We willen je Trusted Advisor zijn

Vertrouwde adviseur 

Het succesvol zijn en blijven in Professional Service business vraagt een voortdurende inspanning van management en medewerkers. "Happy medewerkers' als voorwaarde om 'happy customers' te  krijgen en te houden. Bij GeeFirm ben je in goede handen, wij willen graag blijvend je Trusted Advisor zijn, die je scherp houdt op de kwaliteit van je bedrijfsvoering. 


GeeFirm voorziet je van passend business advies, innoveert je processen, helpt je bij de implementatie van tooling en gaat met jou op zoek naar de optimale organisatie van je bedrijfsvoering. We zorgen voor een zorgvuldige regie en orkestratie van het proces in de richting van voor jou belangrijke doelstellingen. We doen er veel aan om jouw business tot een succes te maken. Dit houdt ons jong, scherp en gemotiveerd. 

Bovendien, we begeleiden je graag door het alsmaar groeiende woud aan business applicaties, productiviteits tooling, browser extensions en Professional Services Automation in het Google ecosysteem.   

We luisteren graag naar je wensen

GeeFirm begrijpt het belang van vertrouwensrelaties. Als vertrouwd adviseur zullen we luisteren naar wat je ons te vertellen hebt. We willen graag je huidige manier van werken leren kennen en je wensen voor een toekomstige manier van werken. We zullen je ook naar je visie vragen. Dus, vertel het ons. Dan kunnen we samen aan de slag

Laat GeeFirm jouw Trusted Advisor zijn