GeeFirm
GeeFirm wil je Trusted Advisor zijn

We willen je Trusted Advisor zijn

Het succesvol zijn en blijven in Professional Service business vraagt een voortdurende inspanning van management en medewerkers. "Happy professionals' als voorwaarde om 'happy customers' te  krijgen en te houden. 


Bij GeeFirm ben je in goede handen, wij willen graag blijvend je Trusted Advisor zijn, die je scherp houdt op de kwaliteit van je bedrijfsvoering. 
Advies dat bij je past

GeeFirm voorziet je van passend business advies, innoveert je processen, helpt je bij de implementatie van tooling en gaat met jou op zoek naar de optimale organisatie van je bedrijfsvoering. We zorgen voor een zorgvuldige regie en orkestratie van het proces in de richting van voor jou belangrijke doelstellingen. We doen er veel aan om jouw business tot een succes te maken. Dit houdt ons jong, scherp en gemotiveerd.

We helpen je kiezen

Bovendien, we begeleiden je graag door het alsmaar groeiende woud aan business applicaties, productiviteits tooling, browser extensions en Professional Services Automation. 


We hebben - vanuit onze eigen professionele opvattingen - een bias voor cloud en werken graag met je  samen om je daar te krijgen. Zodat je de voordelen van cloud based werken zelf ervaart. 


We bieden je support

Ook na de initiële implementatie zijn we er om met jou steeds meer uit software te halen. En dat je je apps inzet om  de business doelen te bereiken, klanten en collega's blij te maken. 

 

We bieden support op de applicaties die je via ons afneemt en hebben daarin verschillende modellen. Je kan daarom ook als je als administrator van één van onze cloud apps even niet verder komt op onze ondersteuning blijven rekenen. 


We willen je 'trusted advisor' zijn om de gewenste resultaten voor je team, je business en je opdrachtgever.