GeeFirm
VOGSY Whitepaper

PSA gids voor bureaus en agencies

Met Professional Services Automation grip krijgen op de bedrijfsvoering van je bureau 

Als het om marketing gaat, de tijden zijn behoorlijk veranderd. Van adverteren tot public relations, op vrijwel alle tereinen heeft Digital het overgenomen, zelfs nu agencies en bureaus leren nieuwe tools te gebruiken, nieuwe technology en strategieën in te zetten. 


De tijd vliegt. Lees de gids voor bureaus en cratieve agencies om in het zadel te komen als het gaat om het automatiseren van processen en workflows 

Zet de tijd naar je hand met PSA

Vaak gehoord gezegde is dat ‘tijd geld is’. Nergens is dat meer waar dan in de marketing dienstverlening en creatieve industrie. Tijd kan je immers maar één keer besteden en alles verandert snel. En juist op de factor tijd en tijdbesteding blijken agencies weinig grip te hebben.


Bureaus kennen uiteraard een brede waaier aan softwaretools voor specifieke functionaliteit, maar wanneer het gaat om ‘running the business’, is het in de praktijk veelal een kwestie van spreadsheets en handmatige werkzaamheden. Dat is weinig wenselijk.

Lees de Agency Guide in deze Whitepaper om meer aan de weet te komen over:

  • Hoe agencies omgaan met tijd
  • Wat je kan automatiseren en daarmee kan bereiken 
  • Wat je kan meten 
  • Waarop te letten bij de keuze voor een PSA oplossing

      Download de Whitepaper 

Lees hier waarom Kirkman Company, Specialisterren en Metis Communication en andere professional services organisaties enthousiast zijn over VOGSY

Lees de VOGSY klantverhalen