Verbazingwekkende integraties met Zoho One

25-10-2018 17:00 Reactie(s) Door w.klok

Met Zoho One wil Zoho tot een global player doorgroeien

Meer dan 40 miljoen gebruikers

Zoho One helpt jouw business elke dag groeien. Werk veilig in al je kanalen en apparaten vanuit een enkele Zoho login account. Of het nu om verkoop, marketing of klantenservice gaat of facturering,  alle klantdata zijn geïntegreerd en je hebt toegang tot je Zoho applicaties en data vanuit elke plek op de wereld. De software wordt zo geconfigureerd, dat gebruikers hun eigen schermen en selecties kunnen definiëren. Zoho heeft daarnaast geweldige producten voor email campagnes, social media, reporting en facturering. 

Met meer dan 40 miljoen online gebruikers van de Zoho business software, Zoho is een echter global player, die nadrukkelijk van plan is verder te groeien. Zoho heeft nu zijn go-to-market strategie compleet omgegooid. Voorde luttele prijs van 30 Euro per gebruiker per maand, hebben klanten toegang tot de volledige suite, die uit meer dan 40 geintegreerde applicaties bestaat, waaronder: CRM, workflow management, facturering,  email campagnes en nieuwsbrieven. Zoho heeft ook business intelligence tooling aan boord om waardevolle inzichten te genereren via business reports.

Lage prijs van 30 Euro per gebruiker per maand

Met de bijzonder lage prijs van 30 Euro per gebruiker per maand, biedt Zoho geweldige kansen om met de volledige Zoho business suite in the cloud aan de slag te gaan en daarmee een enorm productiviteitsvoordeel te realiseren, schaalbaarheid te optimaliseren en tegelijkertijd nog eens kosten te reduceren. Wat wil je nog meer?

Goed nieuws is ook: de implementatie van Zoho is een zeer vlot uit te voeren proces. Je hoeft amper tijd te nemen om integraties van de software of data voor te breiden of uit te voeren, omdat alle verbindingen er al zijn. En als je nieuwe wensen hebt? Geen probleem, doorgaans snel geïmplementeerd. We zijn blij je te helpen. 

GeeFirm is Zoho Advanced partner. Neem contact op met Hans van der Linden (h.vdlinden@geefirm.com) of Burak Topal (b.topal@geefirm.com)

Begin hier je Zoho One avontuur
Deel -