VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

Zoho Implementatie Consultant

Ben je behulpzaam, analytisch en denk je graag met anderen mee om problemen op te lossen? Ben je goed in het signaleren, documenteren, analyseren en oplossen van problemen, én heb je ervaring in het werken met Zoho Business Applications en G Suite? Dan is de functie Zoho Implementatie Consultant binnen ons GeeFirm team iets voor jou! Wij bieden je de mogelijkheid om al je ervaring, kennis en kunde in te zetten om klanten weer tevreden op weg te helpen.


De functie

Als Zoho implementatie consultant houd je je bezig met het implementeren van Zoho Business Applications. Voornamelijk als Google Marketplace App in combinatie met G Suite. Je hebt dagelijks contact met klanten over hun wensen en bedrijfsprocessen en je zorgt ervoor dat implementaties soepel verlopen en succesvol afgerond worden. Voor deze functie help je klanten zowel op locatie als van een afstand.


Over jou

  • Klantgericht en communicatief vaardig

  • Kennis en ervaring met Zoho Business Applications en G Suite

  • Ervaring met het implementeren van Zoho Business Applications.

  • Enige kennis met CRM-pakketten is een pre

  • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels

  • Opleiding op gebied van informatica of ICT (minimaal MBO- 4)

  • Minimaal 5 jaar praktijkervaring in een soortgelijke rol

  • Kan zelfstandig en in teamverband werken


Over ons

Wij zijn GeeFirm, een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. De kracht van GeeFirm is het helpen creëren van slimme bedrijven. Als een professional service bedrijf moet je mobiel, online, slim en snel zijn. Daarom combineren wij G Suite en Google Apps Marketplace tot slimme workflow oplossingen voro onze klanten. Als Google Partner en Zoho Advanced Partner helpen we bedrijven slim te zijn en vooral dat te doen waar ze goed in zijn.


Volgende stap

Als je denkt dat jij dé kandidaat bent voor deze functie, neem dan contact op met Hans van der Linden via +31 85 48 37 000 of h.vdlinden@geefirm.com