VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner
Zoho Projects

Zoho Projects, effectief zoals projecten dat moeten zijn

Veel bedrijven werken projectmatig en elk project moet binnen budget en op tijd worden opgeleverd. Planning is daarom essentieel. Werken met Zoho Projects is efficiënt en nuttig voor het voltooien van projecten. De applicatie zorgt ervoor dat je altijd je werk kunt doen, waar je ook bent.
Probeer gratis Zoho Projects

Plan en werk samen en realiseer je projecten op tijd en binnen budget met Zoho Projects

Projectplanning in Zoho Projects biedt geweldige functies om de voortgang van je projecten te beheren. Je kunt deadlines instellen en taken over teamleden verdelen en agenda's gebruiken zodat iedereen weet wanneer ze wat moeten doen. Gebruik daarnaast het interactieve prikbord om ideeën met teamleden te delen, gesprekken te starten en de samenwerking te vergroten. Je kunt ook intranetten voor teams maken met wiki-pagina's. Teamleden kunnen ook project inhoud maken, delen en erop reageren door middel van documenten, spreadsheets, presentaties en meer. 


Alleen voor kleine bedrijven? Welnee. S&P Global, PWC, Booking live, McKinsey, Sodexo, Yale, Ogilvy, Landrover, Intel, Jaguar, Ikea, Daimler gebruiken al enige tijd Zoho Projects om hun projecten te managen. Lees de succesverhalen.

Handige Zoho Projects integraties met Slack, GitHub en mobile apps voor iOS en Android

Zoho Projects werkt samen met verschillende platforms zodat je sneller kunt werken en doelen bereikt met minder inspanning. Het is daarnaast mogelijk te integreren met je Google Agenda en Zoho Projects te gebruiken op je mobiele apparaten (iOS en Android). Log en track issuess, track code veranderingen in GitHub en Bitbucket. Standaard ook integraties met Slack, G Suite, Zapier, Zoho Invoice en Zoho CRM. Lees hier verder over Zoho Projects of bekijk het filmpje.