VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner
Zoho CRM Plus

Zoho Marketing Hub geeft je regie en klantbehoud over al je kanalen

Met Zoho Marketing Hub heb je, ook als je hard groeit, de regie over je touchpoints en het conversieproces. Je kan daadwerkelijk de klantervaring managen en vanaf het eerste begin je klantinteracties ontwerpen. En de interesses van je prospects medebepalend laten zijn voor de klantervaring. 

Klantprocessen legt je vast in Zoho Blueprint en daarmee organiseer je in één keer al je klantprocessen en genereer je taken voor sales, marketing en kanalen. En Analytics on-board! 

Maak een afspraak met een GeeFirm consultant

Jij zit aan de knoppen van de klantbeleving

Automatiseer eenvoudig je sales en marketing processen, integreer kanalen en vereenvoudig interactie met prospects en klanten. 


Organiseer klantdata over de verschillende touchpoints van de klant, gedurende de customer journey.  


Werk vanuit een volledig klantbeeld en bied prospects en klanten consistente klantervaringen. Alle data in Zoho CRM, 

analyses met Zoho Analytics. 


Bel ons als je meer wilt weten

Een klant goed bedienen, dat doe je samen

En ook een prospect winnen doe je met een team. Effectief samenwerken in het salesproces en commerciële proces is van groot belang. Werk in projecten, organiseer je informatie over teams, deel je ervaringen. 


Met Zoho Analytics krijg je inzicht in klantgedrag, projecties en analyses. Gebruik Zoho Survey om vragenlijsten te maken en te leren van je klant. Nog nooit was het zo gemakkelijk je klant te leren kennen en je sales en marketing proces te automatiseren. 

Zelf uitproberen 15 dagen

Werk effectief aan social en email campagnes

Met Zoho Campaigns stuur je prachtige mailcampagnes naar je klanten. En verrijk je de informatie over jouw klant. Veel opmaakmogelijkheden en een ruime sortering standaardtemplates. 


Zet je berichten klaar voor verschillende media en Zoho Social helpt je het beste tijdstip voor jouw doelgroep te kiezen. 


Wil jij de klantreis van jouw klant aangenaam maken en over een effectief instrumentarium daarvoor beschikken? 

Neem contact met mij op

Marketing en verkoop organisereren en sneller groeien doe je met MarketingHub

Met Zoho MarketingHub beschik je over de ultieme suite voor klantbetrokkenheid

Zoho voegt Marketing Hub toe aan de Zoho CRM Plus Suite, die nu nog meer de ultieme suite voor klantbetrokkenheid is. Zoho CRM Plus biedt je alles wat je nodig hebt om de juiste prospects effectief te benaderen. 

Zoho CRM Plus helpt je team je klant moeiteloos te bedienen. Met de geïntegreerde 'Artificial Intelligence' voice assistent ZIA, die leert van iedere klantinteractie. Met de acht applicaties van Zoho CRM Plus blijft je team klantgericht werken. Organiseer met Zoho Blueprint je klantprocessen en genereer je taken voor sales, marketing en kanalen. En: Analytics on-board! 

Zoho MarketingHub heeft integraties met andere Zoho Apps, Social media als LinkedIn, Facebook en Twitter. Maar ook met cloud services als Google Drive, Google Analytics, Google Contactpersonen, Shopify, PayPal, Office365, Boxx, Eventbrite, GoToWebinar en meer 

Ja ik wil meer weten over Zoho Marketing Hub