GeeFirm

Met Zoho Commerce is je webwinkel live in één dag. 

30-08-2019 17:09 Reactie(s) Door w.klok

Alles om je webwinkel te bouwen. 

Met je eigen webwinkel online geld verdienen, en wereldwijd kunnen verkopen, wie wil dat niet? Zoho Commerce heeft alles aan boord wat je nodig hebt, inclusief connectie met betaal gateways en vervoerders. Voor 20 euro per maand kan je beginnen. Neem een support pakket van 5 euro pp per maand erbij van GeeFirm en je bent in business.

Met Zoho Commerce geef je een boost aan je on-line sales

Beheer uw volledige webshop van begin tot eind op één platform. Zoho Commerce bevat alle tools die je nodig hebt. Bouw je website, ontvang de bestellingen, houd de voorraad bij, beheer verzendingen en verwerk de betalingen. Zet je merk in de markt en analyseer je gegevens. 

Website en product catalogus

Met Zoho Commerce zorg je zelf voor een professioneel ontworpen website. 


Met uitgebreide product catalogus, waarin je je eigen categorieèn kan maken. 


Kies een sjabloon, versleep de kant-en-klare elementen, koop een domein en lanceer uw merk. Alles op één plaats

Integratie met Zoho CRM en Zoho Social

Automatiseer voorraad management,  ontvang je geld via populaire global betaalplatforms en bekijk al je saleskanalen in één interface. 


Integratie met diensten van transportbedrijven zorgt voor eenvoudig beheer van je leveringsproces., zonder telkens van platform te moeten wisselen. 

Bereik meer met je social media

Alles wat je nodig hebt om je klanten te bereiken en terug te laten komen in je on-line winkel. Bekijk live salescijfers van je winkel, prestaties van producten, varianten, categorieën en collecties. 


Bekijk vervolgens je website analyses, heatmaps en sessieopnamen om er zeker van te zijn dat bezoekers op je website klanten worden en blijven.

w.klok

Deel -