GeeFirm

CTI Xelion Zoho CRM

16-11-2020 10:30 Reactie(s) Door w.klok

Zoho gecertificeerde integratie van Zoho CRM met Xelion telefonie

Integratie van telefonie met CRM levert je direct veel op. Zo wordt de klant herkend aan de hand van het telefoonnummer, vindt automatisch call/logging plaats en kan je gemakkelijk vanaf je klantenkaart met één click de klant bellen. Je kan nu Zoho CRM, Zoho Bigin en Zoho Desk integreren met de VOIP telefonie oplossing van Xelion. Je kan dit zelf regelen in de Zoho Marketplace via een online service.

Met telefonie in CRM worden jij en je klanten blijer. 

Zo gemakkelijk als je klant belt en direct de goede klantkaart voor je geopend wordt.  En dat je direct notities kan maken in het pop-up scherm. 


En het gemak van 'click-to-call': bellen de je direct vanuit Zoho CRM via een enkele click op het telefoonnummer van de klant. Je klantbeeld wordt bovendien gecompleteerd met informatie uit het telefonie kanaal door automatische logging. 

Xelion koppeling is Zoho gecertificeerd   

Via de Phonebridge oplossing van Zoho communiceert de Xelion applicatie met Zoho CRM en met Zoho Recruit. 


De koppelingsservice is uitgebreid getest door Zoho en is door de specialisten van Zoho gecertificeerd. 


De koppeling wordt vanaf medio november 202 zowel aangeboden via de Marketplace van Zoho als de Marketplace van Xelion. 


Xelion is de enige VoIP telefonie applicatie voor Zoho voor de Europese markt. 

Integreren doe je zelf via een webservice

Gebruik je Xelion  telefonie en heb je Zoho CRM of Zoho Recruit?  Je kan een koppeling snel en eenvoudig activeren door een abonnement te nemen via de Xelion-Zoho webservice. 


Deze kan je vinden via  de Xelion Zoho pagina op de GeeFirm site. 


Neem contact op met GeeFirm als je support bij de installatie nodig hebt. Dat bieden we aan als een one-off voor € 50 


Xelion is de beste in zakelijk VoIP

Je kent Xelion niet? Xelion is pionier op het gebied van zakelijke IP telefonie en is meerdere malen bekroond met haar VoIP oplossing. 

Wil je meer weten? Ga naar www.xelion.com  Je zit niet vast aan een operator, maar kan zelf bepalen hoe je het wilt.  Je hebt de beschikking over een app zodat sprake is van ´state-of-the-art´ vast-mobiel integratie. 

Zo wordt VoIP telefonie daadwerkelijk 'zakelijk' , ook als je onderweg bent of thuis werkt.

Sjoerd van der Maaden, Founder van Specialisterren

"Met VOGSY van start gaan was snel en eenvoudig. Iedereen kwam vlot aan boord eigenlijk vanaf het prille begin. Direct al zagen we forse en direct merkbare verbeteringen in overall-efficiency, als gevolg van het sneller en beter uitwisselen van informatie. In de tweede maand dat we VOGSY gebruikten viel onze workload voor het sturen van de facturen terug van 2 dagen naar 2 uur". 

w.klok

Deel -