GeeFirm

Google Workspace (G Suite) voor de C Suite

Google Workspace is gemaakt voor professionals die samenwerken in de Cloud

Veel organisaties besluiten ook voor hun office automatisering naar de Cloud te gaan. Google Workspace (tot voor kort G Suite) is gemaakt voor de Cloud en wordt door organisaties steeds vaker als aantrekkelijk alternatief voor Office omgevingen gezien. 


CIO's, COO's en CEO's willen zich daarom terdege oriënteren op de materie. Wat betekent de overstap naar G Suite? Waarin is het anders dan Office? Wat betekent dit voor de medewerkers?

Kan je eventueel hybride blijven werken?  Hoe ziet een verantwoorde migratie eruit? Praktische vragen ook als hoelang duurt zo'n overgang, hebben medewerkers training nodig? En hoe zit het met de veiligheid van servers, documentatie en dergelijke bij Google?  Maar ook: de business case,  hoe ziet die er in hoofdlijnen uit en wat zijn de voordelen? 


Google Workspace faciliteert samenwerking tussen mensen, waar ze ook zijn. Hoe werkt dat, wat zie je daarvan en is dat echt zo. We staan er graag met je bij stil om jou de rust van een juiste en onderbouwde beslissing te geven voor de overstap naar Google Workspace. 

Wat leer je tijdens de training

In de training behandelen we de verschillende aspecten van Google Workspace. Doelstelling is vooral om integraal inzicht te krijgen in de functionaliteit van Google Workspace en vervolgens inzicht in de manier waarop gebruikers in de software samenwerken. Aan welke voorwaarden voldoet Google Workspace. Hoe werkt het met mobiel?

Voor wie is de training bedoeld?

Deze cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de 'gebruikende' COO, CIO en CEO. Je kan deze training ook volgen als je al enige tijd Google Drive gebruikt en wilt weten wat je meer met Google Workspace kan of de vraag hebt hoe je nu finaal de overstap kan maken naar volledig gebruik van G Suite. 

Als je een specifieke op jouw situatie gewenste aanpak wilt, is dit mogelijk. Een wat uitgebreider telelefoongesprek (of: Google Meet/Zoom) van te voren is gewenst, zodat we de inhoud van de training kunnen afstemmen je specifieke vragen. 

Trainingsduur 

2 dagdelen

Minimum aantal deelnemers

2 deelnemers

Prijs per deelnemer voor de training

1.000 Euro

Heb je interesse in de Google Workspace training voor de C Suite

Klik dan op onderstaande knop en vul het contactformulier in onder vermelding van Google Workspace training voor de C Suite. We nemen na ontvangst, binnen twee dagen contact met je op.