Met Google Cloud beschik je over eindeloze mogelijkheden voor innovatie en performance. Veilig, in een digitale wereld. 

Zelfs je oude applicaties kan je safe en sound toevertrouwen aan de Google Cloud. Zorgeloos je bedrijfsvoering onderbrengen op de Google eigen infrastructuur van datacenters en eigen intercontinentale netwerken, die van Google zelf. Google Cloud beschikt over de beste certificaten ter wereld als het gaat om veiligheid, performance, stabiliteit en meer. En om de kosten hoeft u het zeker niet te laten. Evenmin om de tijdsduur en risico´s van technische migraties. 


Je wilt met Big Data progressie maken? Temeer een reden nu voor Google Cloud te kiezen. Je krijgt de beschikking over een suite aan big data applicaties waarmee je vlot de juiste stappen kan zetten om je organisatie competenties te verbeteren. 

Connected workflow

Natuurlijk wil je voor een platform kiezen dat ervoor zorgt dat je applicaties onderling met elkaar praten. Dat scheelt veel tijd, risico, frustratie en geld. Google Cloud geeft je alle mogelijkheden je traditionele applicaties op eigen servers te vervangen door true-cloud applicaties. Of combinaties te maken met eigen infrastructuur en die van Google of ook met multi-cloud omgevingen. GeeFirm kan je helpen een migratiepad uit te zetten en keuzes te maken op het vlak van applicatie architectuur. 

Get Started Now