Zoho HRM - Award winning HR applicaties

Zoho HRM is een bundel software die bestaat uit Zoho People en Zoho Recruit. Samen vormen de applicaties de basis voor een uiterst moderne human resources suite. Begin met één van beide applicaties en breid uit naar andere. Zo kan je voor specifieke acties als evenementen Zoho Backstage toevoegen.
Wil je een centrale helpdeskfunctie vanuit HR voor je 'business klanten' ? Kies er dan voor om
Zoho Desk ook te gebruiken.  


Voor online training en web conferencing gebruik je Zoho Showtime. En wil je een leer/ en ontwikkel omgeving creëren voor een specifieke doelgroep, dan is er Zoho WikiMaar de basis is: Zoho People en Zoho Recruit 


Zoho People geeft je compleet grip op HRM

Met Zoho People kunnen organisaties hun human resources activiteiten beheren, HR workflows definiëren en managen en kostenbeheer doen. Functioneringsgesprekken plannen, relevante gegevens delen en personeel erbij betrekken. Selfservices portals voor managers en medewerkers en meer. Niet alleen de basis wordt geboden, maar ook 360 graden feedback mogelijkheden, self-appraisal, competentie- en performance management. Zoho People zorgt ervoor dat jij als HR professional je complete HR bedrijfsvoering in software kwijt kan en de juiste dashboards hebt. En dat alle informatie ook in een mobile app beschikbaar is. Zoho People heeft webhooks en een open API, is geïntegreerd met andere Zoho applicaties, zoals Zoho Analytics, Zoho CRM, Zoho Recruit en ook G Suite.


Standaard aan boord: HR analytics, real-time samenwerken, elektronische handtekening, rooster management, time tracker,  tijd-, aanwezigheids- en verlofmanagement, onboarding, notificaties. Zoho People is een Award-winning HR Management Platform. Bekijk hieronder het filmpje (Engels) over Zoho People. Door CIO Review genoemd als één van de meest veelbelovende HRMS providers 2018. Voor een G2Crowd review van de applicatie, klik hier      

Ja ik wil Zoho People gratis uitproberen

Met Zoho Recruit haal je talent aan boord

Zoho Recruit  is zowel krachtige rekruteringssoftware als een hypermodern kandidatenvolgsysteem die het verwervingsproces stroomlijnt. Neem de beste talenten sneller aan, volg CV's en sollicitatiegesprekken efficiënt en mis nooit een goede aanwinst. 


Zoho Recruit is zowel geschikt voor corporate HR afdelingen als voor aanbiedende bureaus of 'staffing agencies'. In de huidige krappe arbeidsmarkten is er een run op talent gaande en recruiters moeten zich in bochten wringen om de juiste kandidaten op te sporen en te interesseren voor hun 'job-offer'.  Zoho Recruit biedt de helpende hand door je werk gemakkelijker te maken. Je vergeet nooit meer een stap in het proces door dat je workflows gestructureerd zijn. Een CV raak je nooit meer kwijt en kandidaten ontvangen de juiste informatie en op tijd. Via de juiste dashboards heb je altijd inzicht in de status van een kandidaat, job-opening en meer. 


Zoho Recruit kent een veelheid aan integraties met onder G Suite, Zoho CRM, Zoho People en Zoho Advanced Recruit Analytics (onderdeel van van Zoho Reports). Ook is er een Zapier integratie beschikbaar en geeft Recruit je direct toegang tot de Indeed database, waar je kan zoeken naar de cv's van geschikte kandidaten.


Bekijk hieronder een filmpje (Engels) over Zoho Recruit. Lees hier de G2Crowd reviews over Zoho Recruit.

Geïntegreerd met andere Zoho applicaties als Backstage (voor evenementen), Desk (voor support/tickets), en Sites kunnen organisaties hun HR activiteiten versterken terwijl zij de participatie van het management verhogen en doelgericht gedrag van de organisatie stimuleren. Op Capterra krijgt Zoho recruit van de 555 reviews een 4,5 uit 5 als waardering. 


Zoho Recruit is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Hongaars, Italiaans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds en Turks.

Combineer Zoho Recruit met Zoho HRM voor een geweldige HRM suite. 


Bezoek de Zoho website om meer te leren over Zoho People en Zoho Recruit.

Probeer Zoho Recruit gratis uit