GeeFirm

Gemakkelijk opschalen met VOGSY

13-07-2022 00:58 Reactie(s) Door w.klok

DiUs schaalt op met ERP software van VOGSY

DiUS is een Australisch adviesbureau voor productontwikkeling dat gespecialiseerd is in het inzetten van opkomende technologie om moeilijke problemen op te lossen, nieuwe ideeën op de markt te brengen en bedrijfsmodellen te ‘disrupten’. Het 160 sterke, groeiende team bedient klanten variërend van Startups tot Enterprises. DiUS heeft ook hun eigen startups, waarvan Datarock er één is.

De uitdaging. Een volwassen leverancier vinden voor het middensegment

Volgens Emma Crowl, CFO bij DiUS, is het door de jaren heen een grote uitdaging geweest om de juiste softwareoplossing te vinden die is ontworpen voor de middenmarkt. Als het gaat om ERP- en financiële software, was er meestal software die is ontworpen voor kleine bedrijven of voor grote bedrijven met niet veel in het midden.


Op het moment dat een bedrijf klaar is om op te schalen van een klein bedrijf, veranderen de behoeften van het bedrijf, worden ze volwassen en worden ze complexer.

Everything connected in je hele bedrijf  

Voor DiUS was één van de belangrijkste kenmerken om naar te streven dat elk systeem met elkaar zou kunnen praten, zodat er een naadloze informatiestroom is gedurende de hele bedrijfscyclus.


Wat belangrijk was voor DiUS was om een ​​partner te hebben die geïnteresseerd was om met hen samen te werken om zowel hun bedrijf te helpen als nuttige inzichten op te doen om hen in staat te stellen hun product te laten groeien.


"VOGSY's bereidheid om met ons samen te werken om extra functies te leveren, was erg belangrijk", zegt Coutet. "Het voelde altijd alsof er niets van tafel was. Ze staan ​​altijd open voor suggesties over welke functies en toevoegingen het geweldig zou zijn om in het Platform te hebben.”


Efficienties nu en de toekomst

"DiUS bestaat al zo'n 18 jaar en heeft in deze periode een enorme groei doorgemaakt, tot het punt dat onze systemen de omvang en behoefte van het bedrijf niet langer konden ondersteunen." Zegt Clency Coutet, directeur en medeoprichter van DiUS.


Het was dus belangrijk dat een nieuw systeem het bedrijf nu en in de toekomst zou ondersteunen, met efficiëntie en betrouwbaardere actuele gegevens om gemakkelijker beslissingen te kunnen nemen. 


Om nog maar te zwijgen van het besparen van vele uren per maand door het afstemmen van verschillende datapunten van meerdere systemen.


User experience verbetert de cashflow

Een belangrijk kenmerk dat DiUS vanuit het bestaande systeem wilde repliceren, was een proces waarmee aan klanten wekelijkse urenstaatrapporten konden worden verzonden die rechtstreeks vanuit de e-mail konden worden goedgekeurd zonder dat de klant hoefde in te loggen op een portal. Dit was essentieel voor de soepele gebruikerservaring van DiUS-klanten van goedkeuringen en facturering en dat zorgde op zijn beurt voor een gezonde cashflow.


Emma Crowl: “We hadden een ontdekkingsgesprek, waarbij we  met het VOGSY-team door ons bestaande proces stapten en wat we hen vroegen te ontwikkelen. Wat ons door VOGSY in een heel korte tijd werd geleverd, overtrof onze verwachtingen en zorgde ervoor dat we geen beat misten bij onze klanten toen we van systeem wisselden.”

w.klok

Deel -