VOGSY Partner,  Advanced Zoho en Google Cloud Partner

New Business Development Consultant VOGSY

Je zoekt met flink wat ervaring in sales een volgende uitdaging? Je wilt graag een kansrijke software propositie van wereldformaat op de kaart zetten? En je houdt van G Suite en Google? Met jouw ervaring in consultative selling van software oplossingen voor zakelijke dienstverleners ben je bij GeeFirm totaal op je plek.


Je hebt SAAS sales ervaring en houdt van G Mail? Lees verder.

GeeFirm is met zusterbedrijven AllSolutions en VOGSY onderdeel van GAV.International, met kantoren in Amsterdam, Boston en Woerden. GeeFirm is reseller van VOGSY, reseller van Google oplossingen als G Suite en is ook Zoho partner. GeeFirm biedt uitsluitend cloud oplossingen, voert implementatie projecten uit en levert onderhoud en support. Zoek jij vooral veel klantcontact? Dat komt goed uit! GeeFirm is een customer intimacy bedrijf, werkt nauw samen met klanten en voert met hen projecten uit om hun bedrijfsvoering up to date te houden. Dus we zijn niet in voor die ene deal, maar helpen klanten in een lange termijn relatie.


Je hebt ervaring met Google oplossingen? Dan pas jij bij GeeFirm en VOGSY
VOGSY is de enige Professional Services Automation Solution voor Google’s G Suite. Doelgroepen: Professional Services organisaties die hun geld verdienen met het uitvoeren van projecten en die een focus hebben op innovatie, digitale transformatie en vernieuwing. Bijvoorbeeld bedrijven in consulting, media, digital services, design en engineering. VOGSY is ‘world class’ Professional Services Automation en wordt gemaakt met de meer dan 30 jaar ervaring van AllSolutions, draait in de Google Cloud en is geïntegreerd met G Suite, de office productivity suite van Google. 


VOGSY wordt wereldwijd online verkocht via het Google Cloud Platform en door de Google verkooporganisatie. Sales en marketing van VOGSY vinden momenteel vooral plaats in de USA. De komende jaren is het doel verdere expansie van de customerbase in Benelux en Europa te  realiseren. Implementatie en support worden daarbij georganiseerd vanuit Amsterdam.


Jouw rol als Business Development Consultant VOGSY

Als ervaren Sales Consultant ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling. Samen met je collegae van VOGSY en GeeFirm weet je de relevante Professional Services marktfocus te definiëren. Je organiseert marktbewerking en sales op eigentijdse wijze en zet je netwerk in om lighthouse klanten aan boord te krijgen. Daarvoor organiseer je sales meetings, business events en weet je effectief te communiceren met geselecteerde doelgroepen en markten. 


Je bent een doorzetter, gaat zorgvuldig te werk, begrijpt de business processen van professional services bedrijven als geen ander en weet opdrachtgevers uit te dagen tot procesverbeteringen, innovaties en optimale inzet van mensen en middelen. Ook na de sale, houdt je contact met de klant en weet je nieuwe uitdagingen met de klant te vinden. Je snapt dat het succes van deze klant een opstap is naar een nieuwe klant. Want tevreden klanten zijn je referent. 


Werken bij GAV.International

Je komt bij een zéér gezond, leuk en groeiend bedrijf werken, waarbij je je laat omringen door de beste mensen in de markt. Een organisatie met trotse mensen waar jij de volgende stap kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling en carrière, waarbij je écht van betekenis kunt zijn voor organisaties. 


Oké, dan ben ik New Business Development Consultant VOGSY, en dan?
Bij GeeFirm en VOGSY krijg je alle vrijheid, wij kennen geen ingewikkelde hiërarchie, overleg- of goedkeuringsprocedures voor het vormgeven van oplossingen of offertes. Na je  inwerkperiode ga je direct aan de slag, wij staan al klaar om je in te werken. Je kunt als een soort ondernemer initiatieven ontplooien en daar is ook budget voor. Het is niet erg als iets niet gelijk werkt. We geloven in leren van ervaringen. En blijven graag in beweging. Je werkt samen met je collega’s van GeeFirm, VOGSY en ook consultants van AllSolutions consultants, de beste mensen om van te leren, mee te sparren, te lunchen, te tafelvoetballen of te borrelen. 


Je bent enthousiast?
Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Heel goed, dan maken we graag kennis met jou. Stuur je gegevens naar HR@geefirm.com en Eveliene neemt zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je misschien liever eerst even met ons appen? Dat kan natuurlijk, stuur je Whatsapp bericht naar Wout Klok (06 - 5575 1690). 
Neem contact met mij op