GeeFirm
Zoho One met 40+ apps

Zoho Tools

Zoho heeft een grote verscheidenheid aan tools en apps, waardoor je bedrijfsvoering ingericht kan worden precies zoals jij dat wilt. Inmiddels meer dan 50. Wil je je bedrijf naar de volgende stap brengen en online in de cloud gaan werken? Met één enkele login kom he terecht bij alle tools van Zoho. Het grootste voordeel? Je kunt overal en van elk apparaat werken, direct vanuit de browser. Ook op je mobiel kan je werken met de gebruiksvriendelijke en prijswinnende applicaties van Zoho. 

De meeste bedrijven starten met Zoho CRM, maar er zijn genoeg andere opties die los geïmplementeerd kunnen worden. Zo kun je gebruik maken van Invoice voor de facturering, People en Recruit om alle HRM zaken te stroomlijnen en Campaigns en MarketingHub voor marketingactiviteten. Op deze manier kun je altijd aan de slag met de tools van Zoho, hoe groot of klein je bedrijf ook is. Hieronder een handig overzicht van alle tools in Zoho One.

Overzicht van Zoho One applicaties

Sales

CRM 

Motivator

Analytics

ContactManager

SalesInbox

Sites

Commerce

Marketing

SalesIQ

Campaigns

Social

CRM Plus

Survey

Zoho Forms

PageSense

Backstage

LandingPage

Support, HR & Security

Desk

People

Recruit

Assist

Lens

OneauthCommunication

 Mail

CliqCollaboration

Projects

Sprint

Connect

Showtime

Meeting


Productivity

Writer

Sheet

Presenter

Docs

Sign

Notebook

Vault

Drive

Finance

Books

Invoice

Subscriptions

Expense

Inventory

Checkout

Business Process

Ervaar het gemak en de vrijheid van mobiel werken

Zoho maakt mobile first werken zeer toegankelijk. Niet alleen zijn deze tools beschikbaar via de login op je browser, maar vrijwel elke tool heeft een eigen applicatie (Android en OS). Zo heb je altijd de benodigde informatie bij de hand. Benieuwd hoe die e-mail campagne loopt? Of hoeveel leads je hebt binnengehaald op één dag? het is gemakkelijk en snel in te zien. Die tools bieden je medewerkers de vrijheid om zo snel en mobiel te werken als ze willen. 

GeeFirm helpt je met de implementatie van Zoho

Werken met Zoho kan je altijd. Welke applicatie kies jij om mee te beginnen? Durf je het aan om een platform keus te maken? Het overstappen naar nieuwe tools en een nieuw platform gaat veelal niet zonder slag of stoot. Hoe richt je de tools perfect in voor je bedrijf? Hoe leer je je mensen ermee te werken? GeeFirm heeft jarenlange ervaring met het implementeren van Zoho applicaties en het trainen van personeel. Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij helpen je op weg en laten je zien hoe gemakkelijk en fijn het is om met de tools te werken.