Zoho Subscriptions

Het platform voor het in rekening brengen van abonnementen aan je klanten. Gebouwd voor de gehele levenscyclus van je klanten en abonnees. Vele integraties met de meest gebruikte betaaloplossingen. Weet waar je met je business staat met on-board dashboards. Uitgerust met standaard koppelingen met Zoho CRM, Zoho Cliq, Slack, G Suite, Google Analytics en met REST API's voor integratie met andere software. Met mobiele applicatie. Voor goede doelen organisaties gelden na voorafgaande goedkeuring door Zoho eventuele verlaagde tarieven. 

Automatisch factureren, klantportalen

Handmatig factureren is verleden tijd. Met Zoho Subscriptions kan je al je facturen automatisch genereren en versturen. Je facturatie cycli kan je separaat definiëren en de facturatie momenten bepalen. Je facturen zien er professioneel uit, je kan gebruik maken van de verschillende templates aan boord van Zoho Subscriptions en je logo en bedrijfsgegevens eenvoudig toevoegen. Klanten kunnen hun eigen gegevens bijhouden, facturen inzien, reviews geven en betalingen doen vanaf hun eigen klant portaal. 

On board 'pro-rating' bij upgrades en downgrades, kortingen en coupons 

Wanneer een klant van abonnement switcht, kan je de software de 'prorate' laten bepalen bij een wijziging van een abonnement naar een hogere of lagere categorie. Geen handmatige berekeningen meer en handmatige input bij abonnementswijzigingen. Zoho Subscriptions is er niet alleen in een Global Edition, maar ook in verschillende edities voor onder meer de US, UK, Australia, India en zorgt ervoor dat je tax-compliant bent op wereldschaal. Met kortingen en coupons kan je sales campagnes en doelgroepenbeleid ondersteunen, expiratie data opvoeren. 

Snelle groei? Zoho Subscriptions is schaalbaar en PCI compliant

Met Zoho Subscriptions kan je snel opschalen naar grote aantallen. Met een veelvoud aan betaalopties aan boord is betalen voor je klanten en abonnees eenvoudig. Ook aanmaningen kan je automatisch aanmaken en eenvoudig versturen. Zoho subscriptions is PCI compliant, dus je klanten hoeven zich geen zorgen te maken over het gebruik van hun credit card gegevens. 

Start met een test account

Basic

Tot 500 klanten, 3 gebruikers, 3 geautomatiseerde workflows/module


Mutlti currency, multi gateways, subscriptions metrics, aanmaningen, REST API's en webhooks 

Vanaf EUR 39 per organisatie per maand

Standaard 

Tot 2000 klanten, 5 gebruikers , 10 geautomatiseerde workflows/module


Plus: klanten portaal met single sign on, domain branding, custom buttons

Vanaf 79 per organisatie per maand

Professional

Tot 5000 klanten, 10 gebruikers en 10 geautomatiseerde workflows/module


Plus: custom schedulers


Vanaf 199 per organisatie per maand
Neem contact met mij op over Zoho Subscriptions