VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

Iedereen in je bedrijf werkt met VOGSY, omdat professionele dienstverlening een teamsport is

Met VOGSY werk je samen aan je prospects, klanten, projecten, milestones en deliverables. Of je nu teamlid bent, professional, projectmanager, sales manager, manager of executive. Projecten maak je samen, waar je ook bent. 


Partner, ´Executive´, C-Level, Managing Director

Als je verantwoordelijkheid draagt voor een groep mensen, een business unit, een portfolio aan projecten of het hele bedrijf, wil je goed geïnformeerd zijn. 


Welke prospects en projecten hebben aandacht nodig? Krijg een alert op je tijdlijn en check de weerberichten. 


VOGSY geeft je inzicht in alle KPI's die je belangrijk vindt zoals de waarde van je pipeline, orderportefeuille en bezettingsgraad. 


En de financiële informatie over je P&L, de realisatie versus budget, debiteuren en meer. 

Project Manager, Projectleider 

Je wilt je project essentials altijd bij de hand hebben. Geordend, per deliverable en per activiteit. Altijd weten hoeveel tijd en geld besteed is. Heeft iedereen zijn uren geschreven? 


Wie heeft er nog tijd om ingepland te worden op je project? Je opdrachtgever wil een nieuwe deliverable? Is zo gemaakt in VOGSY.


Ben je verantwoordelijk voor een portfolio aan projecten? In VOGSY Maak je je eigen board die je kan delen. Daarin maak je de informatie over jouw projecten inzichtelijk. 


Professional, Teamlid, Consultant, Engineer

Documenten deel je gemakkelijk in  Google Drive, je werkt samen aan documenten in Google Workplace. Je urenplanning maak je in VOGSY. Vanuit je planning wordt je timesheet gemaakt, zodat je urendeclaratie amper werk is. 


Declaraties stuur je in met je telefoon. Op je tijdlijn ontvang je een bericht als je declaratie is betaald. 


Contactdata deel je in VOGSY. Vanuit VOGSY bel je een ´person´ met je mobiel, stuur je iemand een ´note´ of emailbericht. Niet meer nodig om gegevens in te voeren. 


VOGSY is volledige Professional Services Automation in de Google Cloud voor al je professionals, managers en support staff

VOGSY is je ´single source of engagement´ om de gewenste resultaten voor je opdrachtgever,  
je team en je business te behalen.  

Werk je met Google Workspacec? VOGSY vormt samen met Google Workspace één platform in de Google Cloud

VOGSY presenteert je de juiste informatie over de sales pijplijn, de projecten portfolio en je project

VOGSY biedt je overzicht van je gehele business, van sales en pijplijn, je portfolio, de bezettingsgraad van je mensen. Orderintake, debiteuren en andere kritieke prestatie indicatoren die je belangrijk vindt. Ook je begroting kan je in VOGSY kwijt, voor meerdere bedrijven in meerdere valuta. 

Enterprise Class Project Management op je mobiel

Financiële Afdeling Bedrijfsvoering

Concept-facturen maakt VOGSY voor je aan, conform het factureringsschema van je project. Na elektronische goedkeuring door MD/manager kan de factuur elektronisch worden verstuurd.   

VOGSY geeft je inzicht in KPI's zoals salesfunnel, pipeline, orderportefeuille en bezettingsgraad. 


En de real-time P&L, in de maand en cumulatief, de realisatie versus budget, debiteuren en meer. VOGSY praat met Exact Online, Twinfield en meer.


Standaard 'charts' in VOGSY geven je veel informatie over de bedrijfsvoering. Specifieke rapporten genereer je in spreadsheets. 

Stel je vraag over integraties

Sales Manager, Verkoopverantwoordelijke

In VOGSY definieer je al je relaties. Gegevens haalt VOGSY direct van de bron, via internet. Je gegevens zijn dan actueel en deze deel je met je collegae. 


Opportunities maak je snel aan en je geeft ze de relevante kenmerken mee, zodat je 'salesfunnel' eenvoudig inzichtelijk is. Je krijgt inzicht in de effectiviteit van leadgeneratie. 


Werk je met een CRM systeem? VOGSY importeert gegevens uit Salesforce, Copper, HubSpot en meer. Geef de conditie aan waarmee een lead een 'qualified lead' wordt zodat de data in VOGSY verschijnen. En je met anderen kan samenwerken om een offerte ('quote') af te geven. 

Lees meer over integraties

Project Team, 
Werkgroep

Gedurende de rit het juiste overzicht houden. Communiceren, elkaar weten te vinden op je 'activity line'. Je taken voor deliverables en activiteiten inplannen. 


De planning van het team en je eigen planning in lijn brengen. De project documenten delen, vinden in de Drive. Grenzeloos samenwerken om fantastische resultaten te bereiken voor je team en je opdrachtgever. 


Projecten realiseren is een teamsport en VOGSY zorgt ervoor dat je elke dag moeiteloos presteert door je veel werk uit handen te nemen. Zodat jij en je teamgenoten je kan concentreren op het project resultaat. 

Lees verder over klantcases

Sjoerd van der Maaden, oprichter van Specialisterren

"Met VOGSY van start gaan was snel en eenvoudig. Iedereen kwam vlot aan boord, eigenlijk vanaf het prille begin. Direct al zagen we forse en direct merkbare verbeteringen in overall-efficiency, als gevolg van het sneller en beter uitwisselen van informatie. In de tweede maande dat we VOGSY gebruikten, viel onze workload voor het sturen van facturen terug van 2 dagen naar  2 uur". 

Lees het klantverhaal van Specialisterren