GeeFirm
Zoho CRM Plus is de ultieme suite voor klantbetrokkenheid

Zoho CRM Plus maakt jouw organisatie klantgericht

Met Zoho CRM Plus heb je de ultieme suite voor je klantbetrokkenheid binnen handbereik. Zoho CRM Plus biedt je alles wat je nodig hebt om de juiste prospects te benaderen, vlotter te verkopen en meer klanten te werven. Jij zit aan de knoppen van al je customer contact kanalen en touch points. En zorg je voor een aangename klantreis van je klant. Maak kennis met de nieuwste customer journey software van Zoho. 

Probeer 30 dagen lang gratis Zoho CRM Plus

Zoho CRM Plus bevat de volgende apps:

Focus op wat belangrijk is

Als bedrijf ben je gefocust op je klanten. Zet prospects om in klanten door contact te leggen via effectieve, zelf gemaakte email campagnes, chat met website bezoekers om hun behoeften te achterhalen en maak verbinding met hen via social media. 


Organiseer gerichte inputs van klanten via Surveys, genereer je management informatie met Zoho Analytics en ga met Zoho Desk, Zoho Projects gericht aan de slag. Daarnaast biedt Zoho CRM Plus de mogelijkheid om overal en ook mobiel up-to-date te zijn. Google Ads integratie

Met de integratie met Google Ads is er eindelijk een tool waar je niet steeds tussen twee verschillende apps hoeft te wisselen. Zoho CRM Plus verzamelt investeringsinformatie en offline conversiedata van Google Ads. Nu kun je gemakkelijk de customer journey van je klanten volgen, van clicks tot en met conversie.


GeeFirm is Zoho Advanced Partner gespecialiseerd in business services markten, zoals Consulting, Media & Marketing, IT Services en B2B dienstverlening en heeft naast Zoho gecertificeerde specialisten ook Google en G Suite specialisten in huis.

Samen met Zoho CRM Plus maak je klantervaringen van uitzonderlijk niveau

Stel hier je vraag over Zoho CRM Plus

Jouw klant daadwerkelijk centraal

Met Zoho CRM Plus  organiseer je ´customer centricity´ in je organisatie. Laat de afdelingen sales, marketing en customer support als één organisatie werken en samenwerken, zodat interactie met prospects en klanten vlot en eenduidig verloopt. Gegevens leg je vast in Zoho CRM. Je organiseert alle klant data over de verschillende touchpoints van de klant heen, en het proces dat de klant doormaakt. Met Zoho CRM ben je in staat telkens vanuit een volledig klantbeeld te werken en aan de klant een consistente klantervaring te bieden gedurende zijn customer journey.

Een klant goed bedienen, dat doe je samen. En ook een prospect winnen doe je met een team. Effectief samenwerken in het sales proces en commerciële proces is dus van groot belang. Samen krijg je nu eenmaal meer gedaan. Werk in projecten, organiseer je informatie over teams, deel je ervaringen. 


Wil je beter inzicht in klantgedrag, projecties opstellen en analyses maken? Met Zoho Analytics beschik je over krachtige management informatie. 


Wil je gericht informatie halen bij je klant? gebruik Zoho Survey om vragenlijsten te maken en te leren van je klant. Nog nooit was het zo gemakkelijk je klant te leren kennen en je sales en marketing proces te automatiseren

Met Zoho Campaigns stuur je prachtige mailcampagnes naar je klanten. En verrijk je de informatie over jouw klant. Prachtige tooling met veel opmaakmogelijkheden en een ruime sortering standaard templates aan boord. Met Zoho Social breng je structuur in je social media campagnes. Je zet de berichten klaar voor de verschillende media en Zoho Social helpt je jouw bericht op het beste tijdstip voor jouw doelgroep te plaatsen. 

Een bondig overzicht van CRM Plus in de video

Wil jij de klantreis van jouw klant aangenaam maken en over een effectief instrumentarium daarvoor beschikken? Met Zoho CRM Plus zit jij aan de knoppen van de klantbeleving. 

Je wilt de tijd nemen voor de kennismaking?

Met Zoho CRM Plus is je business case veelbelovend

De prijs voor Zoho CRM Plus is € 57 per maand als je per jaar betaalt

Jaarlijks gefactureerd

€ 57 per medewerker per maand

De prijs voor Zoho CRM Plus is € 69 per maand als je per maand betaalt

Maandelijks gefactureerd

€ 69 per medewerker per maand