GeeFirm

Met Zoho Remotely werk je op afstand samen - tot 1 juli gratis

22-03-2020 14:17 Reactie(s) Door w.klok

Zoho introduceert Zoho Remotely - tot 1 juli gratis

Onlangs introduceerde Zoho een suite met applicaties onder de naam Zoho Remotely. Daarmee kan je communiceren en samenwerken met teams, je  werk bijhouden en externe hulp bieden aan je klanten overal ter wereld. De suite voorziet in een remote kantooromgeving met webapps en mobiele apps met onder meer Zoho Projects, Zoho Cliq, Meeting, ShowTime, Sprints (voor agile werken), Zoho Assist (scherm delen) en meer. Een gebaar van Zoho, deze Zoho Remotely Suite kan je gratis gebruiken tot 1 juli 2020.

Zoho Remotely is een compleet pakket om op afstand samen te werken. Gratis tot 1 juli 

Omdat steeds meer bedrijven worden getroffen door reisbeperkingen of hun werknemers aanmoedigen om vanuit huis te werken als reactie op de verspreiding van COVID-19, wil Zoho een steentje bijdragen om hen te helpen gemakkelijk samen te werken, contact te houden en productief te blijven. Met Zoho Remotely beschik je over alle tools om op afstand samen te werken in documenten, projecten en werk je agile.

Werk op afstand. Je kantoor is waar je bent.  

Natuurlijk weten we dat persoonlijke interactie en face-face samenwerking de beste manier is om te werken. Maar de volgende beste optie is om op afstand te werken. Met de juiste set apps kun je een hechte en productieve werkomgeving in stand houden, ongeacht waar je teamleden zijn. 


Zoho Remotely helpt je je werk op afstand te doen met een complete suite web-apps en mobiele apps.


Daarmee kan je communiceren, samenwerken en productiever kunt zijn.


On line vergaderen. En overal communiceren.

Voor de teamvergadering, trainingssessie, een telefoontje met de klantenservice en een belangrijke verkooppresentatie, met de reeks apps van Remotely kan je al je zakelijke communicatie online uitvoeren.


Met Cliq maak je kanalen, beheer je chats en voer je audio- of videogesprekken met je team. Je deelt bestanden, zet berichten om in taken en meer, rechtstreeks vanuit de chat. Cliq fungeert als centrale hub voor werkzaamheden op afstand. 


Met Meeting plan je video calls en  audio gesprekken, rekening houdend met time-zones. 


Effectief werken in teamverband, waar je ook bent. 

Maak teamschijven, deel documenten met Workdrive. Plan je projecten, wijs resources toe, wijs werkitems toe. Werk real-time samen om je werk te doen. 


Monitor je projecten, houd je milestones in de gaten en de voortgang van alle taken in je projecten, met Zoho ProjectsMet Sprints maak je scrumborden en maak je opnames van feedback sessies. 


Met Lens en Assist werk je on line samen met je klant om problemen te begrijpen en samen op te lossen. 


w.klok

Deel -