GeeFirm
Projectmanagement in VOGSY is simpel en geeft je grip op je projectresultaat

​Project Management met VOGSY,  integratie met Microsoft 365 en Google Workspace 

Gebruik tools waar je plezier in hebt en die dingen voor je doen. Plan, budgetteer, maak je project af met VOGSY.  Eenvoudig planningen optimaliseren, veranderen en mensen toewijzen. 


Betere tools zorgen voor betere resultaten en hogere werknemerstevredenheid en motivatie. Met VOGSY maak je je mensen blij. Eenvoudig, intuïtief, snel.

Al je docs in je eigen Drive, Reports in  je spreadsheets app

VOGSY heeft geïntegreerd document management. Je documenten staan in OneDrive of Google Drive, VOGSY maakt folders automatisch voor je aan.


Reports publiceer je in Spreadsheets  of Excel. Offertes maak je in VOGSY met DOC of Word templates. 


Met VOGSY draait je primaire proces in de Google Cloud.  VOGSY is gemaakt met Google's Material Design principles, zodat je een fijne user experience hebt, ook op je mobiel.

Prospects, Projecten, Portfolio. Uren, facturen en CRM data

VOGSY is gemaakt voor de mobiele professional die overal aan projecten wil kunnen werken op telefoon, tablet of laptop. 


Met VOGSY manage je al je projecten,  de deliverables, milestones, uren van je team, concept-facturen. Ook zie je de bestedingen aan het project versus het budget. Uitbreidingen boek je zo bij.


Je hebt real-time inzicht in de voortgang van je projecten. Je klantgegevens en projectgegevens dus altijd bij de hand. 

Work Breakdown Structures met templates - Lees meer

Geef je project een heldere opbouw, zodat je snel en voorspelbaar resultaat boekt. Deliverables, activiteiten en task management. Eenvoudig aangeven van de mate van gereed (level of completion). 


VOGSY helpt je snel op weg je werk te organiseren. Met de onboard capaciteitsplanning boek je vlot mensen bij, als dat nodig is. Handig uren schrijven - vóór-ingevuld - ingebouwde timers, en met je telefoon via een foto eenvoudig expenses declareren.  

Bestaat jouw werk uit projecten, dan is VOGSY perfect voor je.

VOGSY is gemaakt voor Google Cloud en voor mobiel. Project management tool VOGSY integreert met Google Workspace en met Microsoft365 

De projectkaart in VOGSY geeft je overzicht

Met je ​project kaart hou je overzicht

Al je project informatie op één plek. Inzicht in de voortgang van de project deliverables, status van project taken, belangrijke emails en conversaties. Project documentatie heb je altijd bij de hand, in Google Drive of OneDrive. Ook de projectfacturen zijn binnen handbereik. Je ziet de gerealiseerde project marge versus de gecalculeerde. 

Je deelt de informatie met je team. Met transparantie over je project doe je je klant, je team en je bedrijf een groot plezier. Je vermijdt budget overruns en scope creeps, zodat je je projecten op tijd en binnen budget oplevert.

Is project accounting belangrijk voor jouw bedrijf?  
VOGSY maakt het je gemakkelijk.

VOGSY regelt je Work-in-Progress, Omzetverantwoording,  Facturatie, Expenses, Tijdschrijven, je KPI's en meer.

​Automatisch factureren 

Factureren in VOGSY doe je in 'bulk' of je doet het 'ad-hoc'. Met een workflow voor de goedkeuring, die je vanuit VOGSY of vanuit je gMail aanstuurt.

Geautomatiseerde facturering voor retainers, abonnementen of aanbetalingen. Facturen voor regieprojecten worden automatisch aangemaakt en alle goedgekeurde uren worden bij de klant in rekening gebracht.  

Geautomatiseerd factureren in VOGSY met workflow voor het goedkeuring van concepten

De ​bouwblokken voor je project: de 'Work Breakdown Structure' 

Zorg voor een heldere en voorspelbare structuur voor de werkzaamheden in je projecten. VOGSY voorziet in een vier lagen structuur als je die nodig hebt. Je kan ze ook hergebruiken. Gebruik templates voor snelheid en eenvoud. 

De projectkaart in VOGSY geeft je overzicht

​Monitor je project automatisch 

VOGSY gebruikt je planningsdata en realisatie gegevens om je real-time en robuust de relevante dashboards te tonen, zodat je voortdurend het juiste inzicht hebt in de voortgang van het project in tijd (schedule), geld (gebruik van budget),  kwaliteit (% gereed) en de feitelijke project marges. 

​​Werken op je eigen project management platform in Google Workspace

Samenwerken met je teams en collega's in Google Workspace, VOGSY is ervoor gemaakt. Je workflows kan je aansturen vanuit Gmail, je offertes maak je in Docs Templates, Offertes en Facturen zijn geautomatiseerd in VOGSY. VOGSY maakt je reporting op in Google Spreadsheets. Je documenten staan in Google Drive, in de map voor je project, opportunity of klant.  

Met VOGSY je eigen projectenplatform in de Google Cloud
De projectkaart in VOGSY geeft je overzicht

​​Werk op je eigen project management platform in Microsoft 365 

Samenwerken met je teams en collega's in Microsoft 365. VOGSY is er volledig op afgestemd. Belangrijke mails bewaar je vanuit Outlook in VOGSY, je offertes maak je in Word Templates, het versturen van Offertes en Facturen is geautomatiseerd in VOGSY. VOGSY heeft KPI´s aan boord en levert daarnaast reporting op in Excel.  Je documenten staan in OneDrive, op de goede plek: bij de persoon, klant, opportunity of project. 

Ontworpen om resultaten te leveren in je gehele organisatie

Samenwerken in alle procestappen van ´quote/cash´ zorgt voor snelheid. Resource planning maak je samen. Jij en je collega´s zijn altijd op de hoogte. Alle disciplines doen hun voordeel met het intuïtieve en social-media-stijl Google User interface.

VOGSY geeft je inzicht in de winstgevendheid van je klanten

​Winstgevendheid van je klanten in kaart

Gebruik de tools die dingen voor je doen, die je inzicht geven.  Vaak weet je in veel andere tools niet wat je aan een klant of project verdient. 


VOGSY toont je standaard de winstgevendheid per project en per klant in verschillende views. De marges op de beste 10 klanten, de marges op de minst beste 10 klanten. Per afdeling, divisie en bedrijf.