GeeFirm

Zoho Workerly voor tijdelijke arbeidskrachten

12-02-2019 15:13 Reactie(s) Door w.klok

Met Workerly inplannen van tijdelijke arbeidskrachten 

Werkt jouw organisatie vast of in seizoenen met een behoorlijke hoeveelheden tijdelijke arbeidskrachten?  En zoek je een oplossing om tijdelijke medewerkers op overzichtelijke wijze in te plannen, roosters op te stellen en te communiceren met de groep tijdelijke medewerkers? En geïntegreerde communicatie over werving van tijdelijke arbeidskrachten? Daarvoor is er sinds kort Zoho Workerly. Ook voor urenadministratie, facturering, roostering en complet met mobiele app.

Beheer je tijdelijke arbeidskrachten beter met Zoho Workerly

Tijdelijke arbeidskrachten. Profielen beheren, roosteren. Snel een uitbreiding realiseren van het team met een nieuw persoon, een vacature communiceren als je het nodig hebt. Met de juiste competenties. Communiceren van roosterwijzigingen met medewerkers, inplannen  in de roosters, rekening houdend met de beschikbaarheden van mensen. 

Alles in de palm van je hand. Inclusief een mobiele app voor de medewerkers. Waarmee ze een extra klus of ingeplande uren kunnen accepteren of niet.  Software voor mensen in tijdelijke banen en in tijdelijke werkomgevingen die flexibel willen werken en samenwerken in een rooster. Samen verantwoordelijk zijn. Maar ook met persoonlijke dashboards.

Meer weten over Workerly

w.klok

Deel -