Zoho Analytics. Weergaloze Business Intelligence, Reporting en Dashboards. 

Met de zeer krachtige analyse software van Zoho zijn data analyses een peulenschil. Met on-board basis rapportages en connectoren met vrijwel alle databronnen. Synchronisatie van de data gebeurt automatisch. Prachtige opmaak. 


Maak eenvoudig trendanalyses, krijg inzicht in de kritieke succesfactoren en key-performance-indicators van je business. Meng op eenvoudige wijze de data uit verschillende bronnen. Zorg voor de juiste -cross-functional overzichten. Maak praktische dashboards voor je medewerkers met de juiste aanknopingspunten voor actie. Stel je vragen aan Zia in de vorm van ´getypte zinnen´ en krijg razendsnel antwoord. Stel data alerts in voor automatische meldingen.

Analyseren was nog nooit zo gemakkelijk. Je deelt je reports eenvoudig en veilig met collega's. 


Gratis uitproberen voor 2 personen. 

Er is nu ook een downloadbare versie. Inderdaad, on-premise dus.  

Neem contact met me op over Zoho Analytics

De vele integraties maken van Zoho Analytics een krachtpatser

Zoho Analytics kent integraties met veel gebruikte software van derden als MailChimp, Salesforce, Stripe, Google Analytics, Adwords, Xero, Microsoft Dynamics, Hubspot, Zendesk, Managed Engine en G Suite. En eenvoudig te connecten naar andere cloud omgevingen als Zoho Drive, Box, OneDrive en meer. Zet je data locaal neer, hosted, of in de cloud. 


Zoho Analytics Werkt zowel met relationele databases als No-SQL databases en Cloud databases van MS Azure, Amazon, Google Cloud. Wil je als 'Corporate' echt werk maken van alles wat Zoho Analytics te bieden heeft? Dan is er de optie om een white label versie van Zoho Analytics te 'rebranden' met je eigen naam. 


Weten wat anderen over Zoho Analytics zeggen? Lees de reviews op G2Crowd. Zoho Analytics heeft de Leader status gekregen, Spring 2019. 

Welke corporates gebruiken Zoho Analytics

Dashboards maken in een handomdraai

Vanuit tabellen, bestanden en reports maak je eenvoudig dashboards. Ook Strategic Dashboards met belangrijke key-metrics voor de C Suite maak je op eenvoudige wijze in Zoho Analytics. Dashboards die je weliswaar niet dagelijks bekijkt, maar die er bijzonder toe doen om de ontwikkeling van je bedrijf in de gaten te houden. 


Ook analytische dashboards maak je met Zoho Analytics. Daarin kan je interactief zien wat er achter de data zit, met 'drill-downs'. Zo kan je effectief met elkaar de data bestuderen en analyseren, zodat er snel inzicht ontstaat. Of het nu gaat om sales data, marketing data, financiële data of combinaties daarvan. 

Bekijk de video voor een uitgebreide kennismaking met Zoho Analytics

Ja ik wil Zoho Analytics