Zoho Marketing Hub geeft je regie en klantbehoud over al je kanalen

Met Zoho Marketing Hub heb je, ook als je hard groeit, de regie over je touchpoints en het conversieproces. Je kan daadwerkelijk de klantervaring managen en vanaf het eerste begin je klantinteracties ontwerpen. En de interesses van je prospects medebepalend laten zijn voor de klantervaring. 

Zoho Marketing Hub wordt door Zoho toegevoegd aan de Zoho Plus Suite, die nu nog meer de ultieme suite voor klantbetrokkenheid is. Zoho CRM Plus biedt je dan alles wat je nodig hebt om de juiste prospects effectief e benaderen, vlotter te verkopen en dus meer klanten te werven. Over al je customer contact kanalen en touch points zit jij aan de knoppen van de klantreis. Daarvoor zorgt de nieuwste customer journey software van Zoho: Marketing Hub.

Zoho CRM Plus helpt je team moeiteloos je klant te bedienen. Met de geïntegreerde 'Artificial Intelligence' voice assistent ZIA, die leert van iedere klantinteractie. Met de acht applicaties van Zoho CRM Plus blijven jij en je organisatie volledig klantgericht werken. Je klantprocessen legt je vast in Zoho Blueprint en daarmee organiseer je in één keer al je klantprocessen en genereer je taken voor sales, marketing en kanalen. En niet te vergeten: Analytics on-board! 


Ja ik wil meer weten over Zoho Marketing Hub

Met Zoho Marketing Hub zit jij aan de knoppen van de klantbeleving

Met Zoho Marketing Hub automatiseer je je sales en marketing processen, integreer je kanalen en vereenvoudig je interactie met prospects en klanten. En uiteraard leg je alle gegevens vast in de Zoho CRM database. Je organiseert alle klantdata over de verschillende touchpoints van de klant heen, gedurende de het volledige proces dat de klant doormaakt, de customer journey ofwel klantreis. Met Zoho CRM ben je in staat telkens vanuit een volledig klantbeeld te werken en aan de klant een volledig consistente klantervaring te bieden gedurende zijn customer journey.


Een klant goed bedienen, dat doe je samen. En ook een prospect winnen doe je met een team. Effectief samenwerken in het salesproces en commerciële proces is dus van groot belang. Samen krijg je nu eenmaal meer gedaan. Werk in projecten, organiseer je informatie over teams, deel je ervaringen. Wil je inzicht in klantgedrag, projecties en analyses? Via Zoho Reports kan je krachtige management informatie genereren. Wil je gericht informatie halen bij je klant? gebruik Zoho Survey om vragenlijsten te maken en te leren van je klant. Nog nooit was het zo gemakkelijk je klant te leren kennen en je sales en marketing proces te automatiseren. 


Met Zoho Campaigns stuur je prachtige mailcampagnes naar je klanten. En verrijk je de informatie over jouw klant. Prachtige tooling met veel opmaakmogelijkheden en een ruime sortering standaardtemplates aan boord. Met Zoho Social breng je structuur in je social media campagnes. Je zet de berichten klaar voor de verschillende media en Zoho Social helpt je jouw bericht op het beste tijdstip voor jouw doelgroep te plaatsen. 


Wil jij de klantreis van jouw klant aangenaam maken en over een effectief instrumentarium daarvoor beschikken? Met Zoho Marketing Hub zit jij aan de knoppen van de klantbeleving. 

Waarom Zoho Marketing Hub nu al onmisbaar is 

Scherm impressies van Zoho Marketing Hub

Ja ik wil graag een gesprek over Zoho Marketing Hub