VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner
GeeFirm wil je Trusted Advisor zijn

We willen je Trusted Advisor zijn

Het succesvol zijn en blijven in Professional Service business vraagt een voortdurende inspanning van management en medewerkers. "Happy medewerkers' als voorwaarde om 'happy customers' te  krijgen en te houden. 


Bij GeeFirm ben je in goede handen, wij willen graag blijvend je Trusted Advisor zijn, die je scherp houdt op de kwaliteit van je bedrijfsvoering. 
Neem contact op voor een intakegesprek

Advies dat bij je past

GeeFirm voorziet je van passend business advies, innoveert je processen, helpt je bij de implementatie van tooling en gaat met jou op zoek naar de optimale organisatie van je bedrijfsvoering. We zorgen voor een zorgvuldige regie en orkestratie van het proces in de richting van voor jou belangrijke doelstellingen. We doen er veel aan om jouw business tot een succes te maken. Dit houdt ons jong, scherp en gemotiveerd.

Over business succes

We helpen je kiezen

Bovendien, we begeleiden je graag door het alsmaar groeiende woud aan business applicaties, productiviteits tooling, browser extensions en Professional Services Automation. 


We hebben - vanuit onze eigen professionele opvattingen - wel een cloud-bias en werken graag met je in het Google ecosysteem. Daartoe rekenen we uiteraard ook VOGSY en Zoho oplossingen. 


Over cloud consulting

We bieden je support

Ook na de initiële implementatie zijn we er om met steeds meer uit software te halen. En dat je apps inzet om business doelen te bereiken, klanten en collega's blij te maken. 

 

We bieden support op de applicaties die je via ons afneemt en hebben daarin verschillende modellen. Je kan daarom ook als je in jouw professional services praktijk even niet verder komt op onze ondersteuning blijven rekenen. 


Meer over support

We willen je 'trusted advisor' zijn om de gewenste resultaten voor je opdrachtgever,  
je team en je business te behalen.  

We luisteren graag naar wat je te vertellen hebt. Wat je visie is, wat je doelstellingen zijn.

Vertel het ons. We gaan graag samen met je aan de slag.