GeeFirm

VOGSY integratie met Microsoft 365

23-05-2022 23:59 Reactie(s) Door w.klok

VOGSY integratie met Microsoft 365

Na integratie met Google Workspace heeFt VOGSY nu ook een volledige integratie met Microsoft365. De VOGSY app is vanaf nu met integraties met Microsoft365, CRM systemen als SalesForce, Copper, Hubspot en Zoho CRM en met finance systemen als XERO, Twinfield en Exact Online beschikbaar. 

Je kan VOGSY met Microsoft integratie snel implementeren, als je dat wilt, neem contact op met GeeFirm.

VOGSY is jouw project management app in Microsoft365 en Google Workspace

Werk je met Microsoft365 of Workspace, VOGSY is jouw projectmanagement app

Werk je met verschillende project management tools voor tijdschrijven, offertes, projecten en facturatie? VOGSY biedt dit alles in één webapp. Inclusief het beheren van je pijplijn en opportunities, je projecten, de facturatie en inzicht in de business ontwikkeling: de gerealiseerde omzet versus de begroting. Met VOGSY realiseer je projecten op basis van fixed price, in regie, abonnementen of combinaties daarvan. VOGSY praat met CRM systemen, JIRA en met financiële apps als Exact Online en Twinfield voor je boekhouding. In VOGSY werk je met je vertrouwde apps als Word, Excel en  Powerpoint of met Docs, Spreadsheets en presentations in Google Workspace. VOGSY heefte geavanceerde resourceplanning en revenue forecasting on board. VOGSY regelt het document management voor je, alles staat op de juiste plek in ONeDrive of Google Drive, bij je opportunity en je project. 

Met VOGSY je document management in OneDrive

Als je werkt in projecten, detachering, op abonnementsbasis werkt voor je klanten en je werkt met Microsoft365, dan kan je nu snel en VOGSY installeren voor je project en portfolio management. 


Je project calculeren, offerte uitbrengen, elektronisch laten tekenen, je poject plannen, resources inplannen. En je pijplijn aan opportunities beheren. 


VOGSY heeft een geavanceerd resourceplanning systeem aan boord, waarmee je jezelf en je collega's eenvoudig inplant. Ook kan je taken defnieren die je aan je project toevoegt, die automatisch worden toegevoegd aan je timesheet. Flexibel en praktisch. 

Maak je offertes en facturen met Word

Met VOGSY maak je eenvoudig je offertes in Word templates, voor de services die jullie serices organisatie levert. De offerte wordt automatisch gevuld met de gegevens van je klant en de gegevens van je quote. VOGSY biedt plek voor meerdere business units met eigen templates.

Je projecten kunnen zijn: fixed price, 'time and material' (regie projecten, nacalculatie) of abonnementen of combinaties daarvan. 

VOGSY laadt het cost tarief voor je resources automatisch in.  En bij het realiseren van het project kan je de uren, resterend budget en marge nauwgezet en real-time-online volgen. 

Standaard charts en reports in Excel

VOGSY levert heel veel management informatie over uren, bezetting, omzet, pipeline en meer standaard in de VOGSY charts. Die kan je er preceis zo laten uitzien als jij wilt in Boards, die je kan delen met je collega's. 

VOGSY levert daarnaast standaard reports over opportunities, projects, klanten en meer in Excel reports. Daarmee kan je aan de slag om te doen wat je ermee wilt doen. Wil je nog meer? Dan is er Big Query en Datastudio van Google om reports op te draaien vanuit de VOGSY database. 

De progressie versus budget kan je per maand volgenin VOGSY, afgezet tegen het vorige jaar. Uiterst krachtige management informatie, altijd bij, en real-time on line. Op al je apparaten. 

Monitor de prestaties van je projectenbedrijf in VOGSY charts

Monitor je prestaties in VOGSY Charts

VOGSY heeft ingebouwde standaard Charts die het gehele project management proces afdekken. Van verkooppijplijn  tot aan de beschikbaarheid van mensen, bezettingsgraad en de gezondheid van je projecten en prospects tot prognoses van je opbrengsten. Ook de complete Verlies& Winstrekening kan je inzien in VOGSY. 

Detail analyses kan je standaard exporteren naar Excel en naar Google Spreadsheets met de VOGSY Add-On functie.  

w.klok

Deel -