GeeFirm
VOGSY Whitepaper

Verhoog de productiviteit en waardetoevoeging in je professional services bedrijf als gevolg van toegenomen transparantie van data

Meer tools betekent niet automatisch meer productiviteit

Leer hoe je tools stroomlijnt en je samen je business beter stuurt 

Meer tools betekent niet automatisch hogere productiviteit. 

Leer hoe u uw tools kunt stroomlijnen, inzicht kunt krijgen in uw gegevens en kunt profiteren van bruikbare inzichten in uw organisatie.


​Meer transparantie levert actionable inzicht en zelfsturing, waardoor je samen sneller kan beslissen en de juiste acties neemt. ​Laat de data voor je werken. 

SPI Research Paper

Wanneer je professional services bedrijf groeit, heb je flink meer te managen - meer klanten, meer medewerkers, meer data, meer facturen, de lijst is eindeloos. 


Organisaties compenseren dit door meer en meer tools te omarmen in de verschillende afdelingen. Wanneer er zoveel gebeurt op meerdere terreinen, kan je gemakkelijk het zicht op je data verliezen, waardoor het moeilijker wordt de relevante data bij elkaar te brengen zodat je goed zicht houdt op de gezondheid van je business. Het resultaat kan zijn dat de sturing tekort schiet.


De meeste professional services organisaties willen af van deze “tooling spaghetti” en zoeken een enkel platform dat hun processen vereenvoudigt en hun volledige operatie ondersteunt. In dit artikel laten we je zien hoe je daar kan komen. 

Lees deze whitepaper van VOGSY over tool spaghetti in de professional services industries, om meer aan de weet te komen over:

  • Hoe organisaties terecht komen in een situatie van veel tooling en informatiesilo’s en welke negatieve effecten dit heeft op je business 

  • Welke kernvragen zijn er aan de orde voor het management die kunnen helpen de beste weg te vinden om de informatie silo’s een halt toe te brengen 

  • Op welke wijze je tools kan stroomlijnen die je tijd, middelen en geld  besparen en de productiviteit verhogen  

      Download de whitepaper 

Lees hier waarom Kirkman Company, Specialisterren en Metis Communication en andere professional services organisaties enthousiast zijn over VOGSY

Lees de VOGSY klantverhalen