Advanced Zoho Partner en G Suite Partner
Zoho One met 40+ apps

Zoho One - Revolutionair. Geïntegreerd.
 All-in-One business software.

Zoho One is revolutionaire all-in-one business software om je hele bedrijf mee te runnen. Zoho One heeft 40+ geïntegreerde applicaties die je vanuit een enkele omgeving beheert. Met Zoho One kan je je business gemakkelijk uitbreiden. Zoho One verbindt je sales, marketing, support, human relations management, boekhouden en meer, terwijl het je ook helpt de samenwerking en communicatie met je klanten, collega's en leveranciers te verbeteren. Via webapplicaties en mobiele apps.
  • Boost je sales
  • Verhoog je productiviteit
  • Beheer je dagelijkse activiteiten, op al je mobiele apparaten
  • Bespaar heel veel op software kosten

GeeFirm is gecertificeerd Zoho Advanced Partner. We bespreken en beoordelen je bedrijfstrategieën, de inrichting van je workflows en applicatielandschap. We helpen je met de configuratie en implementatie van Zoho One en integraties op basis van het volledige scala aan Zoho oplossingen. Met onze training programma's geven we je een vlotte start.

Welke aanvliegroute past bij jou?

Zoho stelt je in staat te beginnen waar jij wilt beginnen. In de praktijk zal dat vaak Zoho CRM zijn. Daarmee leg je de basis voor je commercieel bedrijf, je pijplijn management, je order administratie, facturering en meer. En daarna kan je verder met sales automation, zodat je in hoog tempo productiviteitsvoordelen realiseert. Maar je kan ook met HR beginnen: Zoho People of en/of Zoho Recruit. 


Als GeeFirm hebben we de ervaring dat veel organisaties gebaat zijn bij het structureren van een relaties en sales activiteiten door middel van invoering van Zoho CRM. Dat levert een informatie structuur op waarmee een ieder zijn voordeel kan doen. Van buiten naar binnen werken en langzamerhand meer processen en activiteiten in andere Zoho applicaties onderbrengen. In de tijd waarin veel organisaties zich online oriënteren, is marketing automation middels invoering van Zoho CRM Plus een voor de hand liggende volgende stap. 


Samen met jou bepalen we jouw ideale aanvliegroute. 

De applicaties van Zoho One

Sales

CRM 

Motivator

Reports

Contact Manager

Sales Inbox

Sites

Cardscanner/M

Marketing

Sales IQ

Campaigns

Social

Survey

Forms

Pagesense

Backstage

Support, HR & Security

Desk

People

Recruit

Assist

Oneauth/MCommunication

 Mail

Mail Admin/M

Streams/M

Inbox Insight/M

CliqCollaboration

Projects

Sprint

Connect

Showtime

Meeting

Viewer/M

Presenter/M

Productivity

Projects

Sprint

Connect

Showtime

Meeting

Viewer/M

Presenter/M

Finance

Projects

Sprint

Connect

Showtime

Meeting

Viewer/M

Presenter/M

Business Process

Creator

Reports

Flow

Ja ik wil meer weten over Zoho One