VOGSY Partner,  Advanced Zoho en G Suite Partner

Manage je project, portfolio en pijplijn met VOGSY 

28-10-2019 21:42 Reactie(s) Door w.klok

Met VOGSY werk je samen aan je project, je portfolio en je pijplijn aan prospects. VOGSY is gemaakt voor je mobiel en voor de Google Cloud en is geintegreerd met G Suite. En met Salesforce, HubSpot, Copper en Exact Online en Twinfield.

Professional Services Spaghetti

Bij consulting bureaus, marketing adviseurs, pr bureaus, ict adviesbureaus en andere professionele dienstverleners is de bedrijfsvoering niet zelden een spaghetti van applicaties. De reden? Projecten en klanten gaan altijd voor als het erop aankomt, dus aandacht voor de bedrijfsvoering is daardoor vaak beperkt. En de cyclische aard speelt een rol: in de ‘baisse’ ben je druk met het vinden van nieuwe klanten en opdrachten en in de ‘hausse’ ben je druk met het opleveren van je project resultaten en vinden van nieuwe medewerkers. Kortom, hollen of stilstaan en het resultaat is een spaghetti van applicaties waarmee niemand eigenlijk blij is.  


Waar jonge professionals gewend zijn al hun privé zaken op de mobiel te doen, moet dat op het werk vaak op de PC en zijn er amper bedrijfsapplicaties toegankelijk voor mobiel. Jonge professionals nemen daar geen genoegen mee en installeren eigen apps om informatie met hun collegae te delen. En hoewel ´Bring your own app´ veel charme heeft, blijkt dat geen houdbare strategie. De jonge professional wil immers kunnen samenwerken zoals hij-zij dat gewend is te doen in social media. Te vaak hebben de aangeboden 'spaghetti applicaties' samen te weinig toegevoegde waarde voor de professional.  

Met VOGSY werk je vanaf je mobiel samen aan project resultaten

VOGSY is een hedendaagse bedrijfsapplicatie waarmee je je project, je portfolio en je pijplijn aan prospects vanaf je mobiel managet. Eenvoudig in gebruik, het werkt zoals je denkt dat het zou moeten werken, als een Google applicatie met beperkt aantal knoppen en eenvoudige bediening. VOGSY is gemaakt voor Professional Services organisaties en voor de Google Cloud en is geïntegreerd met G Suite, de ´office suite´ van Google. 


VOGSY geeft je inzicht in het verloop van je project, je hebt de informatie altijd bij de hand. Je kan zelf je tijdlijn in VOGSY configureren, welke prospects en projecten je wilt volgen en je eigen 'board' maken met voor jou relevante informatie. En ziet of de klant wel of niet zijn facturen op tijd betaalt. VOGSY werkt zoals jij dat verwacht. Communiceren met je collega doe je in-context, zodat de informatie bewaard blijft. Benieuwd naar de features?

Meer weten over VOGSY

Lees waarom Kirkman Company koos voor VOGSY

"Omdat VOGSY gebouwd is met de bekende intuïtieve en social-style Google User interface, kan iedereen die een social app kan gebruiken ook uit de voeten met VOGSY". 


Ivar Davids, Co-founder en Managing Partner van Kirkman Company

Lees de customer case van Kirkman Company
Deel -