zo bij.


Real-time inzicht in de voortgang van je projecten. Je klantgegevens en projectgegevens altijd bij de hand. 

Ik wil een demo boeken

Work Breakdown Structures met templates - Lees meer

Geef je project een heldere opbouw, zodat je snel en voorspelbaar resultaat boekt. Deliverables, activiteiten en task management. Eenvoudig aangeven van de mate van gereed (level of completion). 


VOGSY helpt je snel op weg je werk te organiseren. Met de onboard capaciteitsplanning boek je vlot mensen bij, als dat nodig is. Handig uren schrijven - voor-ingevuld - ingebouwde timers, en met je telefoon via een foto eenvoudig expenses declareren.  

Ja ik wil een adviesgesprek

Verdien je je geld in projecten en werk je met Google Workspace ? 
Dan is VOGSY perfect voor je.

VOGSY is gemaakt voor Google Cloud en voor mobiel. Project management tool VOGSY integreert met Google Workspace. Google Drive, G Mail, Google Spreadsheets en Docs. 

De projectkaart in VOGSY geeft je overzicht
Ik wil een demo boeken

Met je ​project kaart hou je overzicht

Al je project informatie op één plek. Inzicht in de voortgang van de project deliverables, status van project taken, belangrijke emails en conversaties. Project documentatie altijd bij de hand, in de shared folder in Google Drive. Ook de projectfacturen zijn binnen handbereik. En je ziet de gerealiseerde project marge versus de gecalculeerde. 

Je deelt de informatie met je team. Met transparantie over je project doe je je klant, je team en je bedrijf een groot plezier. En vermijd je budget overruns en scope creeps, zodat je je projecten op tijd en binnen budget kan opleveren.

Is project accounting belangrijk voor je bedrijf en voor je project?  
Laat VOGSY je het gemakkelijke maken. 

VOGSY regelt je Work-in-Progress, Omzetverantwoording,  Project kosten en Projectfacturen, Onkosten, Tijdschrijven, Kosten/opbrengsten ratio's, Daadwerkelijke marge versus geplande marge, Debiteurendagen en meer. Je bent met de VOGSY project management tool altijd op de hoogte, ook van de financials.

Ik wil een demo boeken

​Automatisch factureren 

Factureren in VOGSY doe je in 'bulk' of je doet het 'ad-hoc'. Met een workflow voor de goedkeuring, die je vanuit VOGSY of vanuit je G Mail aanstuurt.

Geautomatiseerde facturering voor retainers, abonnementen of aanbetalingen. Facturen voor regieprojecten worden automatisch aangemaakt en alle goedgekeurde uren worden bij de klant in rekening gebracht.  

Geautomatiseerd factureren in VOGSY met workflow voor het goedkeuring van concepten
Ik wil een demo boeken

De ​bouwblokken voor je project: de 'Work Breakdown Structure' 

Zorg voor een heldere en voorspelbare structuur voor de werkzaamheden in je projecten. VOGSY voorziet in een vier lagen structuur als je die nodig hebt. Je kan ze ook hergebruiken. Gebruik templates voor snelheid en eenvoud. 

Ik wil een demo boeken
De projectkaart in VOGSY geeft je overzicht
Ik wil een demo boeken

​Monitor je project automatisch 

VOGSY gebruikt je planningsdata en realisatie gegevens om je real-time en robuust de relevante dashboards te tonen, zodat je voortdurend het juiste inzicht hebt in de voortgang van het project in tijd (schedule), geld (gebruik van budget),  kwaliteit (% gereed) en de feitelijke project marges. 

​Werken op je eigen project management platform in Google Workspace

Samenwerken met je teams en collega's in Google Workspace, VOGSY is ervoor gemaakt. Je workflows kan je aansturen vanuit Gmail, je offertes maak je in Docs Templates, Offertes en Facturen zijn geautomatiseerd in VOGSY. VOGSY maakt je reporting op in Google Spreadsheets.  

Met VOGSY je eigen projectenplatform in de Google Cloud
Ik wil een demo boeken

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.

Lees hoe blij klanten zijn met VOGSY
VOGSY geeft je inzicht in de winstgevendheid van je klanten
Ik wil een demo boeken

​Winstgevendheid van je klanten in kaart

Gebruik de tools die dingen voor je doen, die je inzicht geven.  Vaak weet je pas na veel vijven en zessen wat je aan een klant verdient. 


VOGSY toont je de winstgevendheid per klant standaard in verschillende views. De marges op de beste 10 klanten, de marges op de minst beste 10 klanten. Per afdeling, divisie en bedrijf.